Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי אטם מכסה שסתומים.

maor12

פוסטים מומלצים

לפני 15 שעות, chrono כתב:

איך אתה מחליף מכסה שסתומים כשאתה הפוך מתחת לאוטו?

חח סורי חשבתי על אגן גיר... עייף...

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין לך מפתח יעודי למומנטים נמוכים, תסגור עם הרגש ...
מפתח סיני ועוד מפתח שלא מויעד לממומנטים נמוכים לא יתן לך תוצאה מדוייקת...

מפתחות למומנטים נמוכים זה בדר"כ טווח מאוד קטן (5 עד 30 NM, סתם דוגמא) , טווח קטן יותר יש יותר שליטה על הדיוק 

RTV שמים אולי מדי פעם כדי להקל על ההתקנה אם הגומייה נופלת, כמות מאוד מיזערית

או ששמים בפינות איפה שיש תפר (או מדרגה בין שתי חלקים שונים) או בקיצור מקומות עם חשד פוטנציאלי שהגומייה לא תשב טוב

לא צריך שום סדר ספציפי מיוחד, לסגור לפי הכלל הרגיל לפי הצלבה מהמרכז לחוץ

אני בטוח שאין לך את המפתח שאתה צריך למומנטים בסדר גדול הזה, תריץ חיפוש ותגלה כמה הם עולים ...

די...

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Alberrto כתב:

אני בטוח שאין לך את המפתח שאתה צריך למומנטים בסדר גדול הזה, תריץ חיפוש ותגלה כמה הם עולים ...

די...

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה. עולה כמו מפתח למומנט בינוני או גבוה. אפשר למצוא דגמים זולים ב-20-30 דולר באמאזון. אם אתה מתעסק בטיפול ברכב, מפתח שימושי (רלוונטי גם לפלאגים ועוד) - למה לא לקנות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז קניתי את הגומייה, התקנתי אותה, עשיתי עם מפתח מומנט סיני שהוא עד 25NM וכיוונתי בפעם השניה ל9NM שהוא עשה קליק עצרתי,

בינתיים אין חדירת שמן, המקום יבש לגמרי הכל ניראה בסדר והאוטו התחיל לסחוב שוב...אחכה שבוע שבועיים ואעדכן...

המפתח מומנט עלה לי 16$ כולל המשלוח מסין קניתי אותו האמת שסתם יהיה לי בבית ולא רציתי להשקיע מעל הסכום הזה לפעם בתקופה שאני מתקן משהו שמצריך את זה...

לגבי כל השאר הייתי במספר מוסכים בארץ לא מעט, בכולם עובדים עם מפתח אוויר ראצט מיני שלפי בדיקה בגוגל מגיע להרבה יותר מ100NM ככה שאם סוגים במוסכים עם זה או עם רגש אבל בידית 1/2, אז שאני עושה עם ידית 1/4 ממה שאני זוכר הסבירות שזה יהיה בכוח חזק שואפת לאפס גם אם המפתח מומנט מזייף ב10% עדיין הסיכוי לנזק או חוסר הצלחה מאוד מאוד קטן.

תודה לכולם!!! 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, maor12 כתב:

אוקי אז קניתי את הגומייה, התקנתי אותה, עשיתי עם מפתח מומנט סיני שהוא עד 25NM וכיוונתי בפעם השניה ל9NM שהוא עשה קליק עצרתי,

בינתיים אין חדירת שמן, המקום יבש לגמרי הכל ניראה בסדר והאוטו התחיל לסחוב שוב...אחכה שבוע שבועיים ואעדכן...

מעולה תודה על העדכון.

לפני כשעה, maor12 כתב:

המפתח מומנט עלה לי 16$ כולל המשלוח מסין קניתי אותו האמת שסתם יהיה לי בבית ולא רציתי להשקיע מעל הסכום הזה לפעם בתקופה שאני מתקן משהו שמצריך את זה...

תוכל להעלות קישור? 

לפני כשעה, maor12 כתב:

לגבי כל השאר הייתי במספר מוסכים בארץ לא מעט, בכולם עובדים עם מפתח אוויר ראצט מיני שלפי בדיקה בגוגל מגיע להרבה יותר מ100NM ככה שאם סוגים במוסכים עם זה או עם רגש אבל בידית 1/2, אז שאני עושה עם ידית 1/4 ממה שאני זוכר הסבירות שזה יהיה בכוח חזק שואפת לאפס גם אם המפתח מומנט מזייף ב10% עדיין הסיכוי לנזק או חוסר הצלחה מאוד מאוד קטן.

אף אחד לא יסגור עם מפתח אוויר מכסה שסתומים, זה יהרוס אותו.

לפני כשעה, maor12 כתב:

תודה לכולם!!! 

בשמחה, שים איזו תמונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, א.ד.מ. כתב:

זה המנוע 2.0 145 כ"ס?

מנוע 1600...זה מנוע כמו שיש בוולו S40

לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

מעולה תודה על העדכון.

תוכל להעלות קישור? 

אף אחד לא יסגור עם מפתח אוויר מכסה שסתומים, זה יהרוס אותו.

בשמחה, שים איזו תמונה.

זה קישור של ראצט אוויר https://www.amital-ltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=374 עם זה הם היו סוגרים את האטם מכסה שסתומים,

אשלח יותר מאוחר קישור של מה שקניתי יש באמאזון גם במחירים טובים אבל לא יכולתי לחכות הרבה זמן והסיני הגיע לי תוך שבוע וחצי בערך היה משלוח מהיר אז יצא מצויין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...