Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת שכנים בבונים

פוסטים מומלצים

פורסם

הזוי מה שאתם כותבים על המשטרה...

ידעתי שהמשטרה מאוד חלשה ולא רוצה להתערב, אבל ברמות כאלה...

דווקא אני כשפניתי למשטרה רוב הפעמים קיבלתי יחס טוב והם באמת ניסו לעזור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Aviv13467 כתב:

איך מחליטים על מחיר הגיוני שמצד אחד הבית ימכר בזמן סביר ומצד שני לא ״הפסד״

אמנם בישראל לא עשיתי את זה אבל בארה״ב בהחלט מקובל - סוכן נדל״ן טוב שיתעסק בכל ההליך ומכיר את השוק טוב.

נשמע שזה בדיוק המקום לתת לצד שלישי נייטרלי (אפילו שיש לזה עלות מסוימת) לשבור את הראש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, דניאל1983 כתב:

הזוי מה שאתם כותבים על המשטרה...

ידעתי שהמשטרה מאוד חלשה ולא רוצה להתערב, אבל ברמות כאלה...

דווקא אני כשפניתי למשטרה רוב הפעמים קיבלתי יחס טוב והם באמת ניסו לעזור.

בסוף יש את החוק והמשטרה צריכה לפעול לפי מה שהחוק מכתיב, כך שגם אם יש שוטרים טובים ואדיבים, ויש בהחלט כאלו עם תחושת שליחות, בסופו של דבר בדברים מסוימים הידיים שלהם כבולות, רעש של מוזיקה מבית שכנים הוא דוגמה אחת לכך. המחוקק יכול לעשות המון בנושא, אבל אתה רואה מישהו בליכוד שמעביר חוק רעש כזה כאשר מרבית המצביעים שלהם הם בדיוק אלו שעושים את הרעש הזה?!

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, Aviv13467 כתב:

אמת, ולשאלה בנושא אחר

איך מחליטים על מחיר הגיוני שמצד אחד הבית ימכר בזמן סביר ומצד שני לא ״הפסד״

האם החלטה של שמאי בדר״כ מספיקה או על איזה עוד שיקולים כדאי להסתכל?

אם המצב כל כך קשוח בין ההורים, אין מנוס שכל צד יקח שמאי ויגשרו על נקודת האמצע בין ההצעות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

בסוף יש את החוק והמשטרה צריכה לפעול לפי מה שהחוק מכתיב, כך שגם אם יש שוטרים טובים ואדיבים, ויש בהחלט כאלו עם תחושת שליחות, בסופו של דבר בדברים מסוימים הידיים שלהם כבולות, רעש של מוזיקה מבית שכנים הוא דוגמה אחת לכך. המחוקק יכול לעשות המון בנושא, אבל אתה רואה מישהו בליכוד שמעביר חוק רעש כזה כאשר מרבית המצביעים שלהם הם בדיוק אלו שעושים את הרעש הזה?!

מה רע בחוק הרעש הקיים?

לפי החוק אסור להרעיש בין 14-16 וגם בין 23.00 ל8:00

כול רעש שמפריע אסור בשעות הנל.

פורסם
לפני 3 שעות, ch28566 כתב:

אני מבין שעשית מדגם מייצג, של המרעישים לעומת הנטייה הפוליטית שלהם.

פורסם
לפני 10 שעות, Ron Poh כתב:

מה לעשות אך אלו העבודות. 

• אהבתי 1
  • משעמם 1
פורסם

ברוכים הנמצאים בערסלנד.

זה כמו הפינות בטבע שבלתי אפשרי כבר לשבת בהם ולתפוס קצת שקט כי אותם בבונים בד"כ עוברים מולך עם הטרקטורונים/אופנועים/רייזרים וחוץ מהרעש, במקום להתחשב ממש טיפה ולהאט לידך הם מתחפרים ומשאירים עליך שכבת אבק נאה או הבבונים בחוף שמביאים רמקולים ומכבדים אותנו בזבל שהאוזניים לא מסוגלות לשמוע.

