Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשו שם איזה שינוי באלגוריתם של החיפוש? אני מקבל תשובות שגויות או ישנות ולא רלוונטיות ואם פעם הייתי מקבל אתרים איכותיים (גם ויזואלית) הם יש המון תוצאות זבל. ראבק, חיפשתי משהו על רכב ואחת התוצאות הראשונות הייתה של איזו חנות סלולרי שמקדמת את האתר באמצעות כתבות תוכן לא קשורות, גם שם המידע היה חלקי ולא מקצועי. זו כמובן סתם דוגמה אבל פשוט מייאש הדבר הזה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא רק אתה, גוגל שברו חזק לכיוון הצרכני/מסחרי לאחרונה ושינו לגמרי את האידאולוגיה הבסיסית של השירות שהם נהגו לספק. כנראה שהתחזקותם של בוטים כמו ChatGPT וזה שיותר מדי אנשים משתמשים בהם כמנועי חיפוש תרם להחלטה. לצערי נראה שהנזק כבר בלתי הפיך ואין להנהלה שום רצון או כוונה לחזור אחורה. בדומה לאפל וה'טרנדים' שהם כופים על ציבור משתמשי הסמארטפון, גם לזה נצטרך להתרגל ואחרי כמה שנים אפילו יהיו כאלה שיטענו שזה נעשה לטובתנו.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

עשו שם איזה שינוי באלגוריתם של החיפוש? אני מקבל תשובות שגויות או ישנות ולא רלוונטיות ואם פעם הייתי מקבל אתרים איכותיים (גם ויזואלית) הם יש המון תוצאות זבל. ראבק, חיפשתי משהו על רכב ואחת התוצאות הראשונות הייתה של איזו חנות סלולרי שמקדמת את האתר באמצעות כתבות תוכן לא קשורות, גם שם המידע היה חלקי ולא מקצועי. זו כמובן סתם דוגמה אבל פשוט מייאש הדבר הזה.

על הפרצוף!

חשבתי כבר שאני זה שהוזה.

תוצאות ישנות, לא קשורות למלל החיפוש, תוצאות מועטות, באמת משגע.

בקטע הזה אנח מרגיש כאילו חזרנו אחורה 9 שנים

• אהבתי 1
פורסם

אז אני מניח שהאינטרנט אותו הכרנו כבר לא יהיה אותו הדבר, כלומר אם אתרים מושקעים לא יזכו לגולשים הם או יסגרו או יעברו לתחומים אחרים, כך שנישאר בעיקר עם תוכן רדוד או סתם זבל ואז ה- Ai שאמור להיות חכם, יהיה די אדיוט. מרחם בעיקר על הדור הצעיר שכבר מזמן אין לו ביקורת על התוכן שהוא צורך, כבר יצא לי לראות צעירים שסומכים בעיניים עצומות על ChatGPT והם לא מבינים שהם מקבלים מידע שגוי, מכיוון שזה היה בתחום הרכב מיד הבנתי את הטעויות, אז הצגת הדגם הייתה אמנם נכונה, אבל המחיר היה תרגום לשקלים של המחיר במדינה אחרת, טווח הנסיעה היה בכלל בתקן הסיני וכו'.

ChatGPT זה כלי מדהים ממה שיצא לי להתנסות בו, אבל בנושאים עדכניים או חדשותיים יש לכלי הזה עוד דרך ארוכה, גם בנושא של ניסוחים שונים נדמה שהוא למד ממקורות לא מוצלחים והניסוח נשמע כמו פרסומת סוג ז'. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Supertigre כתב:

לגמרי! כבר אי אפשר למצוא תשובות מקצועיות. בכלל. פשוט הזיה.

פורסם

ממה שאני שם לב אליו, חלק נכבד מתוצאות החיפוש כעת הן כאילו שגוגל בחרו אתרים "מומחים" ומבחינתם זהו, לא משנה אם יש כבר משהו עדכני יותר, בנושא, לא תזכה לראות את זה בעמודים הראשונים. 

לפני 34 דקות, אורי מ. כתב:

הפודקאסט "עושים טכנולוגיה"

הפרק: "האם החיפוש בגוגל שבור?"

https://www.osimhistoria.com/osim-tech/ep158-google-search

הסוף של הפודקאסט הזה, על כוחו של הרגל, הזכיר לי שלאחרונה אני מברר עם עצמי אם יש לי כוח לנטוש את גוגל Workspace ולעבור ל- Zoho workplace. יש דברים כל כך מעצבנים במוצרים של גוגל גם כאשר אתה לקוח משלם, שזה פשוט כבר בלתי נסבל. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תסתכל על זה בצורה חיובית, זה יחזיר אנשים לחקור ולחפש יותר ולא לסמוך על התוצאה הראשונה בגוגל.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שאתה אופטימי מאוד, צעירים היום רוצים לקבל את התשובה כמו אבא שמאכיל תינוק בכפית אווירון ועכשיו כאשר יש כבר טכנולוגיית AI זמינה, זה כנראה יגיע לשיאים חדשים של עיוורון. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

תסתכל על זה בצורה חיובית, זה יחזיר אנשים לחקור ולחפש יותר ולא לסמוך על התוצאה הראשונה בגוגל.

אנחנו בדור אחר לגמרי.

זה כמו שתגיד, "טוב, לא צריך מזגן עכשיו, נתרגל כמו שהיו פעם בלי מזגנים", תוך דקות אתה תיהיה גלגל שווארמה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 59 דקות, Supertigre כתב:

אני חושב שאתה אופטימי מאוד, צעירים היום רוצים לקבל את התשובה כמו אבא שמאכיל תינוק בכפית אווירון ועכשיו כאשר יש כבר טכנולוגיית AI זמינה, זה כנראה יגיע לשיאים חדשים של עיוורון. 

אני סומך על הטבע שיעשה את שלו.

מי שיבסס את ההחלטות בחיים שלו על ai מוטה פרסומות כנראה לא תהיה לו שושלת ארוכה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

גם אותי גוגל מאכזבת. בכל התחומים. משהו רע הולך שם. זה תקופה ארוכה. והם מדרדרים מיום ליום. לצערי.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

אני חופםר כדי למצוא תוצאות מקצועיות רלוונטיות שהייתי מוצא פעם בשניה. ההזיות של CHATGPT טובות היום מתוצאות החיפוש בגוגל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא סומך על השיט הזה בכלל כי הוא ממציא דברים.

• תוכן חדש...