Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אלקטרה התחלתח איי שם בשנת 1989. מזגן חלון סוג ב. אבל אם אחריות. חניך שבקצת כסף קנה מזגן. מזגן חלון.

בהתחלה היו בעיות. אבל השרות היה טוב.

בשנת 1998 קניתי כמובן מזגן מיני מרכזי של אלקטרה. אחרי שנה הלך הקונטקט. אז הבתי תמתיקין שלי סיפר לי סיפורים. ואז עשיתי שינועים.

אבל המזגן לא היה כמו שצרריך. אז הזמנתי את אלקטרה שתחזיר תמזגן למקור. כמובן תיקנו. והמזגן חזר לתפקד טוב. אחרי חצי שנה עוד הפעם הלך הקונטקט.

הזמנתי אותם. לקחו אחריות. ותיקנו. אחרי שהמיני מרכזי דפק לי תפחת ביום שישי בלילה. החלתתי להחליף אותו.

בשנת 2002. קניתי מזגן לסלון. אלקו. ועוד מזגן לחדר שינה. לחדר שינה זה היה מזגן. מהמפעל שלהם בסין. עובד עד היום בדירה אחרת.

בשנת 2011 קניתי מזגן אנורטר של אלקטרה. עבד סבבה עד גיל 10. 

בשנת 2012. החלפתי תמזגן אלקו. במזגן אחר. של אלקטרה. היו בעיות אם המעבה. אחרי פעם שניה. ביקשתי מעבה חדש וקיבלתי.

בשנת 2014 עברתי דירה. ושם היה מזגן תדירן בן 17. היתה בעיה בפיקוד אז החלפי למיני מרכזי של אלקטרה.

ההחלפה היתה בקיץ. המתקין המליץ על תדיראן אנורטר. אני רציתי אלקטרה. כי היה שרות טוב.

שהגיע החורף. המזגן לא חימם. התכנאי מזגנים עשה קומבינה אם הצנרת  של המזגן  sq40t. הם התחילו להאשים את הקומבינה.

אחרי שלושה טכנאים. הימתי בתביעה. ואז הגיע. המנהל שלהם. ותוך חמש דקות מצה תבעיה. הלחים משתיק. סוג של שסתום.

והמזגן חימם. לא משהו אבל עבד. 

ב 16.2.25 המזגן חדל לחמם. לקרר. מסתמס איתם. יש לנו טכנאי ביום חמישי 20.2.25. בסדר יש בררה. בדק תמזגן בנתיים קופף לי פילטר.

וגילה דחיפת גז. פיצוץ בסוללת מעבה. יחזרו אליך תהיה זמין לא חוזרים. יום שישי שולחים סקר.

ביום ראשון 23.2.25 מסתמס איתם.  העברנו תפניה לגוף המטפל. אין קול עונה כלום. ביום רביעי 26.2.25 מתקשרים. רוצים להגיע יום ראשון.

היו יום ראשון 2.3.25 מגיעים שני חברה אם תנדר. יש להם יחידה חליפית משופצת. נראת במצב רע כל המעבה מעוך.

מרכיבים. תפעיל בבקשה. מפעיל. מתברר שהיחידה לא תקינה. יש בעיה בקליפר. הם יחזרו אלך. גם לא עשו וקום ופרז.

אני הגעתי למצב שאני רוצה שיקחו תמעבה. ושלא יחזרו יותר. אולי נסתמס איתם מחר.

חשוב לי להדגיש. שהמיני מרכזי היה מבוטח. שלוש שנים 300 שקל. עוד 4 שנים 3000 שקל.  

בסוף שנת 2019 התקשר בחור והציע לבטח עוד חמש שנים בסכום של 4995. אחרי עוד הנחות הגיע לסכום 4500. לא הסכמתי.

ב 2020. אחרי הסגר. התקשרו עוד הפעם הפעם 3200 שקל הסכמתי. היום אני יודע שזו טעות. הם מציעים ב 36 תשלומים.

אני שילמתי בתשלום אחד. 3200 זאת היתה קיצבה חודשית באותה השנה. בכמה חודשים שילמתי להם 9000 שקל על ביטוחים של מזגנים שונים.

אני מאוכזב.

לכאורה הם מבטחים מזגנים בידיעה שלא יהיה להם חלקים. ואם תהיה בעיה יעשו שידרוג. יחידה משופצת.

ב 2021 החלפתי לדירים מזגן שהיה מבוטח. לא רציתי מלחמות על חשבון הדיירים. אז הסכמתי זה היה מזגן שיוצר על ידי AUX. וכנראה כבר לא היה להם חלקים.

קרוא לזה שדרוג. ב 1500 שקל מזגן קטן.

נראה מה יהיה בהמשך.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

דרך הגב. מלפנים נראה חדש. מאחור נראה זוועה.

20250303_095243.thumb.jpg.9a9e2077e363b79fb08f0c3e7a50a4ca.jpg20250303_095304.thumb.jpg.f5e72ad0cc3eedea2a7f839bdaf3953c.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

ואתה חושב שאצל המתחרים המצב יותר טוב? עניין של מזל. תמיד יהיו כאלו שיהיה להם ניסיון מעולה על תדיראן או אלקטרה או טורנדו ותמיד כאלו שקיבלו את כל הצינור. כנראה שאם רוצים טוב צריך לקנות יפני כמו מיצובישי או דייקון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין לי כסף למיצובישי. או דיקון. שילמתי ביטוח. בשביל לקבל שרות. ולא כל מיני קומבינות.

