Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי מאוד שאני הורס את חגיגת האלימות המזעזעת הזו.

מתחילת השנה נהרגו בישראל 78 בני אדם בגלל ... כלום.

במדינת ישראל הסכינים והאגרופנים נשלפים במהירות בה אני שולף את הפלאפון מהכיס כשהוא מצלצל..

כולנו יודעים את זה, כולנו שונאים את זה, ובעיקר יודעים להאשים את האחר במצבים כאלו.

מתחילת השנה נהרגו בישראל 78 בני אדם, ישראלים, ילדים, גברים, נשים, הכל.

מתחילת השנה צופים 5 מיליון ישראלים בטלויזיה, רואים את זה ושואלים למה?

ואז כשמגיע רגע האמת, בו את/ה נמצאים במצב בו מצד אחד מונחת האלימות ומצד שני האנושיות, במה את/ה בוחרים?! (לפי הזוועות שרשומות כאן, יותר מידי אנשים בוחרים באלימות).

אני יודע שאף אחד פה לא מכיר אותי, אני יודע שאני לא כותב הרבה בפורום (למרות שאני צופה בו כבר זמן רב מאוד), ובעיקר אני יודע שאין לי רכב ספורטיבי ואני לא באמת יודע להחליף מנוע באוטו.

אבל אני כן יודע טוב מאוד שאת ערך חיי האדם המבוזה כל-כך בישראל 2005 צריך לשמור מכל משמר, לפחות כמו ששומרים על 106 ראלי, 205GTI או Ford Taunus GXL 2300 v6 מקסימה, (ותאמינו לי שאני מוקסם מהמכוניות האלו).

יכול להיות שלא תבינו מה אני רוצה, גם לי קרה מקרה דומה בו מישהי חנתה את רכבה מאחורי בירידה והידרדרה לתוך רכבי, לא יכלתי לזוז כי היא הייתה נכנסת בי שוב, מיהרתי מאוד והעצבים... פרחו להם מעל ומעבר, אבל כל מה שעשיתי היה להתקשר למשטרה לבקש שיאתרו את בעל הרכב ויבקשהו ליצור עימי קשר, הדבר נעשה הוא יצר עימי קשר ואכן אישתו באה להזיז את הרכב בעל ההנדברקס הבעייתי..

בבקשה, אני כמעט מתחנן, בתור מישהו שעוסק בחינוך ושומר על ילדים שלא יסתובבו עם סכינים, אתם שוברים כל סיכוי למגר את האלימות, בבקשה תשמרו אותה למקום אחר.. בעצם, אל תשמרו אותה בכלל , למה אתם צריכים אותה?!?!?

אולי תגחכו מעט עכשיו, אבל זה יהיה בעיקר ממבוכה, כי אתם מבינים שאני מדבר עליכם, עלינו.

זוהי אינה קריאה לכל ישראל אחים, אני לא אומר אהבה מביאה אהבה ולא שום אמרות סרק שנטי שנטי, אל תאהבו את כולם, זה בסדר.

אבל גם אל תפגעו באף אחד למרות הכעס והעצבים.

אני כל כך לא רוצה לקרוא על עוד מקרה רצח ביום ראשון בבוקר, אבל אני מבין שזה תלוי בי, מה שכנראה לא כולכם מבינים.

שיהיה לכם יום נפלא, תשמרו על עצמכם.

גיל.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חזרתי היום הבייתה וגיליתי (איזה יופי) שמישהו חנה לי בחניה שלי.

החניה בתוך הבניין ויש שלט "חניה פרטית".

מה כדאי לעשות?

מה מותר מבחינת החוק?

האם אפשר לגרור לו את הרכב?

תודה.

אבא שלי עושה דבר אחר... הוא חוסם אותו מאחורה עם הטרופר ונכנס הביתה.

(מיותר לציין שהוא לא יצא להזיז את הרכב...)

פורסם
אני הייתי עושה דבר אחר, בהשראתו של עודד

elik-belik כתב:

כשחזרנו סוף סוף ארצה, אני שמח לגלות את החניון לטווח ארוך מפוצץ לגמרי.

הרכב שלי חסום לחלוטין, ודפיקה בכנף בצד הנהג.

הרמתי אבן, שברתי חלון נהג ליונדאי אקסנט כחולה שמספרה 65-לך-תזד**ן-35 שחררתי בלם יד ודחפתי אותו הצידה.

אפשר הסבר בבקשה לאקט הקיצוני הזה?

ולפותח התראד: לפעמים אפשר לפטור את כל העניין בדיבור פשוט עם הבעלים של הרכב.

אצלי זה עבד.

זאת חניה לטווח ארוך,רצית שהוא יחכה למר ישראלי הנחמד שיחזור מחופשתו ויזיז את האוטו?

(דבר שיכול לקחת גם שבוע)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
א. אם זה שטח פרטי, ולא משנה אם בטאבו או חנייה ששיכת לכל דיירי הבניין (בהנחה שהרכב בוודאות לא שייך למי מהדיירים) - אז זה שטח פרטי, והוא משיג גבול, וכל עוד הוא לא נמצא שם מעל 30 יום מותר לפנות בכוח סביר + להגיש תלונה במשטרה.

