Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק. אבל הצילו לי מזגן אחר. שהיה לו גם שרות. החליפו לי טרמוסטט. אז נכון היום אני יודע. מה התקלה. זה היה בדירה שאני משכיר.

יש לי בעיה להזמין טכנאי שלו מהחברה. נדפקתי כבר פעם אחת.

במיני מרכזי זה יותר מסובך. הארכבה יקרה אם צריך להחליף.  אבל במזגנים הקטנים זה לא שווה.

יש לי אנורטר שלהם. עלי לי ב 2018. 2500 שקל. רק המזגן. עשיתי הסכם שרות. שעלה לי 1700 שקל. אבל היום מוכרים כבר ב 1600 שקל. אלקטרה.

דרך הגב. באותם השנים הריבית הייתה 0.10%.  

והם תמיד מציעים את זה ב 36 תשלומים ללא ריבית והצמדה. אני עושה בתשלום אחד או שלושה.

פעם בטעות עשו לי ב 36 תשלומים. במקום ב שלוש.

למדתי תלכך. תדיראן למשל לא מתקשרים. בסיום אחריות. גם טורנדו. רק אלקטרה מתקשרים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לא ברור למה אתה משלם על שדרוגים נצרכים בדירה שאתה שוכר..

וביטוחים לא עושים... מראש בונים את המוצרים שיתקלקלו אחרי מספר שנים מסוים.

פורסם

זאת דירה שלי. ואני גם משכיר דירה לדייר. והיו לי גם דיירים. ככה שרציתי שיהיה שרות בעת הצורך.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 5.3.2025 בשעה 15:58, yor2 כתב:

אז הפעלתי לניסיון על קירור. מקרר. אבל שכיביתי. היה רעש של נפיחה חזקה.😐 אז כנראה שלא נוכל להפעיל גם על קירור.

נפיחה אחת, זה כל מה שצריך כדי לשבור אותך?

• לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, flytomars כתב:

נפיחה אחת, זה כל מה שצריך כדי לשבור אותך?

הבעיה זה. שזה ליד חלון של חדר שינה של השכנים. ככה שזה יכול להפריע. לא שהמזגן 1 כ"ס שלהם שקט. דרך הגב גם של אלקטרה.

בשבת הפעלתי לחמש דקות. וכיביתי. לא נשמע נוראה. נשמע רעש כמו של המזגנים של פעם. שכיבו אותם במצב חימום.

בינתיים אני בהתלבטות אם לקנות אחשב. או לסחוב לחורף. 

תמיני מרכזי הזה. קניתי בתוך הקיץ בלחץ. צריך גם נקודת חשמל חדשה. ומזגן של  3.5 כ"ס. שצריך מפסק של 16A.

סלון של 50 מטר.

עריכה אחרונה על ידי yor2

תודה🙂

• תוכן חדש...