Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, אלעדית כתב:

מהיכרותי עם מקרים דומים - 5381 (אי החזקת הגה בשתי ידיים)

השכלתי. תודה.

אם אתה לא חושש לדבר תגיש בקשה להישפט 

ביום המשפט תגיע לעיסקת טיעון עם התובע לסמל עבירה 5381. תגיד שאתה לא רוצה ללכלך את גליון הניקוד שלך שעומד על אפס , לא יסכים תשכנע את השופט לקבל את עיסקת הטיעון הזו.

מאמין שתצליח

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 20.8.2025 בשעה 15:14, ישה כתב:

השכלתי. תודה.

ביום המשפט תגיע לעיסקת טיעון עם התובע לסמל עבירה 5381. תגיד שאתה לא רוצה ללכלך את גליון הניקוד שלך שעומד על אפס , לא יסכים תשכנע את השופט לקבל את עיסקת הטיעון הזו.

מאמין שתצליח

אוקי. תודה רבה, אבקש להישפט ואעדכן מה יצא מהיעוץ המקצועי שקיבלתי כאן

דבר אחרון שלא ברור לי אם אני מגיע לעיסקת טיעון עם התובע לסמל עבירה 5381 הקנס יופחת לי מ1000 ש"ח?

שוב רוב תודות

פורסם

לא מצאתי את גובה הקנס הצמוד לסמל עבירה הזה

אז אולי למו"מ מול התובע.

ובבית  המשפט אפשר להגיע גם לשלם את הקנס במספר תשלומים

• אהבתי 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא מצאת כי הסעיף הוסר מהחנ"א לפני כמה שנים, נדמה לי שדובר על 250 ש"ח, אבל היות ומדובר על משא ומתן עם התובע, הוא לא כבול לקנס המוגדר ממילא.

פורסם (נערך)

טוף

אז בדקתי את החנ"אות ששמורות אצלי החל מ 2011 כ 12 במספר ,  ותחת המספר 5381  הסעיף  לא הופיע , 

חיפוש תחת המילה הגה גם לא מופיע 

חיפוש תחת מספר התקנה  28 או תחת המילה ידיים ישששש

סמל עבירה 4032 קנס 100 ש"ח נקודות אפס  והוא דן באי אחיזת כידון האופנוע בשני ידיים.

קנה מידה למו"מ מול התובע

עריכה אחרונה על ידי ישה
  • אהבתי 2

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 20.8.2025 בשעה 15:14, ישה כתב:

השכלתי. תודה.

מאמין שתצליח

מאחר ואתה כל כך משתדל לעזור לי אני מעיז לבקש ואקבל 'לא' כמובן מאליו.

יש מצב שאתה מנסח לי בקווים כללים את נוסח הסיבה לבקשה להשפט?

גם אם לא, תודה רבה על הכל.

מצרף שוב את הדו"ח, הטעיון שלי שרק החזקתי את הפל' ביד ולא ביצעתי שום פעולה, השיחה התקיימה בדיבורית של האוטו ובידי שלא הייתה אמנם על ההגה גלגלתי כמשחק את הנייד (הוא קטן מאד).

image.png.c331757e5540f6c0aa0eba07e844ae6e.png

פורסם

תמיד כדאי לבקש להישפט. רוב הסיכויים שלא תוזמן ויתבטל בגלל התיישנות. אם תגיע למשפט, סיכויי טוב שהשופט יבוא לקראתך ויתן רק נקודות או רק קנס, ואולי רק 500 ש"ח (מניסיון).

פורסם
לפני 31 דקות, אלעדית כתב:

אין משמעות למה שאתה כותב בבקשה להישפט, אף אחד לא מסתכל על זה. זה טופס ביורוקרטי בלבד.

מה תגיד לשופט או לתובע זו השאלה. 

זה הנוסח שהGPT הכין לי ושלחתי, אעדכן על התוצאות בהמשך:

לכבוד בית המשפט לתעבורה

הנדון: בקשה להישפט בגין דו"ח מספר ________

אני הח"מ, __________מספר זהות _________ רישיון נהיגה מספר _________, מבקש בזאת להישפט בגין הדו"ח שניתן לי בתאריך 4/8/2025, בגין עבירה לפי תקנה 28(ב) לתקנות התעבורה – שימוש בטלפון נייד בזמן נהיגה.

ברצוני להבהיר כי בעת האירוע לא ביצעתי שיחה תוך אחיזת הטלפון ביד, אלא השתמשתי בדיבורית כחוק. אכן, נגעתי בטלפון לצורך הפעלת הדיבורית, אך לא החזקתי אותו במהלך השיחה. גם בדו"ח השוטר לא כותב כי לא נעשה שימוש בדיבורית, דבר המחזק את טענתי כי לא נעשה שימוש אסור בטלפון מעבר להחזקתו ביד.

לאור האמור, אני מבקש מבית המשפט לשקול להמיר את סעיף העבירה לעבירה לפי תקנה 28(א) – אי החזקת הגה בשתי ידיים, סעיף 5381, אשר משקף בצורה מדויקת יותר את נסיבות המקרה. מדובר בעבירה פחות חמורה שאינה גוררת נקודות, בניגוד לעבירה שיוחסה לי.

אבקש להתחשב בכך שגיליון הניקוד שלי נקי לחלוטין, ללא כל עבירות קודמות, ואני עושה מאמצים לשמור על נהיגה בטוחה וזהירה. צבירת נקודות בגין מקרה זה עלולה לפגוע בי באופן שאינו מידתי ביחס לנסיבות.

בתודה מראש על ההתחשבות, 

בכבוד רב, 

פורסם

מה שאתה עושה עם זמנך וכספך  זה עניין שלך בלבד. אבל התקנה רלוונטית מדברת על "אחיזה או שימוש בטלפון...". בגלל שאצלך מדובר באחיזה, ואתה גם הודית בזה, כאן בערך יסתיים הדיון במשפט.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מה מיהרת

מכתב  שלך  סוגר עליך בפלומבה.

המכתב שלי היה מנוסח כך

הנדון דוח XXX

הריני להודיעכם כי ברצוני להישפט 

בתודה 

חלק ממה  שכתבת היה צריך להיאמר לתובע בפתח הדיון בתקווה כי ייעתר לבקשתך ולא להיכתב במכתב.

ZZZ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בתאריך 17.8.2025 בשעה 19:17, Tom_22 כתב:

ומה לגבי טלפון שמונח על פד טעינה אלחוטית מקורי של הרכב והטלפון גם מחובר אלחוטית לקארפליי/אנדרואיד אוטו? כיצד החוק או שיקול דעתו של השוטר עונים על כך? 

לפני מספר שנים, עצרה אותי שוטרת על עבירה שלא קשורה לטלפון. כשהיא באה ללכת חזרה לניידת, היא שאלה אותי ״ולמה הטלפון שלך לא מקובע לזרוע?״. הסברתי לה שהוא מחובר ל-CarPlay ולכן אין לי צורך בזרוע (בעיקר כדי למנוע התעסקות איתו), ושכמו כן הוא נמצא בתא ייעודי בקונסולה המרכזית שמונע תזוזה שלו.

כמובן שהיא לא ידעה מה זה CarPlay והיא צעקה עליי שאני צריך לקנות מתקן ייעודי.

• מעניין 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 38 דקות, Fraysa כתב:

כמובן שהיא לא ידעה מה זה CarPlay והיא צעקה עליי שאני צריך לקנות מתקן ייעודי.

תהיה שמח שלא קיבלת ממנה תלונה גם על הטרדה מינית. 

• מעניין 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...