Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מחפש רכב מנהלים עד 100K שח. חשבתי על וולוו S90 2017. אבל ראיתי שהשוק ממש על הפנים. פשוט לא קונים את המכוניות האלו. האם לעשות את הטעות?

המנהל...

פוסטים מומלצים

הs90 אכן רכב מפנק ונוח. לעניין האחזקה- אתה צריך להיות מוכן להוציא על הרכב יותר באופן כללי גם על תקלות וקצת יותר מהממוצע על תחזוקה שוטפת.

הרכב עצמו די אמין אם טופל בזמן. לעניין השוק וולוו זה מותג שלא מוערך מספיק בארץ ולכן גם השווי יורד מהר יותר. אבל אתה קונה בזול גם אם תמכור זול ואתה נהנה מאוד מהרכב, אפשר ללכת למתחרות נוחות פחות ולקבל שמירת ערך אבל גם תשלם יותר מראש. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אני קיבלתי S60 בחינם בגלל העניין שלא היה איך למכור את היפיופה. ללא מזגן {מדחס שבור ומעבה גם}

אולי תשקול לתת מתנה למישהו מהמשפחה את הרכב?

• מצחיק 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכלס מי יודע מה יקרה עוד 5 שנים?

אני בדיוק איתה 5 שנים.

והתקבלתי לעבודה לפני כמה חודשים, שהוולוו היפה שלי עולה לי 55 שקל ליום דלק!

אז היא עומדת לה יפה ככה ישנה לה.

ופיאט 500 ידנית במקומה עושה יומית 25 שקל דלק.

אני לא הייתי חושב מה יוליד יום.

אולי הוולוו שלך שתעמוד ברחוב,בעוד 5 שנים שלא תרצה אוה יותר, תגיע למובריגני דיאבלו נהוגה על ידי סדאם חוסיין ויכנס בום בוולוו תקבל מחירון?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, nissan1211 כתב:

לקבל שמירת ערך אבל גם תשלם יותר מראש. 

המשפט הכי לא נכון לוגית.

בכל אופן רכב שערכו יורד מיום ליום משמיד ערך לא שומר על כלום.  

מהמשפט הזה ניתן להבין שעל שאם תקבל 60 אלף אחרי שרכשת למשל רכב ב 100, עדיף לשלם 110 כדי לקבל 70 אלף 😉

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הצלחתי למצוא אבל רענן שקד כתב טור בוכה על הוולוו שלו וכמה טיפש הוא היה כשהוא קנה אותה.
טיפול שוטף של 5000 ש"ח והמון המון תקלות.
אגב אם אתה רוצה יוקרה ואמין יש לקסוס.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מילא המחירים הגבוהים, אבל לגבות כסף על ברייק קלינר? מה הבא? מגבות ושקיות אשפה?

image.thumb.jpeg.bfd94833b53cfe6582d5e67482d9fbee.jpeg

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, BEEKER כתב:

זה לא הטור הזה, הטור היה ב7 ימים, שראיתי בחטף בעיתון המודפס אצל מישהו שעדיין מחזיק בדברים כאלה.
הבכי היה הרבה יותר משמעותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שהוא עלה שלב...

לפני כחצי שנה הוא כבר התלונן על האוטו, אבל בלי לחשוף איזה.

ציטוט

רענן שקד YNET

גם חודש קודם היא ראתה מוסך. גם חודש וחצי.

בגדול, המכונית צריכה לפגוש מוסך אחת לשבועיים, אחרת היא לא רגועה. מרגע שאני מוציא אותה מהמוסך אחרי תיקון נוסף, אני מתחיל בספירה לאחור. אלה עומדים להיות שבועיים חלומיים, אני יודע; שבועיים שבהם המכונית תיסע רגיל, כמו כל בנות מינה.

וכעבור שבועיים משהו יופיע. זה יתחיל בקטן, יגדל במהירות, ואז יאלץ אותי לחזור למוסך.

הייתם חושבים שמדובר בגרוטאה סטודנטיאלית מהסוג שהחזקתי כשהייתי בעצמי גרוטאה סטודנטיאלית, אבל איפה; המכונית חגגה (במקום האהוב עליה: המוסך) שנתיים וחצי רק בחודש שעבר. זו מכונית מתוצרת יצרן שלא אנקוב בשמו כי היבואן ואני ביחסי "אתה הרי תצטרך מתישהו לעשות עליה טרייד־אין, ואנחנו היחידים שנהיה מוכנים, בחוסר חשק, לקחת אותה ממך, אז עדיף שלא תלכלך על המותג", אבל מדובר ביצרן שנחשב אמין וטוב. אירופי, אפילו.