הסתמסתי איתם היום. הטיפול העובר למנהל אזור.

גם ככה שקלתי להחליף אותו במזגן עילי. רק שנקודת החשמל זה מסובך להעביר.

תודה🙂

פורסם
לפני 8 שעות, Nakamichi כתב:

רק להבין.

מדובר פה במזגן מ-2014 שהפסיק לעבוד?

מזגן בן 11?

הנקודה היא לא בן כמה המזגן אלא שמכרו לו ביטוח שלא קיים.

• רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 שעות, yor2 כתב:

דרך הגב. מלפנים נראה חדש. מאחור נראה זוועה.

20250303_095243.thumb.jpg.9a9e2077e363b79fb08f0c3e7a50a4ca.jpg20250303_095304.thumb.jpg.f5e72ad0cc3eedea2a7f839bdaf3953c.jpg

אני לא יודע אם זה מעודד קצת, אבל לא הייתי קורא לזה זוועה, גם בהתקנה חדשה קורה שמתעקמות קצת הצלעות של המעבה. אם יש גישה, אפשר ליישר אותם בעדינות עם מברשת פלדה או כלי ייעודי.

לא הבנתי כל כך לגבי "השדרוג", שילמת ביטוח ובכל זאת חייבו אותך מכיוון שמדובר בהחלפה של יחידה?

פורסם (נערך)

לא חייבו אותי על היחידה. רק שהיא לא תקינה. ולפי מה שהבנתי. הקליפר לא תקין. 

זאת יחידה משופצת.

יאמר לזכותם. שלפי כתב השרות ביטוח. אני האיתי צריך לפרק. להם תמעבה. והם היו צריכים לספק. או לתקן.

היחידה שלי נראתה חדשה. רק היו צריכים לרתך תנזילה בסוללת מעבה.

בדירה שאני משכיר. היה מזגן אנורטר. שהתקלקל. גם לו היה ביטוח. היה תכנאי. וקבע שהמעבה לא תקין.

התכנאי אמר של כדאי לתקן הבעיה תחזור. אז לקחו לי 1500 שקל שדרוג מזגן. לא רציתי לריב איתם על חשבון הדיירים.

זה היה מזגן שיוצר על ידי AUX. שהתקלקל.

מצרף את כתב השרות.

.thumb.jpg.ebc7851c08091b1a1c02d846d1f3656b.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

תודה🙂

פורסם (נערך)

כן מה שרשמתה.

חשוב לי להדגיש. קראתי את כתב ביטוח. מתברר ששם הם כן מפרקים תמעבה  על חשבונם. רק המאייד אני צריך לפרק.

רק אם המעבה בגובה שלוש מטר ומעלה. אני צריך לפרק.

עריכה אחרונה על ידי yor2

תודה🙂

פורסם

אז הגיע טכנאי בהפתעה. עבד יפה שעה וחצי. עשה גם ווקום. של 20 דקות.  מילאה גז. הפעלנו על קירור. מקרר. העברנו לחימום.

נאדה. המדחס עובד אבל אין חימום. מסקנה שסתום במאייד. לא תקין. אני לא הולך לפרק תקרת גבס.

הטכנאי היה מאוד נחמד. דיבר הסביר. כנראה נישאר אם מזגן מקרר.

תודה🙂

פורסם

אז הפעלתי לניסיון על קירור. מקרר. אבל שכיביתי. היה רעש של נפיחה חזקה.😐 אז כנראה שלא נוכל להפעיל גם על קירור.

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, yor2 כתב:

אז הגיע טכנאי בהפתעה. עבד יפה שעה וחצי. עשה גם ווקום. של 20 דקות.  מילאה גז. הפעלנו על קירור. מקרר. העברנו לחימום.

נאדה. המדחס עובד אבל אין חימום. מסקנה שסתום במאייד. לא תקין. אני לא הולך לפרק תקרת גבס.

הטכנאי היה מאוד נחמד. דיבר הסביר. כנראה נישאר אם מזגן מקרר.

תנחומיי.

הצעתי למזגן הבא: לא לקחת סיכונים מיותרים ולהניח צנרת חדשה מהמעבה עד למאייד.  

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה מה שהתכונתי. לסלול צנרת אחרת. אני עוד לא יודע. אם ירכיב מיני מרכזי מחליף. או עילי. אני נוטה להרכיב שתיי מזגנים קטנים בסלון.

לקראת החורף נחשוב. ואולי הפתח שרשור התייעצות.

תודה🙂

פורסם

מנסיון , כל ה"ביטוחים" הללו לא שווים את הכסף
ראשית זה לא ביטוח אלא חוזה שירות. (ביטוח מפצה אותך כספית , הם מתקנים מוצר שמתקלקל ) 
שנית , במכשירים של היום , אחרי 5-6 שנים כבר עדיף לשים חדש. (אלא אם אתה קונה דייקן , מיצובישי וכד' ) 

גם לא מחזיקים יותר חלפים למוצרים עם יותר מ7 שנים . 

במיוחד אם יש לך הרבה מכשירים , במקום לשלם להם , תשים את הכסף בפיקדון , רוב הסיכויים שיהיה לך כסף לקנות חדש שצריך. 

ותהנה ממוצר חדש עם פחות תקלות 

• אהבתי 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...