Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

תקלה מוזרה שנתקל אחד השכנים פה בבניין והוא אובד עצות.

מדובר על פולקסוואגן גולף, לפני כחודשיים בתחילת הגשם יום אחד ראה לחות בתוך הרכב וכשבא להניע 8 תקלות זוהו ברכב (היל הולד, סטארט סטופ, ABS ESP חיישני חניה ועוד)

המצבר היה ישן ונאמר במוסך שהגיע הזמן להחליף מצבר ( היה בן 5) הוחלף המצבר והתקלה נשארה.

חיברו את האוטו למחשב ואיפסו את כל הנורות הכל נעלם, שלושה ימים לאחר מכן התקלה חזרה בנסיעה קצרה פה בתוך השכונה.

יום למחרת כשבאו לנסוע למוסך התקלה נעלמה.

למשך חודשיים היה שקט, השבוע בגשמים הבלתי פוסקים שהיו יום אחד שהגיעו לרכב ראו שכל החיבור של הגג לשמשה ספוג במים ( שמשה לא מקורית) הבינו שיש כניסה של מים לרכב ושככל הנראה מים הם אלה ששיגעו את המערכת.

הרכב כמובן חזר להשתבש כבר מאותו הנעה.

הוחלפה גומיה לשמשה וכרגע נראה שהכל אטום כמו שצריך.

כיצד ממשיכים מכאן, הרכב נוסע רגיל, פשוט ללא מערכות בטיחות כלל אפילו ABS לא, לא לדבר על חיישני רוורס או מצלמת רוורס.

אחת לכמה נסיעות הכל מסתדר, וחוזר חלילה.

האם יש חשמלאי רכב מומלץ באזור הצפון?, חיבור למחשב לא מראה על תקלה שנותנת כיוון.

פורסם

יכול להיות שלאחר התיקון שעשיתם הבעיה חלפה, והייתי ממתין כרגע עם בעל מקצוע כדי לראות אם זה חוזר. בכל אופן לא נראה לי כרגע שיש צורך בחשמלאי רכב, כי מקור הבעיה הוא/היה לא בחשמל, אלא במה שגורם לו להשתבש שזה הלחות. תעדכן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תבדוק אולי יש סיכוי שקרתה אצלך אולי אותו הדבר כמו שקרה לי

לי היה פעם ברכב אחרי גשם בעיות חשמליות

ורק אחרי זה ראיתי שבתעלות ניקוז גשמים בחלון הקדמי יש מלא עלים שהקשו על המים להתנקז

והם היו מרטיבים חלק ממערכת החשמל 

רק אחרי שניקית את כל העלים והשארתי את הרכב לייבוש בשמש + מזגן על חום דלוק וחלונות סגורים נפתרה לי התקלה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...