Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אנשים, 

 

אשמח להמלצה על גאנטים חדשים למאזדה

CX30.

 

אני מחפש כאלה עמידים ויפים ממותג. לא זבל סיני. ראיתי כאלה של Konig מה דעתכם? מה העלויות ומאיפה אתם ממליצים לקנות? נראה שאין כלכך אופציות בתחום הגאנטים. 

 

תודה! 

עריכה אחרונה על ידי איביטורבו
פורסם

היבואן לפי האתר של Konig הוא טיפטופ בת"א.

שים לב לענייני רוחב/אופסט/חור מרכזי וטבעות מתאמות אם יש צורך.

 

עמידים? סביר שהמקורי עדיף. אגב, מחיר חישוק מקורי כזה בחברה נע בין כ-3000 לכ-5000 ש"ח ליחידה (!), שזה אבסורדי לחלוטין, אבל ככה זה. בארה"ב 250-400$.

יפים? טעם אישי.

פורסם (נערך)

תחום החישוקים בארץ זה או סיני או הזמנה מיוחדת, למעט אולי OZ שאפשר למצוא גם במחסן הראשי של MIH

Konig חברה טובה ומוכרת, היא למעשה תחת אותו גג של החברה שמחזיקה במותגים יוקוהומה, OZ, Enkei ועוד. הייתי מתיל ב- MIH כי יש להם מלאי ואפשר לקפוץ למחסן העצום שלהם (ליד יבנה) ולראות מה יש ואף לרכוש במקום. כפי ש- TOM ציין צריך להקפיד על המידות ובאופן אישי, אחרי ניסיון עם טבעות מרכוז (גם אם הם מהסוג המאוד איכותי) עדיף חישוקים שתואמים במדויק לרכב שלך ללא מתאם. 

 

TOMֹ_22, על חישוקי ה-"18 הפשוטים יחסית מהיצרן שהיו ברכב שלי חברת הביטוח שילמה ליבואן 12,000 שקל. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...