Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקרון אני מחפש רכב חסכוני בלי יותר מדי אוונטות שיקח אותי מא עד ב בלי כאבי ראש של מוסך וכו.

תוואי הנסיעה שלי לא שגרתי, אני יכול לנסוע כמה שבועות רק בעיר ואז לנסוע מהצפון למרכז\דרום מספר פעמים בשבוע אבל אני מאמין שבסה"כ זה יצא כ80 עירוני ו20 חוץ עירוני בגלל זה דיזל יורד מהפרק.

תקציב באזור ה10-15  מכוון לשנים 2011-2014

מחיפוש בגוגל ניסיתי לבדוק מה הקמ שמנוע ה1 ליטר של דיטסהו (מה שיושב באייגו C1 ו107) מצאתי איזה אתר שאומר שתוחלת החיים באזור ה300K קמ לא יודע עד כמה זה אמיתי סה"כ מנוע של טויוטה (דיטסו) שדי מוצלח 300K נשמע מעט בגלל שרוב האקסמפרלים נעים באזור ה200K קמ ביד2. אבל יכול להיות שזה סתם מספר ששלפו מהתחת https://vehiclescore.co.uk/vehicles/toyota/aygo למרות שמסקרנות ניסיתי את הC1 וה107 וזה רשם לי 450 ו500 אלף קמ למרות שזה סה"כ אותו רכב ההבדל זה נטו העיצוב החיצוני, אז כנראה האתר הזה שבור או משהו.
בלי קשר אני גם פתוח לרכבים אחרים, שמעתי על האלטו ועל הספארק של שברולט.

התקציב נע באזור ה10-15 מחפש רכב חסכוני ואמין אין בעיה עם ידני יש לכם המלצות-דיס המלצות? 

עריכה אחרונה על ידי xdmanxd99
פורסם

המנוע הוא של טיוטה לא דייהטסו.

אני לא יודע מה תוחלת החיים של המנועים הללו אבל בכללי הם רכבים אמינים. הספארק עם 82 כ״ס זריזה יותר, יש לה מחלה של דוושת מצמד שיכולה להישבר.

אישית הייתי מחפש ספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yulianx כתב:

המנוע הוא של טיוטה לא דייהטסו.

אני לא יודע מה תוחלת החיים של המנועים הללו אבל בכללי הם רכבים אמינים. הספארק עם 82 כ״ס זריזה יותר, יש לה מחלה של דוושת מצמד שיכולה להישבר.

אישית הייתי מחפש ספארק.

https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_KR_engine

למרות שדייסטו זה טויוטה "עממית" אז סה"כ אותו דבר.

הייתה ממליץ על הספארק במקום הC1\107? בעיקר אם חסכון דלק ואמינות זה הטופ בסדר עדיפויות שלי? תשמע 13 כס זה נחמד אבל כול עוד זה לא בא על חשבון האמינות.

כי שמעתי על הספארק פה ושם אבל אני קצת נרתע משברולט בכללי בגלל כול הסטיגמות של האמרקאיות שאינן אמינות ושלא הרבה מוסכים אוהבים לגעת בהם.

אגב מבדיקה נוספץ ראיתי שיש מנוע 1000 ו1200 איזה מהם אתה ממליץ? (לספארק)

עריכה אחרונה על ידי xdmanxd99
פורסם

אני הייתי בוחר בספארק 1.2.

ה1.0 חלשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, xdmanxd99 כתב:

בעקרון אני מחפש רכב חסכוני בלי יותר מדי אוונטות שיקח אותי מא עד ב בלי כאבי ראש של מוסך וכו.

תוואי הנסיעה שלי לא שגרתי, אני יכול לנסוע כמה שבועות רק בעיר ואז לנסוע מהצפון למרכז\דרום מספר פעמים בשבוע אבל אני מאמין שבסה"כ זה יצא כ80 עירוני ו20 חוץ עירוני בגלל זה דיזל יורד מהפרק.

