Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית 80-85K שנת 2021+ וק"מ נמוך (עד 60)

good__one

פוסטים מומלצים

הנסועה השנתית יחסית נמוכה - בערך 13,000 והתכנון להחזיר את הרכב 6-7 שנים.

ראיתי כמה סנטרות SV (לא ה-1.8 ליטר הישנות) שעומדות בדרישות, השאלה היא מה המצב במוסכים של קרסו.

הייתה לי לפני 10 שנים אלמרה, והרגשתי שאני משלם יותר מדי עבור הטיפולים.

האלטרנטיבות הן או קטנות (כמו יונדאי אקסנט) או של PSA עם מנוע 1.2 שאין לי חשב להתעסק (איזה מחירים אפשר לראות של פיג'ו 3008!!!)

או חשמליות שאין לי איפה להטעין והן גם דור קודם (טווח 350 ק"מ על הנייר).

האם הסנטרה היא בבחינת שומר נפשו ירחק או שהיא אלטרנטיבה ראויה במסגרת האילוצים?

האם יש רעיונות אחרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסנטרה החדשה יותר אמינה מהדור הקודם , המנוע וותיק ואמין , הגיר רציף משופר מבחינת אמינות . כמובן צריך להקפיד על החלפות נוזל גיר בזמן . הסיבות שהשוק פושר על הרכב הזה הן 

1. השוק של ניסאן בארץ לא ממש חזק בשנים האחרונות בגלל אי עמידה בתחרות ובעיות אמינות בחלק מהדגמים.

2. הסנטרה לא תומחרה / שווקה באופן אגרסיבי ביחס למתחרות והיא ״בינונית״ בנוגע לכוח , צריכת דלק ואבזור . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, פיטר גריפין כתב:

שברולט אקווניקוס

פחות, ירידת ערך מטורפת, וצריכת דלק כבידה
אם אתה מעוניין בכל זאת תכתוב לי בפרטי  שכן מנסה למכור אחת כבר כמה חודשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי ASX

אין יותר אמינה ממנה (בעיות המצלמה נגמרו ב 2021)

למי שמחפש כלי תחבורה בסיסי, אמין וזול לתחזוקה זה אחלה אופציה כרכב יד שניה 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות!

nissan1211 הנסועה שלי נמוכה יחסית, אז צריכת הדלק הוא שיקול משני (לפי מחשב הדרך היום אני עושה 1/10). מה הכוונה באיבזור בינוני? לא ראיתי שחסר לה משהו. דווקא האיבזור הבטיחותי לא רע (רק ללא תיקון סטיה).

rolling_stonyסולל הדרך לאלנטרה / ASX אני אצטרך לרדת בשנתון ולעלות בק"מ.

המטרה שלי לקנות רכב עם ק"מ נמוך ככל האפשר ושנתון גבוה לסחוב עם הרכב כ-7 שנים.

את הטיפולים אני מקפיד לעשות כל שנה (כי אני לא מגיע ל-15K ק"מ בין טיפולים) במוסך מורשה.

החשש הוא בעיקר מרכב שנוטה לתקלות.

הנטיה שלי גם ללכת לאחת החברות הגדולות ולהחליף את הרכב שיש לי במקום (קרוז 2015, הוא לא ממש ווה הרבה אז כמה כבר ישחטו לי בהערכת הרכב? )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, good__one כתב:

תודה רבה על התגובות!

nissan1211 הנסועה שלי נמוכה יחסית, אז צריכת הדלק הוא שיקול משני (לפי מחשב הדרך היום אני עושה 1/10). מה הכוונה באיבזור בינוני? לא ראיתי שחסר לה משהו. דווקא האיבזור הבטיחותי לא רע (רק ללא תיקון סטיה).

rolling_stonyסולל הדרך לאלנטרה / ASX אני אצטרך לרדת בשנתון ולעלות בק"מ.

המטרה שלי לקנות רכב עם ק"מ נמוך ככל האפשר ושנתון גבוה לסחוב עם הרכב כ-7 שנים.

את הטיפולים אני מקפיד לעשות כל שנה (כי אני לא מגיע ל-15K ק"מ בין טיפולים) במוסך מורשה.

החשש הוא בעיקר מרכב שנוטה לתקלות.

הנטיה שלי גם ללכת לאחת החברות הגדולות ולהחליף את הרכב שיש לי במקום (קרוז 2015, הוא לא ממש ווה הרבה אז כמה כבר ישחטו לי בהערכת הרכב? )

אבזור בינוני הכוונה שאין איזה פינוק כמו מושבי עור או אבזור מתקדם , יש את מה שצריך מבחינת אבזור כמו מולטימדיה , מושבים נוחים , הנדסת אנוש טובה עם בקרת אקלים וכו, וכמובן אבזור בטיחותי סבבה. רכב טוב בסך הכל. אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן ואם תאהב אז תחת תחזוקה נכונה לגיר רציף אין יותר מדי מה לחשוש מבחינת אמינות.

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...