Jump to content

המנהל...

  • הודעות

    22
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי המנהל...

  1. קיבלתי הנחה משעותית מקשרי לקוחות 20 אחוז זה בערך 5500 לשנה מקיף שכולל הכל עם פגושים.. ותוסיף 1500 חובה
  2. חברים יקרים, ירדתי מזה, וקניתי RAV4 2019 למה? דיברתי עם המוסך שחשבתי שאטפל בו בעתיד עם הS90 הוא פרס לפני מקרה בזמן אמת של בעל S90 שמחפש ברקסים + צלחות והוא לא מוצא.. ובסוף מצא באיזה מקום במרכז והרכב היה מושבת בגלל זה יותר משבועיים! וכך זה לגבי כל החלפים. אם נופלים אז זה להיתקע ממש. חברים, אי אפשר להתנהל עם רכב עבודה שבמקרה תקלה אתה או תקושש חלפים ותיתקע או תשלם עשרות אלפים למוסך מורשה... מבעס. אבל זו המציאות. ירדתי מזה. זה העדכון.
  3. בדיוק. באתי כי אני מחפש פוזה לא שגרתית משפחתית. מחפש יוקרה שקטה אבל לא מרצדס. ונוחות לא מתפשרת. נראה לי שוולוו תענה על זה. בעלי הוולוו מרוצים. והיועצים הנחמדים חלקם מיעצים מבחוץ (דברי טעם. אבל מבחוץ) המסקנה שלי. יש פה הוצאה וסיכון. צריך ללכת עם הלב. כמו שאמרו פה. ולקחת בחשבון את העלויות. האם אני טועה? חלק אמקו שכן. חלק אמרו שלא. בעלי הוולוו המליצו. בכל מקרה. אנשים פה ממש יקרים ואדיבים ומשקיעים בתגובות. מעריך ממש
  4. תודה לכל העונים. ובעלי הוולוו הגאים! נשמע שזו בחירה שתהיה מפנקת ברמה גבוהה. ומי שנוהג בוולוו ממליץ ללא ספק. אבל תעלה במחיר יקר. שאני צריך לקחת בחשבון שפינוק = עולה כסף.. תודה.
  5. בסוף זה נראה רכב יקר, אבל כמו שאר הרכבים. שנחשבים ל"מנהלים" או איך שתקרא לזה. הוא יאבד ערך, אבל לא שונה מאשר הרכבים בקטגוריה. השוק לא חזק. זה נכון. אבל בסוף כמו שכתבו - לכל דבר יש מחיר. ואפשר למכור ולרדת במחיר - אני לוקח את זה בחשבון הטיפולים - לא יקרים משאר הרכבים בקטגוריה. אז למה לא ללכת על הטוב ביותר? שנראה יוקרתי ונוח בצורה טובה מהשאר? שאלה - מה הרחיק אותך? אולי אני לא הבנתי נכון דברים...
  6. תודה רבה אבדוק איתם. נראה לי שזה הכיון. ונקווה לטוב. מבחינת הוצאות שנתיות, באמת עד עכשיו לא נראה חריג במיוחד . משהו שאי אפשר לעמוד בו. טיפולים לעשות אצל אנשים שמבינים קצת, לא להשתגע עם "מומחים" ובתקווה שלא ניפול על תקלות משמעותיות ... ואז אכלתי אותה בתכנון הקמצני, וההוצאה תהיה משמעותית... בעזרת השם שלא ניפול על נאחס...
  7. רכבי נאחס יש בכל הסוגים הדגמים החברות והגלקסיות... זה לא ממש קשור לסוג הרכב זה קשור לסוג הנאחס. קראתי את הפוסט שלו ואת התגובות. בחירה ללכת למוסך מורשה היא בחירה יקרה. מעולם לא עשיתי אותה, ויש מוסכים טובים ומוסכניקים טובים ( או שלא ) אני חשבתי לרכוש וולוו בערך בן 7 שנים. בפעם הבאה שימכר יהיה בן 11 שנה. לא נראה לי שאראה מוסך מורשה מבפנים כל התקופה.
  8. ספר איזה דגם ושנתון.. ואת החששות האלה דווקא אני מאד מקשיב להם. תכלס זה רכב יפה מרשים יוקרתי. ויקרררר... ככה זה נשמע.
  9. בדיוק, כאילו שאם הייתי הולך עם סונטה ומשלם 100 אלף. בעוד 5 שנים היא תמכר ב70... היא גם תימכר ב50 זה כל הרכבים. אין פה קסם
  10. ואם אני יודע את זה מראש, ומוכן לשלם קצת יותר על הנוחות. זה שווה? או שתגיד לי, שמע, אתה תתקע עם זה אחר כך שזה לא באמת שווה. לגבי הניסאן תודה אני משום מה פחות בקטע של ניסאן. ( בלי סיבה אמיתית )
  11. שמח לשמוע שאתה עם וולוו. אפשר להתיעץ עם אנשים שמחזיקים את המוצר... איזה שנה? מה הכוונה תחזוקה יקרה? אני חשבתי על רכב משנת 2018, 2017, גם שם? האמינות? יש תקלות? מבחינת נוחות?
  12. תודה רבה. משום מה תקוע לי בראש שהוולוו גם רכב ממש מפנק ויוקרתי. אולי סונטה בקילומטרז טוב ומחיר טוב ... תשנה לי את המחשבה. לגבי הנראות. הסונטה נראת טוב. אני מסכים. יש השוואה בכלל?
  13. תודה. אז מבין רכבי הסאלון... זה כיון טוב? או שסונטה כיון יותר טוב? בסוף הירידת ערך היא קיימת. וזה "יעלה לי" רכב עד 100 אלף, גם משומש, שצריך להראות רכב כזה. מה היית ממליץ? והגדרת רכב מנהלים - לא אני קבעתי.. אבל ככה מגדירים את זה לא?
  14. תגיב. למה לא? עדיין לא קניתי אז אפשר לרדת על הוולוו חופשי. לפי מה שאני שומע דווקא האמינות גבוהה והנוחות מעולה , וגם עוצמת המנוע וכו.. נכון. בסוף אוריד מחיר וכו כשארצה למכור. אבל הי.. אני שוחט את המחיר כשאני רוצה לקנות. אז זה די מתקזז.. לא?
  15. יש ספר תביעה. תנסה לחפש בנט המשפט. וגם לא כתוב הסכום של התיקון. נזק חלקי יכול להיות תיקון של כל הפגוש מקדימה וחלקי מנוע ונזק לשילדה. ועדיין זה לא יעלה על סכום הטוטל לוסט... אז כדאי לבדוק מה שויי הנזק - ורק אז להחליט.
  16. מבחינת הרכב, כנראה הכי מפנק שיש, ונראה פצצה. ו"מנהלים" כמו שאני מחפש. אבל מה יהיה בעוד 3 - 4 שנים? אני אפסיד בטוח מבחינת המכירה. כנראה ימכר ב60 אלף ומטה. האם שווה את הפינוק? מבחינת ביטוחים, הוא נמצא בעלויות מצויינות, קיבלתי הצעות פחות מ5K לשנה. מקיף והכל. מה אתם אומרים?
×
×
  • תוכן חדש...