Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קמ נמוך ומטופל, לעשות בדיקה?

Guyrguyr

פוסטים מומלצים

תלוי עד כמה אתה מכיר את הרכב.

לפני הרבה שנים קניתי מהחם שלי את האימפרזה דור ראשון בת ה-4 שלו. הרכב האכיל אותי מרורים במוסך (כנראה שהצרות לא היו אצלו אלא התחילו כמה חודשים אחרי שקניתי אותו), וכשמכרתי אותו מכון הבדיקה גילה שהוחלפה דלת. לא משהו מרגש, אבל למרות הקירבה הגדולה לא ידעתי על התאונה הקטנה.

הרכב הבא היתה הקורולה אושריקו בת ה-3 שקניתי ממנו. ללא ספק, אחת הקניות היותר מוצלחות שהיו לי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שנים שקלתי להחליף את הוואנדורה הוותיקה,

ושמתי עין על אקונוליין בשכונת מגורי ששימש בחור נכה כס"ג.

ידעתי שכל כמה שנים הוא מחליף רכב, והרכב שלו תמיד שמור ועובר חיים קלים יחסית למסחרית.

פניתי אליו פעם כשראיתי אותו ליד הרכב, והצחיקה אותו התמימות שלי.

הוא אמר שתמיד יש תור במשפחה שלו לקנות ממנו את הרכב שהוא מחליף...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חסר רכבים שעברו תאונות רציניות? בדיקה בכל מקרה הייתי עושה, מינימום מינימום של שלדה ולבקש היסטוריה ביטוחית מאתר הסליקה של חברות הביטוח. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דברים שגם הקרוב משפחה לא ידע עליהם, כמו גומיות, חופשים בהגוי, אטם ראש מנוע, וכו'

אם הקרוב או אני לא מבינים ברכבים עם כל הקירבה, הייתי הולך לבדוק

זה שהרכב טופל כל שנה במורשה, זה לא אומר שהם עשו לרכב בדיקה מקיפה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה מעניינת,

אם ככה גם רכב שטופל זה לא אומר שהוא תקין כי אם בעל הרכב לא מתלונן על משהו חריג אז המוסך עושה טיפול שגרתי וזהו.

עריכה אחרונה על ידי Guyrguyr
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Guyrguyr כתב:

אם ככה גם רכב שטופל זה לא אומר שהוא תקין כי אם בעל הרכב לא מתלונן על משהו חריג אז המוסך עושה טיפול שגרתי וזהו.

כל הנקודה פה שזה רכב משומש שעולה 30-40 אלף שקל ולא 150-170.

ההפרש מחיר הזה בדיוק בגלל שחלק מהדברים  בלויים ולא הכל פיקס 100% תקין במצב חדש.

גם ברכב סופר מטופל שיוצר לפני 10 שנים לא הכל יהיה במצב חדש וזה משהו מובן ומקובל, בגלל זה בדיוק הוא עולה חמישית מחיר מרכב חדש. 

אם הרכב ביקר במוסך כל שנה לטיפול, כל שנה עבר טסט ובעל הרכב לא מרגיש משהו חריג אז סביר להניח שאין שם בלאי קיצוני אלא בלאי סטנדרטי של שימוש סנדרטי שברור שיש ברכב משומש.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך פה רשימה של אנשים שהמליצו לך לקנות בלי בדיקה, בטוחני שהם יעזרו לך לתקן כל מה שלא גילו לך, אז זה יותר בטוח מאחריות של בדיקה 😄

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, Michazzz כתב:

יש לך פה רשימה של אנשים שהמליצו לך לקנות בלי בדיקה, בטוחני שהם יעזרו לך לתקן כל מה שלא גילו לך, אז זה יותר בטוח מאחריות של בדיקה

למה, מכון בדיקה שיעשה בדיקה כן יתקן לו משהו באחריות?

אנשים רושמים דעות. היו דעות כן לעשות ודעות לא לעשות, כולל הסברים. כמו כל דעה אחרת בפורום זו דעה ואין מאחוריה שום אחריות. 

בסופו של דבר כל אחד מחליט מה שהוא רואה לנכון.

ואני סייגתי בהודעה שלי - אין דבר כזה "לא יגלו לך" כשמודובר בקניה מבן משפחה.

אם יש כזה חשש, לא קונה בכלל מאותו בן אדם עם בדיקה ובלי בדיקה.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...