Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור לרדיאטור

פוסטים מומלצים

ערב טוב 

אלפא גולייטה QV 2015 שמתי לב שחסר לי נוזל קירור לרדיאטור כשבדקתי את המיכל כמה דקות אחרי נסיעה ( אבדוק שוב מחר בבוקר ) 

PETRONAS Paraflu UP Red  לכל מקרה יש לי נוזל קירור רנדומלי ( אדום ) מתחנת דלק אבל קצת חושש להשתמש בו אם אצטרך וקראתי באיטרנט שעדיף להשתמש לרכב הזה ב

אפשר להשתמש בנוזל קירור מתחנת הדלק או עדיף להזמין את הסוג בלינק המצורף ? 

עריכה : שכחתי לציין שבדקתי את המיכל כי אחרי שהתנעתי את הרכב ולפני הנסיעה שמתי לב שיש לי שלולית מתחת לרכב ואני לא יודע אם זה מהמזגן או משהו אחר 

תודה וערב טוב

עריכה אחרונה על ידי Daedalus
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגיטימי שאחרי נסיעה המפלס יורד, תבדוק מחר באמת ותפתח את המכסה של המיכל כדי לשחרר לחץ. (כשהרכב קר כמובן)

אם חסר ממש מעט אתה יכול להשתמש בנוזל הגנרי, אתה יכול אפילו להוסיף מים, זה לא קריטי בכמות קטנה.

ולהבא כן, עדיף להחזיק פרפלו קטן למקרה הצורך, בהנחה שהנוזל הנוכחי הוא פרפלו (זה הנוזל ה״מקורי״).

לגבי השלולית, תנסה לזהות אם יש נזילה בתא מנוע, בעיקר באיזור המיכל (אם הוא ישן ועכור הוא נוטה לנזול) ובחיבורים של הצינורות.

אם לא תמצא משהו - הגיוני שזה מהמזגן, אבל בכל מקרה תעקוב אחרי המפלס אחרי שתמלא למקסימום כדי להבין אם באמת יש נזילה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר

בדקתי הבוקר והמפלס אפילו יותר נמוך ( הרבה מתחת ל MIN ) פתחתי את הפקק לכמה דקות ולא היה שינוי 

הסתכלתי באזור המנוע ומתחת לרכב ולא היה שום נזילה אז זה קצת מוזר 

קרה לי כבר שהרדיאטור נפגע והייתה ממנו נזילה אבל אני לא רואה שום דבר אז אני אנסה להזמין את הנוזל רדיאטור ואמלא ואבדוק אם יש נזילה או משהו ( מקווה שלא ) 

תודה על העזרה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...