Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטון קצר זה ניתן לראות מכונית משטרתית (לא ניידת מבצעית!) מבצעת סדרה שלמה של עבירות תנועה: מהירות מופרזת ביחס לחוק, אי שמירת מרחק, עקיפה מימין, אי איתות במעבר נתיב. לנו חשוב להזכיר בהקשר זה, כי אמנם חשוב שהמשטרה נראית בכביש, אבל חשוב יותר איך היא נראית...

הסרטון הופיע במקור בפורום של אתר טופספיד והובא לידיעתנו על ידי גלעד, על כך תודתנו נתונה להם.

(מדובר בטויוטה יאריס)

מתוך אתר מגזין "אוטו": http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=1792&SubjectId=81

פורסם
בסרטון קצר זה ניתן לראות מכונית משטרתית (לא ניידת מבצעית!) מבצעת סדרה שלמה של עבירות תנועה: מהירות מופרזת ביחס לחוק, אי שמירת מרחק, עקיפה מימין, אי איתות במעבר נתיב. לנו חשוב להזכיר בהקשר זה, כי אמנם חשוב שהמשטרה נראית בכביש, אבל חשוב יותר איך היא נראית...

הסרטון הופיע במקור בפורום של אתר טופספיד והובא לידיעתנו על ידי גלעד, על כך תודתנו נתונה להם.

(מדובר בטויוטה יאריס)

מתוך אתר מגזין "אוטו": http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=1792&SubjectId=81

אפרופו עקיפה מימין,אחרי שיחה קצרה עם מורה נהיגה, הבנתי שעקיפה מימין מותרת כל עוד יש רכב לפניך בנתיב אליו אתה פונה. זאת אומרת, עקיפה בטור מכוניות. האם זה נכון?

כי אם כן,זה תופס על כל עקיפה מימין כמעט.

חשוב לציין שזהו התחביב של המורה הזה,למצוא פירצות כאילו בחוק ולעצבן שוטרים!:wink:

פורסם

בכביש עם יותר מנתיב אחד לכל כיוון, עקיפה מימין, או לחילופין "חליפה", מותרת למיטב ידיעתי, כל עוד אתה לא מזגזג.

דהיינו, אם השמאלי עמוס ואתה מוצא שבימני פנוי, ואתה נכנס לימני ונוסע ולא מזגזג חזרה לשמאלי, אזי זה מותר.

שלד

פורסם
אפרופו עקיפה מימין,אחרי שיחה קצרה עם מורה נהיגה, הבנתי שעקיפה מימין מותרת כל עוד יש רכב לפניך בנתיב אליו אתה פונה. זאת אומרת, עקיפה בטור מכוניות. האם זה נכון?

כי אם כן,זה תופס על כל עקיפה מימין כמעט.

חשוב לציין שזהו התחביב של המורה הזה,למצוא פירצות כאילו בחוק ולעצבן שוטרים!:wink:

כדאי שהמורה שלך יחזור קצת על חוקי התנועה ויפסיק לנסות להיות גאון הדור...

מימין מותר לעקוף כאשר יש צפיפות של רכבים אשר כתוצאה ממנה ישנם טורי רכבים בכל נתיב... במקרה זה מותר לכלי רכב לעבור על פניהם של רכבים בנתיב השני, אך מבלי לזגזג מנתיב לנתיב...

ולגבי הרכב המשטרתי... לא מצאתי משהו יוצא דופן בנהיגה שלו... הוא נסע במהירות סבירה יחסית, לא זגזג בין נתיבים, ולא סיכן אף אחד... אומנם הוא נסע מעל המהירות המותרת, אך יחסית למהירות המכוניות סביבו, מהירותו סבירה...

פורסם

מצד השני, ה"צדיק" שצילם אותו, נסע גם במהירות לא חוקית וגם צילם תוך כדי - מילא היה מחזיק את המצלמה ישר אבל רואים שהוא גם שיחק איתה מעלה/מטה וכו'..

פורסם
"משתולל" קצת נסחפנו לא שאני אוהב משטרה אבל זה ניראה לי קצת גריידי.

גם אני וגם אתה יודעים שזה לא ממש "משתולל", אבל תחשוב מה היה קורה אם זה היה הפוך, ואותו רכב משטרתי היה נוסע אחריך כשאתה עושה את אותן עבירות. בקלות הוא היה עוצר אותך על השתוללות בכבישים ועל מגוון עבירות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקיצור, אם זאת השתוללות אז מצב השוטרים בארץ מ צ ו י ן ...!!! נו באמת, הקצין (כנראה) שמצולם אמנם לא נוסע לפי החוק אבל זו לא, אבל ממש לא השתוללות... חוץ מזה מי יודע לאן הוא ממהר, אולי יש סיבה...? בכל מקרה אפשר לשלוח עבירות מצולמות של ניידות ושהשוטר ישבור את הראש להצדיק את העבירה. אם הוא היה בדרך לאירוע אין בעיה , אם לא , שייתן את הדין... בכל מקרה את מהירותו לא ניתן להוכיח ע"י ספידומטר אחר של רכב, אז בכל מקרה אין הרבה מה לעשות עם זה...:roll:

פורסם

בדרך לאירוע? זה רכב ת"ש של קצין, לא ניידת בדרך לאירוע. קל מאוד לראות את זה בעקבות הצ'קלקה שלא ממש קיימת על גג המכונית...

