Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

לקחת עורך דין עם קשרים בתביעה כנראה. להוציא סעיף כזה מהבוידעם, כל הכבוד. זאת כמובן בהנחה שלא נפל פגם בעת צילום מעבר הצומת באור אדום.

שים לב שמצויין כי פסק הדין הוקרא לנאשם והוא הסכים. האם זה מה שהיה בפועל?

מה פתאום...

אני שוקל להגיש בקשה לביטול... דיברתי עם אחת אמרה שהיא מכירה אותו והוא בחור "טוב" אמרה לי 'היא יכולה לעשות תצהיר ב 3500 שח אבל היא לא מבטיחה כלום אמרה לי לדבר איתו על הטעות אמרה לי שתילחם  חתיכת עקיצה אם לא מצליחה הכסף נשאר אצלה...

דיברתי עם עוד מישהו ביקש לראות מה שרשום בווצאפ 

לפני 7 שעות, אלעדית כתב:

כנראה גם עו"ד עם יכולות טלפתיה

לפני 6 שעות, אלעדית כתב:

החבר מוכן לשלם את הסכום?

לא יודע שאלה טובה...

עריכה אחרונה על ידי noname1234
פורסם

אני מנסה להבין מה אתה מנסה להשיג.

אם החבר מוכן לשלם, זה יהיה הדבר הכי קל לעשות (רק קח בחשבון שהעבירה נשארת בעבר התעבורתי שלך, ואם עד היום הוא היה נקי זה עשוי להיות משמעותי).

אם לא, הרי גם ככה לא יכולת להסב אליו את הדוח בלי הסכמתו... כך שאתה אחראי על העבירה, ואתה צריך לשלם את הסכום (מניח שזה עדיף לך מלשלם 1000 עם נקודות).

זה שהעו"ד זה לא המקצוע הכי ישר בעולם, ידענו כבר קודם.

אם חשוב לך אתה יכול להגיש נגדו תלונה ללשכת עורכי הדין, אבל שוב - מה אתה מתכוון להרוויח מזה.

דרך אגב: העו"ד שלקחת עובד בהתנדבות? שילמת לו? מה היה ההסכם ביניכם? לא ראיתי התייחסות לזה במהלך השרשור.

פורסם
לפני 7 שעות, אלעדית כתב:

אני מנסה להבין מה אתה מנסה להשיג.

אם החבר מוכן לשלם, זה יהיה הדבר הכי קל לעשות (רק קח בחשבון שהעבירה נשארת בעבר התעבורתי שלך, ואם עד היום הוא היה נקי זה עשוי להיות משמעותי).

אם לא, הרי גם ככה לא יכולת להסב אליו את הדוח בלי הסכמתו... כך שאתה אחראי על העבירה, ואתה צריך לשלם את הסכום (מניח שזה עדיף לך מלשלם 1000 עם נקודות).

זה שהעו"ד זה לא המקצוע הכי ישר בעולם, ידענו כבר קודם.

אם חשוב לך אתה יכול להגיש נגדו תלונה ללשכת עורכי הדין, אבל שוב - מה אתה מתכוון להרוויח מזה.

דרך אגב: העו"ד שלקחת עובד בהתנדבות? שילמת לו? מה היה ההסכם ביניכם? לא ראיתי התייחסות לזה במהלך השרשור.

הבן אדם מסכים להסב ושמעי זה מבאס... אני עד עכשיו במחשבות על זה העורך דין לא עובד בהתנדבות... שילמתי לו

לגבי העבר תעבורתי זה מבאס...כי אין לי כלום

במיוחד שאני נהג זהיר  שנוסע לפי החוקים זה באסה רצינית...

ואני רואה אנשים שלא מפריע להם עבר תעבורתי... שיש להם נקודות....

הייתה פה טעות גדולה

כשקיבלתי את הדוח זה היה מאוד מוזר לי קצת נלחצתי ביקשתי להישפט ואז הבנתי שלא ביצעתי תעבירה רציתי שיעשה הסבה כי קרתה טעות...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...