Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החומר של ביסל מכיל חמצן פעיל, כמו מסיר הכתמים של סנו אוקסיגן (ג'ל כביסה) או קליה (כנל, ג'ל כביסה).

אני משתמש בהם בדילול עם מים כמובן - לא לפני שבודקים היטב בפינה נסתרת שאין נזק לצבע הריפוד וכו.

לא הייתי שולל שימוש בשמפו טקסטיל - הרעיון של הביסל הוא הזרקת מים ושאיבה של הליכלוך שעושים חלק גדול מ"פלא" הניקוי יחד עם ההקצפה וההברשה של המשטח טרם השאיבה-שטיפה.

עבד לי מצויין גם עם APC של שופרסל עם שואב רטוב וצינור מים / מרסס מים (ואל תספר אבל גם סבון כלים מנקה מעולה.... רק לבדוק שאין נזק לריפוד או לפלסטיקה).

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני עזבתי את המתיז שלו ואת החומרים שלו.

טבלית כביסה או נוזל כביסה מומס במים חמים, משפשף עם ספוג או מברשת, נותן לעמוד כמה דקות ושואב עם הביסל.

נכון שיותר מלכלך אבל התוצאות הרבה יותר טובות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

התעלקות. כמה יעיל ביסל לעומת ניקוי ספות מקצועי?

אני בבית עם כלב, שלצערי לפעמים מקיא על הספה. חשבתי להזמין ניקוי מקצועי ואחריו למגן את הספה עם כיסוי דוחה נוזלים, אבל הכיסויים האלה לא נעימים לשבת, וכל פעם להסיר ולהחזיר נשמע מציק.

אז אם ביסל עושה עבודה טובה, אז פשוט אשתמש בו אחרי כל ארוע. אם לפעמים עלולות לעבור כמה שעות עד שהארוע מתגלה.

הבעיה היא לא כתמים, את אלה מסירים בקלות עם כל תכשיר ידני, הבעיה היא הריח שנספג בבד ובריפוד. למישהו יש נסיון עם מקרים דומים?

(ולא, הכלב לא יקבל איסור לעלות על הספה).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם

מהניסיון שלי שואב רטוב בסגנון של גולד ליין וקערה עם נוזל כביסה מדולל במים חמים עושה עבודה יותר טובה מהביסל ובשליש מחיר.

ובנושא הכלב אני איתך. מעבר לזה שהאיסור לא יעזור כי ברגע שיוצאים מהבית הוא יהיה על הספה כל הכיף זה שהוא יושב לידך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

האמת, לא חשבתי על זה. יש לי שואב רטוב של קרשר. הוא באמת יצליח להוציא את רוב המים מהספה? לא בא לי לחכות שבוע שיתייבש...

אעשה נסיון על איזור קטן.
מה יחס נוזל הכביסה למים?  פשוט להבריש לתוך הריפוד ולשאוב אחרי פרק זמן?

ולגבי הכלב, זה לא ענין של יעזור. כשהוא הגיע אלי הביתה, חשבתי שלא אאפשר לו לעלות. אחרי חצי שעה דפקתי לעצמי את המצח, אני רוצה להתפנק איתו בנוחות וקראתי לו לעלות.

אין כמו שנ״צ כפיות בשישי...

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

הביסל ביסודו הוא שואב רטוב ודי חלש. לא יקח שבוע אלא כמה שעות.

אישית ממיס טבליה בקערה של מים חמים (הכי חמים שאפשר לעבוד איתם בנוחות), מבריש לתוך הריפוד, ממתין כמה דקות ושואב. לפעמים חוזר על הפעולה אם נשארים כתמים או ריחות.

• אהבתי 1

פורסם

אני משתמש בפנטסטיק מדולל. הבקבוק הצהוב.

לפי מה שהוא שואב למיכל זה עובד יפה מאוד.

לרסס את החומר ולתת לו לשבת קצת לפני שמשפשפים ושואבים גם עוזר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
בתאריך 19.8.2025 בשעה 12:26, Be roo כתב:

האמת, לא חשבתי על זה. יש לי שואב רטוב של קרשר. הוא באמת יצליח להוציא את רוב המים מהספה? לא בא לי לחכות שבוע שיתייבש...

ה"נוחות" של השואבי ספות האלה זה שהם עושים את 2 הפעולות במקביל, ולכאורה חוסך זמן.

יש לי ביסל פשוט כי היה מבצע, אם היה לי שואב רטוב בבית לא הייתי קונה אותו, זה בדיוק אותה פעולה.

כמו שרשם נהגוס, אתה יכול לשטוף לבד עם דלי וסמרטוט ורק לשאוב.

לגבי ענייני האחריות, יש לי פה תהייה איך בדיוק הם יכולים לדעת אם השתמשת בחומר שלהם או לא?

בסוף זה אותו עקרון, זה לא שיהיה רשום בענק "השתמשו בCIF פנטסטיק!!@#!$!#".

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...