ב. לכל המתייפיפים פה על הקיצוניות, תרשו לי לספר לכם שבארצנו ממש, אבל מ מ ש אין שום גבול לחוצפה, וכדי להמחיש הנה סיפור קצר:

במהלך השנתיים האחרונות קרה כבר שלוש פעמים שנשמות טובות חנו כל אחת בתורה את רכבה לא בחניה הפרטית בבניין בו אני גר, כי אם עוד יותר גרוע - מול הכניסה (שהיא גם יציאה מן הסתם) לבניין.

ולא שיש מצוקת חניה באזור. היה מלא כחול לבן משמאל ומימין אבל הם חנו דווקא שם באדישות וזלזול מדהימים.

ככה פתאום באמצע היום חוסמים לכל דיירי הבניין את הכניסה והיציאה. אין יוצא ואין בא, לא לעבודה ולא לסידורים ובטח שלא לבילוי - עוצר מלא לכל הבניין.

נשמע פשוט אה? המדינה שלנו מאד אמפטית לסבל אתם משערים לעצמכם...

ככה גם אני חשבתי בפעם הראשונה.

סחבק מצלצל למשטרה. המשטרה עונה (אחרי 10 דקות אבל כבר התרגלנו..) והיומנאית עונה בחביבות שזה לא השגת גבול כי הרכב חונה על אדום לבן בשטח ציבורי ולא בשטח הפרטי ולכן כדאי שאפנה לעירייה.

יפה.

סחבק מתקשר למוקד העירוני. לא תאמינו - ענו לי מייד. לא תאמינו בכלל - הבטיחו לשלוח גרר תוך מספר דקות. אופטימי אה?

עברה חצי שעה... שעה... שעה וחצי... ושש שיחות עם המוקד מאוחר יותר וכלום, נאדה, גורנישט - אין גרר ואין נעליים, אפילו שמשך כל הזמן הזה עברו לא פחות מחמש גררים מול הבית שלי (טוב נו, אני הרי יושב ומתצפת כל הזמן למקרה שהזבל יגיע לפנות את הרכב).

לבסוף, ואחרי לא פחות משעתיים מגיחה הגברת והולכת באדישות לכיוון הרכב. צעקתי לה מהחלון והיא התנצלה קלות, נכנסה לרכב ונסעה לה לדרכה. מיותר לציין לאיזה צבע הגיעו הפנים שלי בשלב הזה..

בפעם השניה הסרט חזר על עצמו בדיוק מקאברי אחת לאחת.

בפעם השלישית קרה משהו לא צפוי: באופן מסתורי לגמרי נעלמו ארבעת הונטילים של הרכב החוסם ובעל הרכב שחזר לבסוף נאלץ לפנות אותו בגרר על חשבונו.

רבותי, ברומא הייה כרומאי. זה מה שמדינה מלמדת ו"דינה דמלכותא דינה"!

גם אני עברתי את אותו הדבר.

פיאט דובלו התנחל בשעה 19:00 בדיוק מול פתח החניה של בנייננו שהוא בעל 30 ומשהו דירות.

לא עזר שומדבר, טלפונים למשטרה , הוצאתי לו 4 ונטילים , טלפונים לעירייה, רק בשעה 8:00 בבוקר למחרת ,הגיע הגרר של העירייה, ואז החליט שהוא לא מרים את הדובלו כי "אסור לו להרים משאיות ורכבים כבדים" , דיבור קצת (הרבה) תקיף, גרם לו להעמיס את המפגע, ונתן לי לצאת לדרכי לעבודה...

מדינה של חולירות....

אני לא רוצה לדבר על אלה שחונים במקביל בשיטת הבום טראח... , או לחילופין פותחים על הרכב שלך בעוצמה את הדלת של הג'יפ שלהם , אחרי שהקפידו להיצמד אליך , וזאת למרות שהקפדת להיצמד לקיר ויצאת מהדלת של הנוסע כדי שלא יקרו כאלה מקרים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זאת חניה לטווח ארוך,רצית שהוא יחכה למר ישראלי הנחמד שיחזור מחופשתו ויזיז את האוטו?

(דבר שיכול לקחת גם שבוע)

מותר לעשות דבר כזה?

לא הבנתי, גם פה וגם בתגובה הראשונה ובעוד הרבה תגובות ראיתי אנשים שפשוט שוברים את השמשה ומדרדרים את הרכב...

לא חשבתם על זה שאם מישהו רואה אותכם זה עבירה? ועל בעל הרכב המסכן שאח"כ צריך לקנות שמשה חדשה?

פורסם

שכנים שלי הגו רעיון חביב, הם התקינו מוט ברזל שמתרומם ב-90 מעלות מהקרקע ,ברגע שהם יוצאים מהחנייה ,הם מרימים את המוט נועלים אותו וככה אי אפשר להיכנס לאותו השטח.

