Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ארוך מדי, אמין ושקט, עם שליטה נוחה במערכת המיזוג. וגם עם תחושה לא זולה מפנים. כמו כן שיהיה נוח לשני מבוגרים במושב האחורי. אביא כמה דוגמאות.

בספורטאז איכות החומרים היתה זולה לטעמי וגם מסילות של המושבים הקדמיים הפריעו לשבת במושב האחורי שלא לדבר על שליטה לא נוחה בעוצמת המיזוג.

הייתי כבר קונה הונדה hrv אבל יש לה תא מטען קטן. כמו כן מתכוון לשים מושב של דר גב על מושב הנהג ואני צריך שהמושב יירד מספיק נמוך.

פורסם

פולקסוואגן טיגואן

מאזדה CX5

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טיגואן לדעתי לא אמין וגם תיבה לא נוחה בפקקים. וגם מערכת המיזוג דרך המולטימדיה. 

מאזדה cx5 קונסולה מרכזית רחבה מידי

פורסם

איזו ספורטאז' התכוונת לרכוש?

אין יותר מנוע 2.0.

אני מעדיף בכל יום אמינות של טיגואן  על אמינות של ספורטאז' 1.6 טורבו.

בכל רכב תמצא חסרונות כאלה או אחרים, אין רכב מושלם.

יש פחות ופחות רכבים עם שליטה על מערכות לא דרך המסך, נעלמים רכבים עם מנועים ללא טורבו , בקושי יש גיר אוטומטי פלנטרי.

ראב 4 - ביטוח מקיף במחיר הזוי.

3008 עם  מנוע 1.2 בעייתי.

ניסאן (= רנו )

אאוטלנדר כבר ארוך ולא חסכוני.

סוזוקי קרוסאובר מיושן ( גם HR-V , אגב, שהתכוונת לרכוש).

אטקה/ קארוק  כמו טיגואן, רק לדעתי פחות איכותיים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי טויוטה ורסו כבר 10 שנים.

אני כבר לא צריך 7 מושבים וגם לא 3 נפרדים בשורה השניה. אלא רק ל 4 אנשים בעיקר. הבעיה שכל אוטו אחר במימדים דומים גם אם יש לו יתרונות על פני ורסו אז בהכרח יש גם חיסרונות.

אגב hrv הגיע חדש רק עכשיו לארץ. עוד לא ישבתי ברכב אבל למעט תא המטען עשוי להתאים.

פורסם

גם לי יש ורסו 8 שנים.

באמת המושב של דר. גב נוח לך מאשר המושב של ורסו?

ניסית לבדוק רכבים יותר קטנים כמו קיה נירו/ יונדאי קונה חדשה? 

אני לא רואה שום דבר איכותי יותר בסלון של ורסו לעומת כל הרכבים שעלו כאן עד עכשיו. גם הבגאז' לא ענק. הוא שימושי בגלל הצורה שלו, אבל 460ל' זה לא משהו גדול במיוחד.

הסתכלת על מיצובישי אקליפס קרוס?

פורסם
לפני שעתיים, alexg73 כתב:

מתכוון לשים מושב של דר גב על מושב הנהג

בשביל מה?
אני מבין שהמושב של הוורסו שבר אותך, אבל למה שברכב חדש תהיה חייב את הדבר הזה?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

המושב של ורסו לא מבייש שום מושב צרפתי ( מה שאי אפשר להגיד על דגמים רבים אחרים של טויוטה ).

ואני עם גב רגיש למוסר תמיכה.

על מושב של דר. גב נסעתי כמה שנים בפולו קלאסיק - זה באמת שובר גם גב בריא.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

לפחות בשבילי המושב של דר גב נותן תמיכה לגב תחתון. ניסיתי לשבת על ורסו ללא דר גב. ממש לא התאים לי. גם המושב עמוק מדי למי שיש לו רגליים קצרות. והמושב מעל פותר את זה. אולי באמת ב hrv המושב טוב כשלעצמו. כבר 20 שנה נוהג רק עם דר גב: קורולה, פורד אסקורט.

מחפש רכב שנותן תחושת יוקרה מפנים. במיצובישי אין את זה. וגם לא האמינות של מנועי טורבו. ב hrv הבגאז'  רק 330 ליטר. אבל חוץ מזה יש תחושה יותר יקרה מפנים וגם שליטה נוחה על מיזוג. מבחינת המושב צריך לבדוק עדיין.

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, alexg73 כתב:

אגב hrv הגיע חדש רק עכשיו לארץ. עוד לא ישבתי ברכב אבל למעט תא המטען עשוי להתאים.

335 ליטרים בגאז'

המחיר 30 אלף₪ יותר מאשר קונה היברידית המקבילה.

תאוצה נשארה חלשה. 

על מה ולמה לשלם מעל 200 אלף₪?

יש גם קורולה קרוס.

מאזדה CX30.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

השנקל שלי לנושא, בעיקר כי אני תומך הגישה של - קודם כל רכב נוח לנהיגה, ואז פרמטרים נוספים על פי העדפות אישיות.

ממה שאני מכיר במזדה cx30 יהיה לך צפוף. לא בטוח שגם נוח, יש כאן בעלים של כאלו שחלקם לא ממליצים עליו.

בכל מקרה אם התמיכה היא הפרמטר הראשון, בחר לך רכב שעונה על השאר וגש מיד לרפד רכב מאלו שמתמחים בהתאמה אישית של המושב (לא רק קוסמטיקה) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קודיאק חדש 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

קח טיגואן  ויש לך בכסאות קדמיים גם כרית מתנפחת שעולה ויורדת לפי גובה שאתה בוחר ואז לא צריך שום מושב של דר גב.

חוץ מזה טיגואן אמין מאד לא יודע מאיפה אנשים פה מקבלים מידע לא מבוסס שטיגואן לא אמין זה גיר רטוב ואין שום בגיר הזה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...