Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכבל של השנאי לראוטר כורסם ואני רוצה לדעת אם חובה לקנות חדש או לתקן באופן פיראטי

anonport

פוסטים מומלצים

הארנב כרסם אותו אבל הצלחתי להחזיר אותו לחיים. פשוט חתכתי את הקטעים הבעיתיים חשפתי את החוטים וליפפתי אותם וזה עובד. אבל האם אפשר להשאיר את המצב ככה? אפשר לעטוף בדבק אבל השאלה אם מנסיונכם זה פתרון זמני או שיכול להישאר קבוע אם מקפידים לא לגעת בכבל . ואם כדאי לקנות-עדיף מישראל או מעלי אקספרס כי זה לא דחוף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל לבודד כמו שצריך. מניח שאין לך שרוולי בידוד מתכווץ, אז לפחות ללפף טוב כל אחד מהגידים עם מסקינטייפ ייעודי ("דבק חשמל").

אם יש לך אפשרות להלחים לפני הליפוף עוד יותר טוב.

קיצור, אפשר ורצוי להשקיע עוד ואפשר להסתפק בליפוף ועיטוף. בכל מקרה זה יחזיק.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי הרגעת אותי אני אצליח למצוא מלחם ממישהו. האם פשוט להלחים את הקצה של שני החלקים ללא חומר מתכתי נוסף (נראה לי עם בדיל פעם הייתי מלחים) 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ותקפיד על פלוס לפלוס ומינוס למינוס.

ובהזדמנות קרובה הזמן טכנאי או גש למרכז שרות להחליף אותו, כמובן אחרי תיאום.

וחפש זמם לארנב הסורר 😀

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהנה 

https://www.ebay.com/itm/126693909003?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=5I6eYSxOSOu&sssrc=2047675&ssuid=5IwkwhT8RU-&var=427738397399&widget_ver=artemis&media=COPY

לא עובד לך הלינק?? זה מה שאתה צריך לחפש

solder seal wire connectors waterproof Self Soldering heat shrink connectors

למרות שעדיף נראה לי לקנות כבל חדש לחלוטין

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם אתה מאיזור לוד, אני יכול לתקן לך את הכבל.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שנאי במתח נמוך, כנראה 12V ויכול להיות שגם פחות מזה. לא משנה איזה פתרון זמני עשית רק תוודא שאין גידים בולטים החוצה כדי שלא יהיה קצר.

רצוי להלחים את החוטים זו עבודה של כמה דקות.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פות"ש, אתה בחברה טובה. 

החתול אכל לי את הכבל הטענה של המכונת תספורת לפני שבוע בערך, אני צריך לתקן אותו.

איך החתול הגיע אליו, זו תעלומה... אני שומר אותו במקום לא נגיש עבורו :LOL:

אם לא הלחמת, תלחים- ושים איזולירבנד לבידוד. 

קיצר, אין בעייה לדעתי לתקן ולהשאיר את זה ככה. רק צריך לדעת איך לתקן. למען הדורות הבאים, שיעשו חיפוש וימצאו את זה (או כי בעייה בשנאי או כי בעייה בארנב):

הקפדה כמו שציינו על מינוס למינוס, פלוס לפלוס אחרת אפר לאפר ועפר לעפר :LOL:

לחשוף את החוטים, זה משהו שצריך לעשות בזהירות כדי לא לפגוע בגידים. יש לזה שלל כלים יעודיים, חלקם ידניים שמצריכים מיומנות כלשהי- ניסיון והבנה של מה אתה עושה, ויש אוטומטיים יקרים יותר אבל עושים את כל העבודה הקשה עבורך, ולא צריך לשבור את הראש. אני רכשתי לעצמי לפני זמן מה אחד של אירווין, אפילו דיברתי עליו פה בפורום. למישהו ללא ניסיון, זה הכלי שאני ממליץ עליו- הידני יכול לתסכל, מניסיון. הוא תיסכל אותי מספיק בשביל שאקנה את האוטומטי:LOL: ואני יחסית מנוסה.

מעבר לזה, מלחם (ובדיל) ואו שרוול מתכווץ או איזולירבנד. 

ומשהו שלמדתי לעשות, והיכן שישים אני מעדיף כדי שלא ייווצרו בעיות בעתיד- לעשות חיבור "מדורג" כדי שהחלקים החשופים לא יוכלו לגעת זה בזה, גם לא בטעות. 

המחשה:

image.thumb.png.67816ce74fb864e4746f496d32c1b74d.png

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

^^אבל עדיין מגיעה לו שמיכת חימום USB?

• מצחיק 1

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.12.2024 בשעה 23:08, ArikB כתב:

זה שנאי במתח נמוך, כנראה 12V ויכול להיות שגם פחות מזה. לא משנה איזה פתרון זמני עשית רק תוודא שאין גידים בולטים החוצה כדי שלא יהיה קצר.

רצוי להלחים את החוטים זו עבודה של כמה דקות.

אני מפקפק שפות"ש יש מלחם או גישה למלחם עקב העובדה שמי שיש לו (ויודע להשתמש בו) לא יעלה שאלה כזו לפורום... הרבה יותר פשוט לגשת לטמבוריה ולקנות קלאמרות קטנות.

לוסטרה קלמרה, מהדקי חשמל שורה עם וללא פחית | תפוז חשמל

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, אלעדית כתב:

עם זאת, תשיג שנאי חדש, זה גרושים, חבל שהראוטר ייהרס בגלל מתח לא רציף אם החוט זז

אין קשר... 

אם החוט זז, והחוטים מולחמים, אין בעייה. ואין קשר לשנאי עצמו. פלוס, לשנאים כאלו לרוב יש מתח עבודה מאד ספציפי, ולחלוטין עדיף להישאר עם זה שיש לך - כל עוד יש לך מספיק חוט כדי לתקן. אפילו עשיתי בעבר סרטון על איך בוחרים שנאי לפרוייקט של חשמל. 

לפני כשעה, Haim_gds כתב:

אני מפקפק שפות"ש יש מלחם או גישה למלחם עקב העובדה שמי שיש לו (ויודע להשתמש בו) לא יעלה שאלה כזו לפורום... הרבה יותר פשוט לגשת לטמבוריה ולקנות קלאמרות קטנות.

לחלוטין גם אופצייה, כל עוד ניתן לשמור שהכבל לא יזוז הרבה. מה שכן, ללוסטר קלמרות ממש לא יזיק לשים סופיות חוט. למי שאין מלחם, לא יהיה לא סופיות ולא כלים עבורן... 

פלוס, פות"ש כבר תיקן; הוא כתב את זה בהודעה שלו. הוא רק שאל אם זה יחזיק או להחליף לחדש, ומה עדיף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלפף את החוטים, שים איזולירבנד לבידוד ותמשיך לחיות את החיים.

לא מכל דבר צריך לעשות פרויקט 

• אהבתי 4
  • מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Haim_gds כתב:

למה אתה שלילי? למדתי בעבר הרחוק תקופה קצרה אלקטרוניקה והיה לי מלחם עד שנזרק  בסידור מעבר דירה. קיצר השגתי ועכשיו הכל תקין. אפילו קשרתי את הכבל מהשקע לראוטר מבלי שיגע ברצפה ונקווה לטוב. המון תודה לכל מי שענה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה מה שברווז אמר (לפי התמונה שהוא צירף).

יותר מזה לא צריך. 

להבא תדאג שהארנב יכרסם משהו רציני (220V) ולא DC12V ומטה.

• מצחיק 5

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...