גם לי יש חנייה פרטית ,אני לא הכי אוהב להחנות שם ,כל מי שחונה שם מעל -4 שעות ברצף

מקבל מטח קקי של יונים, אבל זה כבר נושא לת'רד אחר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תעשה מה שאליק בליק עשה כשחזר מסיניי....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71579&highlight=%F1%E9%F0%E9

רוצים לשמוע עוד סיפור על אנשים מגעילים:

אתמול אני מסתכל מחלון ביתי על איזה אחד בקאיה דנדשה מ"אלדן" (רכב לא שלו מה אכפת לו...),ביצע חנייה ברוורס נכנס במאזדה לאנטיס שחנתה מאחוריו נסע קצת קדימה ונכנס בה שוב כדי "להשלים" את חנייתו המושלמת(אני רואה את המאזדה קופצת-משמע לא שיפשף אותה ב"קטנה").....

אם זה לא מספיק הבנאדם לא ברח אלא יצא מהאוטו כאילו הוא לא עשה כלום.....

אם זה לא היה בשבת, הייתי משאיר הודעה "עסיסית" לבעל הרכב.....:twisted:

פורסם
מותר לעשות דבר כזה?

לא הבנתי, גם פה וגם בתגובה הראשונה ובעוד הרבה תגובות ראיתי אנשים שפשוט שוברים את השמשה ומדרדרים את הרכב...

לא חשבתם על זה שאם מישהו רואה אותכם זה עבירה? ועל בעל הרכב המסכן שאח"כ צריך לקנות שמשה חדשה?

יש לך הצעה אחרת? אני אשמח לשמוע.

זה לא שאני מחפש לנפץ שמשות של כל מי שיחסום אותי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אצלנו בבניין, בגלל שאנחנו גרים בפנטהאוס, מגיע לנו לפי הסכם 2 דירות רשומות על שמינו, ודירה רגילה מקבלת חניה אחת (אלא אם כן היא קונה עוד)

אחד מהבנים של השכבה קנה אוטו והחליט להחנות אצלנו בחניה, בהתחלה האמא האשכנזיה ירדה וביקשה יפה, הערסון דיבר לא יפה וסירב, האבא המרוקאי ירד וצעק קצת, אך נזהר לא להפעיל אלימות, וגם הוא חסר מעוצבן, לאחר חיפושים אחרי החוזה של הדירה התקשרנו למשטרה ותוך שעתיים לבעל המכונית היו 2 ברירות או להזיז אותה אל מחוץ הפרוייקט או שיגררו אותה.

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים.

ובחזרה לנושא, האם אני יכול לגרור את הרכב הנ"ל באופן פרטי ? (הכוונה לחברת גרירה פרטית ולא של המשטרה/עירייה שייקח להם יומיים להזיז את האוטו...)

פתרונות אלימים למיניהם, כלפי בעל הרכב או הרכב עצמו לא באים בחשבון, אני מן אזרח שומר חוק שכזה (כן, אני יודע, לפלף :D )

תודה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ובחזרה לנושא, האם אני יכול לגרור את הרכב הנ"ל באופן פרטי ? (הכוונה לחברת גרירה פרטית ולא של המשטרה/עירייה שייקח להם יומיים להזיז את האוטו...)

פתרונות אלימים למיניהם, כלפי בעל הרכב או הרכב עצמו לא באים בחשבון, אני מן אזרח שומר חוק שכזה (כן, אני יודע, לפלף :D )

תודה.

תעשה מה שחבר שלי עשה...

הוא גר בבינין עם חניה. היות ואין להורם שלו רכב אנשים מחנים בחנייה שלהם... כאשר מגיעים אורחים אין להם איפה לחנות. וזה למרות השלטים שהם שמו, שמו חבל בכניסה לחנייה וכו'...

יום אחד חבר שלי התעצבן אחרי שקיבל תגובה של "למה מי אתה ביכלל" משכן שהיתנחל שם דרך קבע...

חבר שלי הלך למישטרה, הגיש תלונה, עם התלונה הזמין גרר וגרר את האוטו משם. למיכרות תמנע, למה? לשם לא מגיע אוטובוס...

מאותו יום, אם אחד לא החנה שם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה.

אל תשחק אותה..

לא מבחירה..

שמענו שאתה 1.68.. :)

סתם.. כל הכבוד על ההתנהגות הלא ישראילת טיפוסית שאתה מפגין.

אם כולם היו מתנהגים ככה וטורחים לדאוג לגרירה, כי אחרי הכל זאת עדין חניה שלך, מצבנו היה הרבה יותר טוב כפי שאמר ידידנו השקט שעוסק בחינוך.

באמת נמאס לשמוע על מוות ופציעות ללא שום סיבה.

המשך יום נעים

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

גילי,

מותר לגרור את הרכב עצמאית לאן שאתה רוצה אחרי הגשת תלונה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האם אני יכול לגרור את הרכב הנ"ל באופן פרטי ?

קשור את הפחטומטית 1600 לטאונוס שלך. לא נראה שיחסר לך מומנט או כוח לגרור אותה לשכונת עמישב. שם היא תעבור טיפול מקיף של ידיים אוהבות. :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...