Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

אין לך אחריות 20 שנה על הקיבוע.

ולא - אין צורך להחליף באופן יזום קיבוע

אני אשאל, כי לא ברור לי, אני צריך ללכת לסניף שבו בוצע היישור או שאפשר ללכת לכל סניף ברשת? ie רשת כללית סמייל

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על אירוע מלפני 20 שנה? בחר את הרופא או הסניף הנוחים לך.

לא מכיר את נהלי סמייל - אבל ברפואה הציבורית הכלל הוא ״הצמדה״ ליועץ 90 יום, וגם על זה יש מעקפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקשרתי שוב, במוקד עצמו מתעקשים שגם אחרי 20 שנה, צריך ללכת למרפאה שבה בוצע היישור, רק אורטודנט שמטפל ביישורי שיניים, יכול להתעסק עם זה. 

לגבי "יישור קו" (טיפול כללי) בשיניים, צריך רופא שיניים בנפרד.

המוקד זימון תורים לא יכול לקבוע תור וזה רק הסניף עצמו יכול לקבוע תור.

מודה שאני הולך לאיבוד עם הנהלים המוזרים של כללית סמייל..

גם זו לא התחלה טובה כשהנציג טלפוני אומר שאין תיעוד לשיחה מלפני שבוע והבקשה שיחזרו אליי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

רק אורתודונט - הגיוני.

מחוייבות לסניף? אין היגיון. מדובר בטיפול לפני הרבה מאוד שנים ולא בהמשך טיפול. מה אם עברת לגור באיזור אחר? האם הרופא שטיפל בך לפני 20 שנה עדיין עובד במקום?

כפי שכתבתי אתמול, הנציגה במוקד זו כנראה ילדה בת 19 שלא מבינה כלום במטריה.  גש פיזית למרפאה המבוקשת ודבר עם הפקידה פנים אל פנים והסבר לה את המצב.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם מדברים שיש אחריות על היישור גם אחרי 20 שנה

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אחריות של מי? של הרופא, של המרפאה או של כללית סמייל? הייתי אפילו שואל מה כוללת האחריות.

כאמור, אני לא מכיר את הכללים של סמייל, אבל בפורום רכב הייתי שואל: האחריות לרכב היא של המכונאי, של המוסך או של היבואן? האנלוגיה ברורה.

• אהבתי 1

פורסם

יש עוד שאלות שאתם ממליצים לשאול את הפקידה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

לא. קבע תור לרופא, מכאן השאלות מקצועיות.

אגב, כרופא יועץ אני מקבל הרבה מאוד מטופלים שטופלו על ידי רופאים אחרים, וגם להפך, גם אם מדובר בהפרש של מספר שבועות. אין בכלל בעיה מעבר ל״הצמדה״ ל-90 יום, וכאמור, גם לכך יש פתרון.

ומה יעשו המטופלים שלי כאשר אני יוצא לחופשה, או, כעת, כאשר אני פורש? כפי שאני קיבלתי מטופלים של רופאים אחרים גם הם יקבלו את אלה שבהם טיפלתי עד כה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

ולא כותבים ממצאי בדיקה? ממצאי צילום? דו״ח פעולה? סיבוכים אם היו?

אם אני לא מתעד את הממצאים שלי, המחשבה הקלינית, מה שהמטופל מבקש ומה שנעשה - איך ידע הקולגה שיראה אותו בעוד שנה מה הבעיה, מה תוכנית הטיפול ומה תוצאותיו?

לא צריך. 

ההכנה של הגשר כוללת את כל המידע של הטיפול,כולל צילומים, קבצי תלת מימד של המבנה והלסת , הנחיות לטכנאי... כל מה שבוצע בפועל

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רופא השיניים אפילו לא מחתים על הסכמה מדעת, מן הסתם נחשב ״הסכמה מכללא״. אני סקרן איך זה עובר בבית המשפט כשיש סיבוכים.

פורסם

שאתה עושה בדיקה אתה מתעד כמובן את ממצאיה -

בד״כ זה מתבטא בתוכנית טיפול, לפעמים יש דברים מיוחדים (ממצאים ברקמות רכות, דברים למעקב וכו) שמצויינים בתיק.

לגבי מהלך הטיפול ברוב המקרים סטנדרטי. כן כותב. אבל זה לא באמת משפיע מאוד על היכולת של הרופא הבא להבין מה היה ברוב המקרים.

אתה מחתים את המטופל על תוכנית הטיפול - שהיא ההסכמה לטיפול.

וגם לפני עקירות או טיפול אורתודנטי או שתלים אתה מחתים בנפרד על טופס מיוחד.

לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

יש עוד שאלות שאתם ממליצים לשאול את הפקידה?

ממליצים שתפסיק לשאול פקידות שאלות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מקווה שלא סתם מטריחים אותי להגיע לסניף הספציפי שבו ביצעתי את היישור אבל עם איך שאתם כותבים הסיכוי גבוהה מאוד..

בכל אופן אדאג לעדכן על כל דבר שלא יהיה.. למען הדורות הבאים (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אני יכול להגיד לך שנשבר לי גם חלק בקיבוע אחרי פחות זמן ממך (משהו כמו 14 שנים),

הרופא שעשיתי אצלו את יישור השיניים לא היה זמין (רופא פרטי). ניסיתי אצל רופא פרטי אחר - שלח אותי לרופא שעשיתי אצלו.

בסוף השגתי תור אצל אותו רופא שעשה לי את יישור השיניים לפני כמעט שני עשורים.

נגמר בתיקון של 250 או 300₪.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעדכן - התקשרתי שוב לאחר שנאמר שיחזרו אליי מהמרפאה לקביעת תור. במוקד זימון תורים, הסברתי לנציגה בנועם לגבי הסיטואציה, חשבה קצת והעבירה אותי ישירות למרפאה,, שם במרפאה הפקידה הסבירה לי שאין אחריות ואפשר 

המשך להודעה, ואפשר לעשות את הבדיקה של האורתודנט בכל סניף שלהם

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

הגיוני מה שאמרו לך במרפאה. הרי אף רופא לא יטפל בך לפני שתהיה פגישה נפרדת של הצעת מחיר (ככה הם עובדים בכללית) ופגישה נפרדת של הטיפול עצמו (ככה הם גם יכולים להעריך את זמן התור שיקבעו לך). חוץ מזה אחריות ל 20 שנה נשמע מוזר. אני גם עברתי יישור ונאמר לי במפורש שהשיניים תמיד ירצו לחזור למצב הטבעי שלהם ושתמיד יהיו תזוזות קטנות למרות הקיבוע. ברור שבמשך השנים זה מצטבר.

הצעה - אם קיבלת מבנה שיניים מגבס לאחר היישור תוכל להשוות עם המצב היום ולהחליט אם כדאי לעבור יישור קטן נוסף עם קשתיות שקופות. הרי הקיבוע לא נפל סתם.

• תוכן חדש...