Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

לאחרונה בניתי כלי שיכול לעזור המון למוכרים וקונים להבין איפה הם עומדים מבחינת ציפיות המחיר שלהם כאשר ניגשים למכור או לקנות רכב משומש.

מדובר בפלטפורמה אנליטית אשר מציגה את גיל הרכב כפונקציה של שנת ייצור על גבי גרף. הנתונים נשאבים מאתר יד 2 וכל נקודה על הגרף מייצגת מודעה אמיתית אשר ניתן לגשת אליה מתוך הכלי עצמו בלינק.

כמו כן, רכבים אשר נסעו מעט במיוחד מסומנים בירוק וניתן לראות בהם כהזדמנות קניה פוטנציאלית.

הכלי נקרא ״טרנטה״ ונמצא ממש בחיתוליו.

כל פידבק כאן יתקבל בברכה!

אני רוצה שכמה שיותר אנשים ישתמשו בכלי ואשפר אותו בהתאם לפידבקים מהשטח.

https://taranta.lovable.app/

נ.ב

אין לי קשר לאף גוף עסקי והפרויקט הוא אישי לימודי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוסף למה שציינו, 

צריך שיהיה גם ניתוח לפי מספר ידיים וקילומרטאז

האם ביצירת הגרף אתה מתחשב במבחני אמינות כלשהם? כי לפחות לפי העין, בסכומים הנמוכים יותר הגרף ניראה תאום לפיזור, אבל בסכומים הגבוהים, ממש לא. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, EliC25 כתב:

כרגע היצע הדגמים לא מכסה את השוק, למשל בקיה יש רק 3 דגמים

אם היית צריך להוסיף 5 דגמים, אילו דגמים היית מוסיף?

לפני 12 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

חסר אפשרות לתת דגם.

יש אפשרות, קודם צריך לבחור יצרן
האם אתה מתכוון לתת דגם/רמת גימור?

לפני 11 שעות, davemustaine87 כתב:

בנוסף למה שציינו, 

צריך שיהיה גם ניתוח לפי מספר ידיים וקילומרטאז

האם ביצירת הגרף אתה מתחשב במבחני אמינות כלשהם? כי לפחות לפי העין, בסכומים הנמוכים יותר הגרף ניראה תאום לפיזור, אבל בסכומים הגבוהים, ממש לא. 

האם אתה מתכוון שצריך להוסיף גם פילטרים נוספים? כלומר, שהמשתמש יוכל לבחור יד מינימלית ויד מקסימלית. נגיד יד 1 עד יד 3? כנ״ל לגבי קילומטרז׳

תודה לכם!

• רעיון טוב! 1
פורסם

שיהיו את כל הדגמים. זו שאלה קצת מוזרה בעידן ה,big data. אין זכות קיום לכלי שיש בו יכולות חיפוש מצומצמות.

• אהבתי 2
פורסם

כן ברור שזו השאיפה אולם בשלב זה לא אפשרי ויש לפתח בהדרגה את היכולת.

כרגע אני יכול להוסיף מספר דגמים, נגיד עד 20 ורוצה לעשות זאת כך שאתפוס 80-90 % מהשוק...

פורסם (נערך)
לפני שעה, ב.ס כתב:

האם אתה מתכוון שצריך להוסיף גם פילטרים נוספים? כלומר, שהמשתמש יוכל לבחור יד מינימלית ויד מקסימלית. נגיד יד 1 עד יד 3? כנ״ל לגבי קילומטרז׳

כן. כי מחיר ממוצע שנקבע ע"פ רכבים יד 4 עם קילומטראז גבוה, לא רלוונטי כלל למי שמחפש רכבים עם יד  1 עם קילומטראז נמוך . 

בסכומים גבוהים זה מאוד משפיע, וזו הסיבה כניראה לפיזור המאוד גבוה שיש לך ככול שהסכום עולה. 

גם לאור השאלות שלך, אני מבין שאתה לא כול כך מעורה בעולם שוק היד 2 ברכבים, הייתי מציע לך או לעשות הרבה שיעורי בית, או להתייעץ עם מישהו שכן מבין, אחרת הכלי הזה לא יהיה פרקטי בשום צורה. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, ב.ס כתב:

אם היית צריך להוסיף 5 דגמים, אילו דגמים היית מוסיף?

זאת לא השאלה שאתה צריך לשאול, אני לא רואה למה לעבוד עם דאטאבייס במקרה הזה אלא אם אתה רוצה להשתפשף על פוסטגרס.. 
אתה צריך לעבוד מול API שיכול לתת לך את כל הדגמים בשוק, אחד מכמה והטריוויאלי ביותר זה https://data.gov.il/dataset/private-and-commercial-vehicles/resource/053cea08-09bc-40ec-8f7a-156f0677aff3

בפילטור פשוט זה יתן לך את כל הדגמים והתתי דגמים..

ברמת UI - 

להפוך את המלבן האמצעי, שיהיה מימין לשמאל.
להגן על הסימן של השדות החיובים(שנים) וגם על האורך שלהם גם בפרונט.

בבק זה נראה שאתה מקבל חזרה ג'יסון עצום עם 1000 רשומות, בשביל מה ?

וכמו שאמרו - נראה שאתה יודע לעבוד עם דאטא, אתה צריך פרודקט שיגיד לך עם איזה דאטא לעבוד.

יפה שהצלחת להביא את זה לעולם !

• מעניין 1
פורסם

תודה, אכן פרויקט מאוד מעניין.

הפילטור מבוסס על הרכבים שיש כרגע בדאטה בייס, לטעמי לא נכון לתת את כל האפשרויות ואז המשתמש מגלה שאין על הרכב הספציפי נתונים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...