אין כאן עניין להוכיח את אשמתו של השוטר, יש כאן עניין להראות שהמשטרה, שאוכפת את החוק, מזלזלת בו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רואה את זה קבוע ליד העבודה כל יום.

ניידת עומדת כ-10 מטר לפני מעבר חציה עם 2 גלגלים על המדרכה באיזור של פריקה וטעינה, מכונית אחת או אופנוע שלא עוצרים להולכי רגל וישר הניידת מקפצת מהמדרכה לכביש ללא איתות תוך חציית נתיבים וללא חגורה ובמהירות מופרזת ואלימות כלפי המנוע. לפעמים הם גם עוברים שם ברמזור אדום כדי לתפוס את הנמלט שלא עצר להולך רגל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

SRONIS יש אפשרות שהוא באמת נוסע להנאתו במהירות הזו, ואם כך אז הוא באמת צריך להענש כמו שאני נענשתי על נסיעה במהירות גבוהה. אבל, מצב היפותטי שזהו קצין מג"ב שאמור להגיע להתפרעות אלימה בכפר מסויים... יכול להיות, נכון...??!! העניין הוא שאנשים רק מחפשים איך ליפול על המשטרה, ואיך לחפש את השוטרים בכל מצב, וזאת בדרך כלל עקב מפגשים שהסתיימו בדו"ח ומשאירים משקע של שנאה לשוטרים באשר הם. כל מקרה לגופו, הכללה היא דבר רע ביסודו...

פורסם
בדרך לאירוע? זה רכב ת"ש של קצין, לא ניידת בדרך לאירוע. קל מאוד לראות את זה בעקבות הצ'קלקה שלא ממש קיימת על גג המכונית...

אין כאן עניין להוכיח את אשמתו של השוטר, יש כאן עניין להראות שהמשטרה, שאוכפת את החוק, מזלזלת בו.

רוני

תסלחו לי אם זה ישמע פלצני, אבל אני חושב שמי שסיכן את הנוסעים בכביש במקרה הזה היה הצלם ולא השוטר.

נסיעה במהירות של 140 קמ"ש, עם יד אחת על ההגה, כשהעיניים עסוקות במה שהמצלמה רואה, תוך העלתה והורדתה לצורך "הוכחת" המהירות ה"מופרזת" של השוטר, תוך התעלמות (אי אפשר להכחיש את זה, יש גבול לפיזור תשומת הלב של נהג) מהסכנות בכביש, כגון נהגים אחרים, הפתעות מע"צ וכו' ואני בטוח, שכשאותו נהג "הנציח" את השוטר סוטה מנתיב לנתיב ללא איתות, הוא לא אותת בעצמו, שכן אני בטוח שהוא לא הוריד את היד האחת שנותרה לו על ההגה (כי אם זו יד שמאל, היא צריכה להיות במיקום 10, במקביל ליד השניה במיקום 2), אחרת באותו רגע ההגה היה נשאר ללא יד אוחזת במהירות של 140 קמ"ש...

**עריכה** שכחתי להסיף... שה"מעקב" של הצלם, בוצע תוך אי שמירת מרחק סביר בחלק מהזמן, גורם משמעותי מאוד לתאונות דרכים, להבדיל ממהירות/איתות במעבר מנתיב לנתיב...

אז מי סיכן את התנועה?

בואו נהיה אנחנו בסדר, במקום לחפש טעויות ועבירות של אחרים (ולא, אני לא מצדיק לרגע את עבירות השוטר).

אגב, שימו לב ששניהם עוברים בתחילת הסרטון ליד מצלמת מהירות במהירות גבוהה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור זה עדיין לא פוסל את העובדה שהמשטרה מתעלמת מהחוק. הרי ברור לך שאם הית עם רכב ספורטיבי במפגש ומשטרה היתה מגיעה ותופסת אותך על זה שפנס בלימה אחד שרוף כמו ביאריס הזאת, הית מקבל ירידה מהכביש אם לא לפחות קנס גבוהה.

נכון שהצלם אשם, אבל הנושא פה הוא בהתנהלות של רכבי המשטרה, הצלם הזה לא מצלם ככה כל יום כל היום בניגוד לרכבי משטרה שכן נוהגים ככה כל הזמן 24 שעות.

תסתכל על אם המשטרה היו עושים את אותו הדבר מה היה קורה אז?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...