וזה, ללא ספק ובקלות ובפער, הרכב הבעייתי ביותר שאי פעם היה בבעלותי. עד היום הספיקו – במסגרת האחריות – להחליף לו מנוע, גג, דלת שמאלית ומערכת הצתה. למעשה מדובר כבר ברכב חלופי לגמרי לרכב המקורי שרכשתי; הוא מורכב כולו מחלפים, ועדיין, ייאמר לזכותו, נשאר לו הדנ"א המקורי, זה שמורכב מנוסחאות שונות של החומר האציל ביותר המוכר לתעשיית הרכב: נאחס.

זה אוטו נאחס.

לא יודע אם יש עליו ספציפית נאחס או שהמותג כולו מנוחס, אבל הנה מה שאני יודע: שבעוד שבועיים האוטו הזה יגיע למוסך, עדיין אין לי מושג על מה, אבל זה הולך להיות משהו מקורי שעוד לא היה לו – וייתכן שלא לאף רכב אי פעם – אולי הוא יפתח צליעה בגלגל, לא יודע. אבל יש לי בדיוק שבועיים ליהנות ממנו בלי לחשוב עליו יותר מדי, והשעון מתקתק.

השאלה היא, כמובן, למה אני לא מחליף אותו כבר ודי.

ובכן, אתם יודעים; קודם כל, כי גם אם יימצא הרוכש שיסכים לקחת אותו במצבו – ובעיקר במצבי (אני איש מכירות איום. "תראה, זה חרא דבר, בגלל זה אני מוכר את זה", זה משפט הפתיחה הקבוע שלי ללקוחות פוטנציאליים) – עדיין אני אצטרך כמה (וכמה) עשרות אלפי שקלים כדי לקנות משהו חדש במקומו. ואין לי. שנית, כל ההתעסקות שבלהחליף מכונית עכשיו. באמצע מלחמה!

ושלישית – וזה אולי הדבר החשוב ביותר – אני דווקא אוהב את האוטו. באמת.

כלומר, כשהוא נוסע.

הוא נוח, שקט, מפנק, התנהגות הכביש שלו מקסימה (מאוד אדיב כלפי רכבים אחרים) ובאמת שהוא הרכב הגרוע הכי טוב שהיה לי. הוא גם הרכב הטוב הכי גרוע שהיה לי. אני באמת חושב שיכולנו להיות מאושרים יחד, אם הוא רק היה יותר, נניח, אחר. אבל בהינתן שהוא מי שהוא, ובהינתן שאני ממש נהנה ממנו כשאני לא ממש סובל ממנו, ובהתחשב בעלויות הצפויות, ובכאב ראש הנלווה, האוטו הזה לא הולך כרגע (או נוסע, לצורך העניין) לשום מקום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבי נאחס יש בכל הסוגים הדגמים החברות והגלקסיות...

זה לא ממש קשור לסוג הרכב זה קשור לסוג הנאחס. 

קראתי את הפוסט שלו ואת התגובות.

בחירה ללכת למוסך מורשה היא בחירה יקרה. 

מעולם לא עשיתי אותה, ויש מוסכים טובים ומוסכניקים טובים ( או שלא ) 

אני חשבתי לרכוש וולוו בערך בן 7 שנים. 

בפעם הבאה שימכר יהיה בן 11 שנה.

לא נראה לי שאראה מוסך מורשה מבפנים כל התקופה. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לוולבו אין הרבה מוסכים מתמחים שאינם מורשי יבואן. אבל שווה יהיה לטפל בהם ולא אצל היבואן.

כל זה נכון לדגמים שאינם היברידיים. בדוק עם מוסכים מתמחים לגבי יכולתם לטפל במערכות היותר מורכבות.

שאל את @רפי לין, בודאות יודע יותר ממני 🙂

עריכה אחרונה על ידי zaf

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק עם זיסו למשל https://www.ziso-service.co.il/

מוסך זיסו - שירות לרכבי וולוו

מוסך זיסו נותן שרות מלא ומקיף לרכבים מתוצרת וולוו Volvo, המוסך נמנה שנים רבות בתור מוסך מורשה מטעם היבואן לתיקון רכבי וולוו באחריות. יש לנו כלים יעודיים ונסיון רב ברכבי וולוו, אנו משתמשים בחלקים מקוריים מתוצרת וולוו ובחלפים מיצרני OEM, בשמנים סנטטים עם התקנים החדישים והמחמירים ביותר (מחזיקים כ-30 אלף ק"מ ולא מייצרים בוצה), מחזיקים במלאי זמין את כל החלפים ועובדים עם מחשבי בדיקה, הוראות יצרן ותוכנות מידע מקוריים.

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...