כמו שכבר כתבו לך, אנחנו חיים במדינה שכבוד לזולת הוא גם לא המלצה כבר - הוא להיות פראייר.

לשאלתך,

אם לעבור דירה לא רלוונטי כמו שהזכרת ואם בדרך המכובדת זה לא עובד,

הייתי מעניש אותם חזרה, משקיע קצת ברמקולים רציניים ומפנה אותם כלפי חוץ ואחרי שאתה שם אטמים באוזניים, מתחיל להכיר להם מוזיקה שהם לא הכירו בעבר ולא בדיוק נעימה להם לאוזניים כגון רוק כבד, בקסטריט בויז, בריטני ספירס, אביב גפן וכו'

תמות נפשי עם בבונים.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם (נערך)

הכול מתחיל מחינוך...

כבר בגיל צעיר ההורים מרשים לילדים לעשות הכול, בלי התחשבות באף אחד.

והתירוץ הקבוע: "הוא רק ילד מותר לו"

במקום ללמד את הילדים לכבד מבוגרים, להתנהג בכבוד לאחר, מלמדים אותם איך לא להיות פראיירים ולעשות מה שהם רוצים.

אחרי כזה חינוך גדלים ערסים שחושבים שמותר להם הכול...

למשל דוגמא להתנהגות ילדים בבריכה.

בארץ ילד מתחיל להשפריץ מים ולצרוח, האמא במקום להרגיע את הילד מתחילה להתעמת עם כול מי שמעיז לפנות לבבון הקטן שלה.

אותו מקרה רק באירופה, ילד בטעות משפריץ קצת מים וזה פוגע בבן אדם אחר, האמא מיד לוקחת את הילד הצידה, מסבירה לו שזה ממש לא בסדר מה שהוא עשה, ומבקשת סליחה מאותו בן אדם שהשפריצו אלו.

כשהבבון הקטן יגדל הוא יהפוך לערס שיעשה מה שבא לו כול החיים בלי להתחשב באף אחד, והילד האירופאי יגדל ויהפוך לבן אדם שמתחשב באחר, וגם את הילדים שלו יחנך באותה הדרך

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • אהבתי 4
פורסם
לפני 11 שעות, Ron Poh כתב:

אולי כדאי לבקר מידי פעם בקפלן... בלי מדגמים של מינה צמח להבין שזה לא הקהל שעושה חפלות של איל גולן על הבלקון באמצע הלילה. זה פשוט לא אותו חומר אנושי... צא וראה

אז איך אומר הטסטר של חפר? "כך יצא"

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תופעה קשה מה שאתה מציג, אני הייתי שוקל לשים בסופש שאתה לא נמצא, על ווליום גבוהה כל הלילה, משהו שיפריע להם. 

סגנון מוזיקה שהם לא אוהבים או אפילו בקיצוניות, סרטי פורנו.. 

בטח זאת לא תהיה תגובה פופלארית אבל לפעמים צריכים להחזיר באותו מטבע.. 

תופעה קשה מה שאתה מציג, אני הייתי שוקל לשים בסופש שאתה לא נמצא, על ווליום גבוהה כל הלילה, משהו שיפריע להם. 

פורסם

פורנו כולם אוהבים...

הייתי הולך על פבארוטי או את האופרה לה מרמור מאת פרלש

עכשיו ברצינות, אין מה להיכנס למלחמות עם אנשים כאלו. רוב הסיכויים שלמחרת תמצא את ארבעת הצמיגים של מנוקבים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, phpclub כתב:

תיקון קטן. לא בלילה, אלא בבוקר. החל מ7 בבוקר -חוקי. הבבונים הלכו לישון מאוחר, אז ב7 בבוקר זה בדיוק הזמן להפעיל את החמישית של בטהובן על פול ווליום

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 16 שעות, Ron Poh כתב:

מה אתה מצפה מאדם שכותב "נשאר רק לקוות שיהיו אירועי ירי המוניים נגד כל המרעישים".

לפי אותה לוגיקה הוא ליכודניק כי הוא לא מזומן לחקירה במשטרת בן-גביר על הסתה לטרור.

• משעמם 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...