Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, anonport כתב:

הצעה - אם קיבלת מבנה שיניים מגבס לאחר היישור תוכל להשוות עם המצב היום ולהחליט אם כדאי לעבור יישור קטן נוסף עם קשתיות שקופות. הרי הקיבוע לא נפל סתם.

לא קיבלתי שום מבנה גבס של השיניים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל גם יישור ״קטן״ עם קשתיות שקופות עולה המון כסף. 

דבר שני - הסיבה שהקיבוע נפל היא שמדובר במכשיר שנמצא בפה, הוא עובד קשה וזה שהוא החזיק 20 שנה זה מיני נס. אין קשר לזה שהשיניים זזו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

לא קיבלתי שום מבנה גבס של השיניים.

לפני 20 שנה לא היו מתלמות משוכללות בכל כיס כמו היום אבל תנסה למצוא תמונות פנים עם שיניים במרווח של שנה לפחות ותראה אם יש שינוי. אפשר אפילו להעלות לאתר בינה מלאכותית ולבקש שיגיד אם הוא רואה שינוי ואיזה הכי בולט. לא ניסיתי את זה אבל נשמע טוב כי אני מתייעץ איתו על כל מיני דברים כולל תמונות. הכי טוב שתסגל הרגל של צילום השיניים אחרי ביקור שיננית כך במהלך השנים יצטברו לך תמונות...

לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

קודם כל גם יישור ״קטן״ עם קשתיות שקופות עולה המון כסף. 

נראה לי שהם מתחשבים גם באופי הטיפול ובמספר הקשתיות. חוץ מזה עברו 30 שנה ויש לא מעט מתחרים כולל כאלה ששולחים לך הבית מבלי תיווך רופא (מיועד למקרים קלים). אבל גם היישור היקר עולה כמו 3 משכורות שכר מינימום ובטוח שאם השואל מרוויח יותר אז זה הופך להוצאה זניחה.

לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

דבר שני - הסיבה שהקיבוע נפל היא שמדובר במכשיר שנמצא בפה, הוא עובד קשה וזה שהוא החזיק 20 שנה זה מיני נס. אין קשר לזה שהשיניים זזו.

זה אכן נס כי לי אמרו שכל טיפול בשיניים כולל סתימה ייתכן והרופא יצטרך להסיר ולהרכיב מחדש את הקיבוע. מדהים ש 20 שנה עברו ולא קרה לו מקרה כזה. כל הכבוד. אבל גם בלי קשר לזה השיניים זזות והדבק נחלש עד שהוא כבר לא תופס את השן. ככה הסבירו לי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 52 דקות, anonport כתב:

מדהים ש 20 שנה עברו ולא קרה לו מקרה כזה. כל הכבוד.

מתקן - כן נשבר לי חלק מהקיבוע בשנה שנתיים האחרונות. מעבר לזה לא זכור לי מקרה כלשהוא בעשור האחרון שהיו לי בעיות.

כן היתה בעיה בתחילת התהליך עם הקיבוע שנפתר עם הדבקה על ידי האורטודנט.

בהחלט "נס גלוי" בהתאם לימינו..

מעדכן - שבוע הבא, אמור להיות יום שבו יש אורתודנט שמגיע לשעות מסוימות במרפאה שאני "משויך" אליה. קיצר אגיע לשם ואדרוש להגיע בפעם הבאה למקום שיותר קרוב גיאוגרפית אליי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש איזהשהוא חוק (או לפחות כלל אתי שהקופות נתלות בו) שצריך לחזור לאורתודנט שביצע את הקיבוע. לא כל כך עוזר להן שיכול להיות שהוא כבר לא עובד, התחלף וכו. אני חושב שזה סוג של אחריות מקצועית של האורתודנט. הגיוני? לא. לי אישית קצת נשבר מכללית סמייל ואם הייתי עובר קופה זה היה בעיקר בגלל זה ובגלל עוד שירותים שהם לא בסל 

פורסם
לפני 30 דקות, mrmiki1234 כתב:

ואם הייתי עובר קופה זה היה בעיקר בגלל זה ובגלל עוד שירותים שהם לא בסל 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

כל מה שכתבתי עד כה זה מתוך היכרות עם רפואה כללית וגם הניסיון שלי עם רופאי שיניים כלליים, שלא היתה להם בעיה לטפל בשיניים שטופלו בעבר על ידי רופאים אחרים. אבל עכשיו שאלתי רופאת שיניים, שאומנם לא כל כך מכירה את האורתודונטיה (עוסקת בתחום אחר), אבל ידעה לספר שאורתודונטים לא אוהבים לטפל בעבודה של אורתודונטים אחרים.

אגב, אורתודונט. לא אורתודנט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

אגב, אורתודונט. לא אורתודנט.

זה מדויק, אבל העברית לא מתנהגת יפה עם מילה שיש בה בעיקר תנועות של חולם.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...