Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הצמיגים בני 4 ועשו את שלהם, הגיע הזמן להחליף. המקוריים זה קונטיננטל 205/55/R17, עשו עבודה יפה והיו שקטים.

כרגע מחפש משהו בצד הנמוך יותר של המחיר אבל עדיין טובים, פאלקן 310 במידה הזו כנראה במחסור כרגע (או כך לפי 2 המקומות ששאלתי),

הציעו לי מישלין (כמובן) ב750 ש"ח לצמיג, רייקן פרפורמנס ב500 ש"ח לצמיג, וקומהו PS71 ב525 לצמיג.

אשמח לדעות על הנ"ל + הכוונה לכיוון צמיג ספציפי: הנסיעות הן מינהליות לחלוטין, שיהיו בטיחותיים, יחזיקו מעמד ושקטים זה בונוס.

באיזור חיפה.

פורסם

מחירים גבוהים יחסית, לרכב עם מידת צמיג לא נפוצה.

קומוהו נחשב פירמה טובה. אבל לא מכיר את הדגם הספציפי.

לי יש צמיג ברידג'סטון T005 במידה קרובה לשלך (החתך עוד יותר נמוך 45), אחיזה מעולה. לא הכי שקט שיש.

פורסם

אכן מידה לא נפוצה

אני התקנתי גודייר לפני כמעט שנתיים.

לא הרגשתי בהבדל בינם לבין קונטיננטל שקדמו להם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

https://tires4u.co.il/dimensions/205-55r17?type=private

יש לך כאן במחירים יותר שפויים פרסום של

Hankook

'Nexen

Toyo

Kleber

Goodyear.

אפילו מישלין פרימסי 4 פלוס עולים פחות מ 700₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אז קיבלתי הצעה לפאלקן 310 ב415 ש"ח, או KLEBER DINAXER MP4  ב550 ש"ח.

לפי הדירוגים הקלבר יותר מוצלח, אז אני נוטה להוציא קצת יותר ו"להנות".

דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי ManInShadows
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש לך כאן קלבר HP4 ב-530 לאחד ברכישת רביעיה (ובלינק שנתן וולאד אפילו יותר זול בכמה צמיגיות):

https://autotire.co.il/catalog.asp?page=newshowprod.asp&prodid=2282338

או ב-635 ש"ח מישלין פרימסי 4, אבל זה אולי מתאים יותר אם הרכב לרוב בצל ואתה מרבה בק"מ לאורך השנים:

https://autotire.co.il/צמיגי-מישלין/4-צמיגים-במבצע-205/55r17-95v-xl-primacy-4

על הקומהו תוכל למצוא מספר חוות דעת ומבחנים כאן:

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Kumho/Ecsta-PS71.htm

בכל מקרה תוודא שהצמיגים שאתה עומד מתאימים במינימום לנדרש ברשיון מבחינת קוד מהירות ועומס.

פורסם
לפני כשעה, ManInShadows כתב:

אז קיבלתי הצעה לפאלקן 310 ב415 ש"ח, או KLEBER DINAXER MP4  ב550 ש"ח.

לפי הדירוגים הקלבר יותר מוצלח, אז אני נוטה להוציא קצת יותר ו"להנות".

דעתכם?

מהניסיון שלי הפאלקן צמיגים מעולים ++

אגב מהיכן ההצעה? ומה תאריך הייצור של הצמיגים?

פורסם

רק לשים לב לענין שצף בפורום בחודשים האחרונים לגבי הדגם שמיובא לפחות בחלק מהמידות ZE310R שמגיע ומיועד לשווקי המזרח ולא ה-ZE310 "המקורי".

פורסם
לפני 5 שעות, Tom_22 כתב:

רק לשים לב לענין שצף בפורום בחודשים האחרונים לגבי הדגם שמיובא לפחות בחלק מהמידות ZE310R שמגיע ומיועד לשווקי המזרח ולא ה-ZE310 "המקורי".

איך יכולים להבחין ביניהם?

פורסם

למענך צללתי לנבכי החיפוש הקלוקל, ומצאתי מה שחיפשתי - הודעה שלי מלפני כשנתיים:

קלבר HP4 היו הצמיגים הזוועתיים ביותר שאי פעם הרכבתי. לאו דווקא בגלל מרחק בלימה (אבל גם) אלא בעיקר עקב הדופן המעוגלת שלהם, מהשניה שיצאתי מהפנצ'ריה עם רביעיה טריה הרגשתי כאילו קיבלתי רכב אחר, רוכן בפניות כמו עגלה אמריקאית מה 60s, וזה עוד היה כשהנסיעה היומית שלי היתה הלוך חזור בכביש 386 (עין כרם).. פשוט זוועה, כאבי גב אחרי כל נסיעה, תחושה קבועה של חוסר יציבות.

אחרי כמה שנים (לפני כשנה) הרכבתי רביעיית Falken ZE310 וההבדל היה פשוט משהו שלא חוויתי בחיי. פשוט קיבלתי רכב חדש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, omricn כתב:

למענך צללתי לנבכי החיפוש הקלוקל, ומצאתי מה שחיפשתי - הודעה שלי מלפני כשנתיים:

קלבר HP4 היו הצמיגים הזוועתיים ביותר שאי פעם הרכבתי. לאו דווקא בגלל מרחק בלימה (אבל גם) אלא בעיקר עקב הדופן המעוגלת שלהם, מהשניה שיצאתי מהפנצ'ריה עם רביעיה טריה הרגשתי כאילו קיבלתי רכב אחר, רוכן בפניות כמו עגלה אמריקאית מה 60s, וזה עוד היה כשהנסיעה היומית שלי היתה הלוך חזור בכביש 386 (עין כרם).. פשוט זוועה, כאבי גב אחרי כל נסיעה, תחושה קבועה של חוסר יציבות.

אחרי כמה שנים (לפני כשנה) הרכבתי רביעיית Falken ZE310 וההבדל היה פשוט משהו שלא חוויתי בחיי. פשוט קיבלתי רכב חדש.

ביקורות אונליין + אנשי רכב שאני סומך על דעתם משבחים את הקלבר. אני מניח שיכול להיות תמיד תקלות נקודתיות או שאדם פשוט לא מבסוט מסיבה כזו או אחרת. אם זה היה "תקלה ידועה" או משהו גורף בהחלט הייתי מתרחק.

פורסם

שאלת, עניתי.. לא מובן למה אתה מעדיף את הקלבר על פני הפאלקן.

הייתי חושב פעמיים ושלוש.. עם צמיגים אין דרך חזרה, אתה תהיה תקוע איתם כמה שנים ומניסיון זו היתה תקופה מבאסת מאוד לדעת בכל יום שאני חייב לסבול את הצמיגים האלו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, omricn כתב:

לא מובן למה אתה מעדיף את הקלבר על פני הפאלקן.

שמע, גם על הפאלקן היה מי שכתב בפורום שהיה לו נסיון רע. 

כמעט עם כל צמיג יהיו ביקורות לכאן או לכאן ו/או בעיות נקודתיות. 

זה מצוין שאתה משתף את הניסיון שלך עם הצמיג, אבל כמו שכתב פותה"ש, יש גם שפע חוות דעת חיוביות.

ודרך חזרה, יש. זה פשוט יעלה עוד סכוף כסף לא מבוטל. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...