Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר שוקל לקנות.
אם אינני טועה הרכב הגיע עם מנוע 1.3 טורבו וגיר כפול מצמדים.
זוכר ששמעתי דברים לא טובים על מנוע טורבו קטן של רנו, לא יודע אם מדובר בבחור הזה.
כמו כן איך הגיר?

תודה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

ואני רק שואל - למה?...

מיבואן שלא סופר את הלקוחות, עם כ"כ הרבה בעיות שלא זוכות להתייחסות ראוייה (ומנוע ה-1.2 המתפגר הוא רק הדוגמא הבולטת מני רבות), שגובה סכומים כפולים אפילו מצ'מפיון על החלפת מצמדי ה-DCT (שמחזיקים בממוצע עוד פחות ממצמדי DSG, למיטב הבנתי) - למה לקנות בכלל?

ניסאן היא כיום, בעיני, חברה כושלת שאימצה לה תרבות ארגונית קלוקלת (במקום שתשפיע לטובה על רנו - קרה ההיפך...),

ולדעתי אין להתייחס אליה יותר כרכב יפני אמין קלאסי, כדוגמת טויוטה, מאזדה, סובארו והונדה. וכן, את מיצובישי השמטתי מהרשימה בכוונה... 

• אהבתי 6

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תסתכלו בקבוצות פייסבוק של ניסאן ובין היתר גם קבוצת נפגעי ניסאן.

שומר נפשו יירחק לא מתקרב לחברה הזאת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

כפי שאמרתי "מכר" (בן משפחה) שקל את הקניה.
למה? הוא רכש קשקאי עם מנוע דיזל 1.5 לפני כמה שנים מחבר שלו. יד ראשונה עם ק"מ נמוך (50K ב-6 שנים) בגרסה הכי מאובזרת. שילם מחירון (מדבר על 2021 כשהשוק עוד השתולל מהקורונה).
היו תקלות אבל סך הכל היה מרוצה מהרכב.

עכשיו חבר אחר מוכר את הנ"ל. נתונים דומים, אבל עם המנוע הזה והגיר הזה...
אם בקודם אמרתי לו שהגיר הרציף עוד יכה בו והוא שיקלל את זה והחליט שבכל זאת זו עסקה טובה, הפעם עם המנוע והגיר הזה אמרתי לו תתרחק מיד, עוד לפני שפתחתי את השרשור, אבל אמרתי "אולי אני טועה? בוא נבדוק".
אני מבין שאני לא טועה.

אישיתי מה שהמלצתי לו זה "קנה CX5 ועזוב אותך מהקשקאי".

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

אתה חושב שהביטוח של הקשקאי זול? הוא לא.
הCX5 יעלה עוד 1500 שקל בשנה? עדיין עדיף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 17 שעות, zvigolden כתב:

וכמה יעלה לו ביטוח ל CX5 ?

נכון, ביטוח של CX-5 איננו זול ביחס לג'יפונים אחרים, אבל מה שחשוב לכולכם לזכור הוא להשוות מחירים בצורה רצינית לפני שמבטחים (או שוקלים לוותר על רכב טוב מראש כי הוא עלול להיות יקר.

השוואה מסביבית מתחילה עם ביקור באתרי בסטי, פוליסע, ואפילו וובי, למרות שהם סוכנות ביטוח וגובים עמלה של מאות שקלים בד"כ. 

זה נותן תמונת מצב ראשונית של מחירי הביטוח בחברות הגדולות.

במקביל - מבקרים באתרים הישירם: ביטוח9, ליברה, ווישור ועוד.

רק אחרי סיבוב כזה ניתן להגיע באמת למסקנות האם יש לפחות פוליסה אחת שלא מרחיקה את חלום הרכישה.

מנסיון - ההפרשים יכולים להיות דרמטיים.

• אהבתי 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

נכון - צריך להשוות מחירים כל שנה וכך אני עושה ועכשו עזבתי את מי שהייתי איתם שנים כי הם לא היו תחרותיים מספיק הפעם.

אני מבקש לחדד את הנקודה שרכב עם ביטוח יקר הוא בוודאות חביב על המגזר והסיכוי לא למצוא את האוטו ולחוות עגמת נפש הוא גדול יותר.

לשכנה של חבר שלי גנבו לאחרונה פעמיים טויוטה קורולה ובאופן כללי הגנבות לאחרונה משתוללות וכולם יודעים זאת.

מדינה שיודעת לחסל באופן מדוייק צוררים בביירות , דמשק , טהרן ועזה לא יכולה לצמצם את הגנבות ? תמוה בעיני.

מסיבה זו כל עוד זה המצב בארץ אני אישית אעדיף רכב עם ביטוח זול גם אם המשמעות למשל היא רכב פחות מלהיב או שצורך יותר דלק או אחזקה מעט יותר יקרה

• מעניין 1
פורסם

אם מחירי הביטוח של רכבים לא גניבים לא היו עולים אולי הייתי מסכים איתך, אבל ההתייקרות היא רוחבית ולא קשורה למי גניב ומי לא.
אני יודע כמה אותו בנאדם משלם על הקשקאי, אני יודע כמה הוא משלם על פג'ו 2008, פג'ו! הקפיצו לו את הביטוח לסכומים גבוהים גם שם.
ברור שהרכבים הללו לא גניבים ואין שום סיבה שהפרמיה שלהם תעלה מלבד "כי הביטוח יכול" או כדי "לסבסד" רכבים גניבים.

מהסיבות הללו, בסופו של יום ההפרש בין הקשקאי למאזדה נותר זהה להפרש שהיה לפני 3 שנים, כי המחיר של שניהם עלה משמעותית, אז כבר עדיף לקנות רכב עדיף מאשר להתפשר ולשלם על זה במוסך/במכירה.

• אהבתי 1

פורסם

יש לי קשקאי  2020 מנוע 1.3 גיר מצמדים כפולים

מנוע וגיר מצוינים , מנוע שקט,  עוצמתי וחסכוני מאד בבינעירוני.

בנסיעה עירונית צפופה הגיר מרגיש קצת "עסוק" ולא הכי נעים, אבל סביר.

לגבי אמינות ימים יגידו :)  

פורסם

יש לי קשקאי ידנית 2019  , אחרי 5 שנים ושלושה שבועות  ו פחות מ 50000 קמ׳ הלך מנוע (1.3 ) ,    נסיעה בין עירונית  , אשר הופכת לפקק.    בית התרמוסטט פשוט נפרץ - מנוע התחמם - הוחלף בית התרמוסטט אבל מהר מאוד גם המנוע הלך _(ממש נשברה בוכנה ) ,  - אציין עד אותה תקלה המנוע עבד חלק עגול , היה חסכוני מאוד בדלק (בעיקר בבין עירוני ) - אחרי דין ודברים , (אחריות הסתיימה שלושה שבועות לפני המקרה לצערי )  הוחלפו מנוע + טורבו לחדשים  וגם שוב אותו בית תרמוסטט שהפעם הבנתי שהוא של יצרן אחר שאמור להיות חסין מהתקלה הזאת.  - ימים יגידו - אבל באמת פרט לעוגמת הנפש הזאת , אין לי באמת משהו רע לומר על הרכב הזה. 

• מבאס 1

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

סיומת חיובית יחסית.... כולה מנוע.

עד שהמנוע הלך ב 50,000 "המנוע עבד חלק ועגול". ממש הישג....

לא הבנתי האם הדין ודברים הביא לכך שהיבואן כיסה את התיקון או לא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...