Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

davanti dx390, צמיג. מי מכיר?

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 17.1.2025 בשעה 11:49, DAHUJI כתב:

הלוואי שמישהי תאהב אותי כמו שאוהבים פה בפורום את שברולט ספארק וצמיגי Falken ZE310!

חחח

נכון. המון המלצות על הצמד.

לגבי הצמיגים גם נתתי את חלקי בהמלצות. זה די פשוט האמת. למידה של הרכב שלי זה היה חד משמעית הצמיג עם יחס עלות תועלת (לפי דירוגים בינלואמיים) הכי טוב. בשילוב מלאי ראוי בצמיגיות זו הפכה לבחירה קלה.

אני לא מתיימר לבחון איכות של צמיג בעצמי. אבל בהחלט מציג קצב התייבשות עדיף על המישלן שהיו לי בעבר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 30.1.2025 בשעה 07:30, לירון .ה. כתב:

תמיד אהבתי רכבים יפנים של תחילת ה 2000, היו הרבה בקיבוץ. והרכב שמתוחזק נכון, נוסע ולא מרגיש כלל כרכב עייף בן 23. וכלכלית זה מאוד משתלם.

גם אני.

אבל אני מניח שזה רק כי אלו רכבים נוסטלגים בשבילי שכשהייתי נער ריירתי עליהם...

שוב, חלק מתחזוקה סופר קפדנית של הרכב שמשרת אותי. והרכב לא עומד בצל רוב היום, אז צמיגים מתייבשים. זו השקעה קטנה.

לא יודע... כשצמיגים מתייבשים אז הם מתייבשים. די קל לראות את זה.

אם הם יבשים קצת - לא נורא... בסה"כ אלו לא רכבי ספורט שצריכים את הצמיג הכי אוחז והכי דביק במדינה במצב 10 מתוך 10 שלו.

אם הם יבשים לגמרי - כן נורא וגם לא יעברו טסט וזה גם לוקח לפחות כמה שנים אז כבר הגיע הזמן להחליף בלי להתעסק עם מיקו.

אתה הצגת את זה כאילו בכל 3 שנים פונקט אתה מחליף צמיגים ולא אכפת לך בכלל מה מצבם כי התחזוקה שלך סופר-קפדנית במילים שלך... 1095 ימים ולא יום אחד יותר מכך.

אני מחליף צמיגים כשצריך, ולא לפי משך הזמן שבו השתמשתי בהם... אם הם התבלו קודם או התייבשו קודם - מחליף וזהו.

לא נוסע על צמיגים סינים מתוך עיקרון.

היו לי צמיגים שהחזיקו גם 6 שנים בכיף, בשמש, ולא התייבשו מדי והיו אחלה לגמרי (GoodYear DuraGrip)... אבל אני נוסע רק בסביבות ה- 7-8K ק"מ בשנה.

כולל מע"מ ברור, לא הולך למקומות שמעמ משום מה נעלם שם. וחשבונית.

עניין שלך.

גם אני כמוך, תמיד עם חשבונית ובמסודר.

אבל האמת היא שכיום עם המיסים המחורבנים האלו שהמדינה הזו גוזלת (מס זה שוד) + המקומות שאליהם הם הולכים - היום אני כבר יודע שאחפש דווקא את המקומות שלא לוקחים מע"מ, ואעדיף להשאיר את המדינה ללא המיסים הללו.

היא לוקחת ממני מספיק והותר. מבחינתי כשהשוד כבר מעיק מדי, הגיע הזמן לחפש לו מעקפים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...