תקציב באזור ה10-15  מכוון לשנים 2011-2014

מחיפוש בגוגל ניסיתי לבדוק מה הקמ שמנוע ה1 ליטר של דיטסהו (מה שיושב באייגו C1 ו107) מצאתי איזה אתר שאומר שתוחלת החיים באזור ה300K קמ לא יודע עד כמה זה אמיתי סה"כ מנוע של טויוטה (דיטסו) שדי מוצלח 300K נשמע מעט בגלל שרוב האקסמפרלים נעים באזור ה200K קמ ביד2. אבל יכול להיות שזה סתם מספר ששלפו מהתחת https://vehiclescore.co.uk/vehicles/toyota/aygo למרות שמסקרנות ניסיתי את הC1 וה107 וזה רשם לי 450 ו500 אלף קמ למרות שזה סה"כ אותו רכב ההבדל זה נטו העיצוב החיצוני, אז כנראה האתר הזה שבור או משהו.
בלי קשר אני גם פתוח לרכבים אחרים, שמעתי על האלטו ועל הספארק של שברולט.

התקציב נע באזור ה10-15 מחפש רכב חסכוני ואמין אין בעיה עם ידני יש לכם המלצות-דיס המלצות? 

היו לנו שתי אלטו. למשך 12 שנים.

2010 שנרכשה חדשה. אחרי מספר שנים נתקע בה עץ וירדה מהכביש. רכשנו במקומה אלטו אחרת משומשת

שתיהן ידניות.

רכב אמין מאוד ועמיד מאוד וזול מאוד לאחזקה. אין הרבה יתרונות מעבר לכך. קטן וקל לחנות איתו.

עושה את העבודה. בתקציב המדובר נראה לי רעיון טוב. בחלקים הבינעירוניים לא יהיה לך אופטימלי אבל בתקציב הזה אין הרבה חלופות. זה תקציב בו הדגש צריך להיות על אמינות.

אם יכנס לתקציב שלך ספלאש או סולריו (שתיהן סוזוקי) זה עדיף. ממה שאני מבין שתיהן אמינות כמו האלטו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 40 דקות, rafi_w כתב:

ל107 וC1 יש גיר רובוטי והקלאצ' כשהולך כל 90K מצריך החלפה עניין של 7000 שח לפחות

בגלל זה ובגלל שרובוטי חד מצמדי לא הכי נעים בעיר אני אלך על ידני

לפני כשעה, razi_pazi כתב:

היו לנו שתי אלטו. למשך 12 שנים.

2010 שנרכשה חדשה. אחרי מספר שנים נתקע בה עץ וירדה מהכביש. רכשנו במקומה אלטו אחרת משומשת

שתיהן ידניות.

רכב אמין מאוד ועמיד מאוד וזול מאוד לאחזקה. אין הרבה יתרונות מעבר לכך. קטן וקל לחנות איתו.

עושה את העבודה. בתקציב המדובר נראה לי רעיון טוב. בחלקים הבינעירוניים לא יהיה לך אופטימלי אבל בתקציב הזה אין הרבה חלופות. זה תקציב בו הדגש צריך להיות על אמינות.

אם יכנס לתקציב שלך ספלאש או סולריו (שתיהן סוזוקי) זה עדיף. ממה שאני מבין שתיהן אמינות כמו האלטו.

תודה על ההודעה, כמה קמ האלטו שלך צברה? כי ראיתי אלטו עם פחות מ200א שעברו החלפת מנוע ביד2 למרות שיכול להיות שזה פשוט הזנחה מטעם בעל הרכב ולא בעיה סדרתית.

אגב באלטו זה שרשרת או רצועה?

פורסם
לפני 19 שעות, xdmanxd99 כתב:

תודה על ההודעה, כמה קמ האלטו שלך צברה? כי ראיתי אלטו עם פחות מ200א שעברו החלפת מנוע ביד2 למרות שיכול להיות שזה פשוט הזנחה מטעם בעל הרכב ולא בעיה סדרתית.

אגב באלטו זה שרשרת או רצועה?

הראשונה מעט. השניה כ 80,000.

לא יודע לגבי שרשרת או רצועה. אבל זה בכל מקרה רכב זול לתחזוקה.

אני יודע, לא מניסיון שלי, שזה רכב עמיד מאוד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...