Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, sperial כתב:

עדיף בקבוק או שניים איכותיים. אני מצטער, אבל היינות בחבילה שהציע michzzz נעים בין יין לליל הסדר ליין לבישול.

עריכה:

לא ברור לאיזה סט התכוונת. הקישור הראשון זוועה, השני טוב מאוד.

יינות אמצע טבלה קלאסיים, במחיר גבוה משמעותית מהארץ כמובן.

הגרמנים אגב לא מבינים שום דבר ביינות, פשוט שום כלום, אז כל מה שתשלח יהיה יותר מוצלח ממה שהם נוהגים לשתות,

אפילו הסט הראשון.

(אני מתעלם באלגנטיות מהמיעוט הזניח שמתגורר על גבול צרפת)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שים לב שעשוי להיות מיסוי שיושת על המקבל, לכל הפחות מע"מ, אם ערך החבילה יעבור את רף ה-45 יורו. אבל יש כנראה פתרונות בדמות מיסים שמשולמים מראש (DDP) דרך חברת השליחויות.

גם לגבי שליחת פירות עשוי להיות סיבוך בדמות צורך ב"תעודת בריאות" ושאר חוקים ומגבלות בנידון.

הייתי גם מציע להעזר בשירות שעושה זאת למחייתו בשוטף ולהבין דרכם את המגבלות.

או לקנות כרטיס טיסה לגרמניה ולהיות השליח בעצמך 😉

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מתנצל שאני מגיב באיחור... :-) 

ליקב שילה יש יינות איכותיים. לא כל כך הבנתי, אבל כנראה שיש להם קישור לחנות באיחוד האירופי ששולחת יינות שלהם

https://www.shilohwinery.com/online-store-area?lang=he

בדקתי את הקישור לחנות של האיחוד האירופי, והוא לא תקין.

אז קישור לחנות

https://www.ariskosherwine.eu/

תחפש שם מילת מפתח shiloh  (לא עשיתי השוואת מחירים, בדיקת מחיר משלוח וכו')

עריכה עשיתי חיפוש ממש שטחי באתר של החנות הנ"ל. יש להם יינות של עוד יקבים ישראליים (בדקתי 2-3 מילות מפתח)

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

@guya72 תודה!  אבל בינתיים הזמנתי יין צרפתי מחנות גרמנית לאחד מהחברה.  אבדוק את הצעתך ליתר.

• תוכן חדש...