Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון טסטים מומלץ באיזור לוד או מודיעין

rolling_stony

פוסטים מומלצים

אחרי הרבה שנים בר״ג וטסטים ב מממ בני ברק (הייתי מרוצה מאוד, בד״כ תור קצר ובלי שטויות)
עברתי דירה וכרגע מחפש מכון טסטים מומלץ באיזור מודיעין או לוד.
שיהיה תור סביר ולא יתקרצצו על שטויות.

אשמח להמלצות. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בדרך כלל עושה במכון בישפרו סנטר במודיעין, לפעמים יש שם תור של כמעט שעה עד שנכנסים בגלל שיש/ היתה להם בעיית כוח אדם. תאכלס דיברתי בדיוק לפני כמה שבועות עם חבר שצחק ואמר שתור שעה לפני טסט זה מצויין לעומת מקומות אחרים והכול עניין של פרופורציות.

לגבי להתקרצץ על שטויות, מעולם לא היתה לי הערה בטסט כך שאני לא יודע להגיד לך על איזה שטויות הם ויתרו או שלא היה להם על מה לוותר.

לפני הטסט תעשה את המינימום הנדרש של להדליק אורות ולראות שהכול עובד כולל רוורס, איתותים, אור גבוה ונמוך, אורום בלם (תבקש שמישהו יליץ על הדוושה או פשוט תחנה מול קיר לבן ולתחץ על ברקס ותסתכל במראה שיש סימני אור על הקיר), ולא לשכוח את המנורה מעל ללוחית הזיהוי מאחור, תעיף מבט שהמגבים לא יבשים ושהצמיגים תקינים. 

מעבר לזה פסילה בטסט היא עניין בטיחותי ואף אחד לא יוותר לך אם יש לך גומיות קרועות בציריות או חופש בהגה או שהבלימה לא עומדת במינימום הנדרש לרכב שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על המכון בישפרו במודיעין, התור ארוך יחסית למקומות אחרים

אבל לא מחפשים על מה להוריד, ויניב מנהל המכון אחלה בנאדם ככה שאם יש בעיה או משהו שנראה לך לא מוצדק יש עם מי לדבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכון בישפרו מודעין מומלץ ביותר . אם יש איזה תקלה לא מהותית ניתן לדבר עם יניב בעל המכון והוא תמיד מנסה לפתור לטובת הנהג. מבחינת התורים אז תלוי מתי באים. בדרך כלל בשעות הבוקר די פנוי. ואם יוצא הטסט בחנוכה אז יש סופגניות וקפה חינם..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אוהב את המכון בישפרו במודיעין, לגבי תור, נדמה לי שזה תלוי תאריך ושעה

לי יצא להגיע לשם מספר פעמים באזור הבוקר צהריים (08:00-12:30), לרוב הוא פשוט ריק לחלוטין אתה ישר נכנס למסלול, והמכון גדול עם 4 מסלולים אז טסט לוקח 10 דק מהרגע שנכנסת לתחום המכון, באמת תענוג

פעם אחת משום מה היה פקקים מטורפים, מהכביש נאלצתי לחכות והיה כאוס גדול, שלחתי גם את אחי שביקש המלצה למכון טסטים לשם (מאזור בית שמש - מי שמכיר כולם מנסים לברוח מהמקום הזה) וגם נתקע בפקק מטורף, אמרתי לו שיש מצב שזה בגלל חודש ינואר וכמות הרכבים שעולים על הכביש.

בכל מקרה, בעיניי גם לחכות שם שעה זה לא ביג דיל במיוחד שבמודיעין אתה נכנס ישר לטסט בלי לעבור למשרד, אז כל ההמתנה היא ברכב היא מזגן ומוזיקה. בבית שמש היו פעמים שהגעתי ב07:30 בוקר עם פתיחת המכון וסיימתי ב10 (לפעמים תור, לפעמים תקלות ולפעמים מחסור רציני בכוח אדם)

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

תודה לכולם, 
בסוף העברתי את הטסט בישפרו במודיעין, היה בסדר סה״כ.
זה הרכב של אשתי, אז דרש קצת תיאומים להתחלף ברכבים וגם שילבתי עם עוד סידור בשילת.
הרכב חוגג בר מצווה (פאביה ידנית 2012, אצלנו מ 2014), עבר כמו גדול.
פעם הבאה שאראה מכון טסטים זה ביולי - ברכב שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...