Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה מלאה קיה ריו 2015 בצפון

מעבר לפיתרון נפתר ע"י רפי לין,

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום לצביעה מלאה של קיה ריו 2015

הולך לקבל הצעה מהמוסך של קיה בעכו ורוצה ללכת לעוד מקום אחד לפחות לפי המלצות.

עדיפות לנהריה והסביבה.

יש קצת פחחות באחת הדלתות.

צבע כסוף.

פורסם

אני לא מהאזור אז אין לי המלצה, אך אם המוסך של קיה בעכו ללא מחלקת פחחות/צבע אין טעם לפנות אליהם כי הם לא עושים את זה בעצמם אלא כעבודת חוץ ואתה סתם תשלם "עמלה". זה שזה מוסך של קיה לא מבטיח איכות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

צבעתי לאחרונה צביעה כללית את הרכב של הבן שלי בברטעה (ליד חריש) , רכב יחסית גדול, רנו סניק שעבר תאונה והיה מכוסח גם קודם מכל הצדדים בעלות של 3000 שח,הישוב הוא בחלקו ישראלי ובחלקו ברשות אבל אין מחסום, הצביעה לעניות דעתי יצאה מושלמת חוץ מזה שקצת צבעו את הצמיג, אני מצרף תמונות של לפני ואחרי.

IMG_20250904_180050.jpg

IMG_20250910_183346.jpg

עריכה אחרונה על ידי The FixTrics
פורסם

הבעיה היא שעוד שנה-שנה וחצי כל הלקה תתקלף.

אין ב 3000 שקל צביעה איכותית
תתחיל בפי 3 לפחות

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...