Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שזה מכוון ולא רק משהו אצלי - על שלל הפרסומות שהיו עד כה נוסף גם באנר צף בתחתית כל עמוד בתוך נושא.

צר לי להגיד אך מישהו שם השתגע? מי אישר את השיקוץ ההזוי הזה? אני מבין לחלוטין דחיפה לעבר מסלולי פרימיום וכו אבל עבור אלו שיש להם פרסומות האתר נהיה בלתי נגיש לחלוטין ככל שעובר הזמן.

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אומנם אני גולש כאן ללא פרסומות, אבל נתקל בזה באתר הוותיק HWzone. מאוד קשה לגלוש שם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נכון באייפד ופי 10 בטלפון, שבו כל דפדוף גורר חיפוש ה-x בפינה. וההזוי הוא שאף פרסומת לא בעברית. בדרך כלל באותיות קיריליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, MadCat_LE כתב:

כותרת: אין פורום פידבק אז מעלה את הנושא פה - פרסומות

יש שרשור שלם ייעודי, מעבר לתת פורום תמיכה:

חוץ מזה, רק 10 ש"ח לחודש ואין כלום ;) 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על הקישור. יתכן שאעבור למתכונת ללא פרסומות, כן, אבל אין סיבה להתעמר בכל היתר. התוספת האחרונה הזו היא לדעתי יותר מידי. במיוחד כשאין דרך לסלק את זה, רק להקטין כל עמוד מחדש.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מצטרף להמלצה על Brave. אמנם יש להם את החסרונות שלהם (בלי קשר לפרסומות), אבל בסה״כ זה אלטרנטיבה טובה יותר מכרום, גם עם תוספי חסימת פרסומות.

פורסם

האמת שהורדתי במקור רק בשביל יוטיוב (אין פרסומות ואפשר לשמוע כשהמכשיר נעול, טירוף), אבל קשה לחזור לכרום.

פורסם

תודה על הסבת תשומת הלב,

הפרסומות באתר מנוהלות אוטומטית ע"י גוגל, והאלגוריתם שלהם קובע אילו פרסומות להציג ואיפה להראות אותן.

הורדנו את הפרסומות למינימום לחברים רשומים (אפילו בלי מנוי) כדי להקל על העומס, אבל בחודשים האחרונים גוגל עושים כל מיני ניסויים חדשים של פרסומות. 

אני אבדוק מה אפשר לעשות בצד שלנו, אבל לא יכול להבטיח שום דבר.

*הערת אגב - אצלי מופעלות כל הפרסומות (כמו חבר רשום רגיל) כדי לחוות את הגלישה באופן הכי חינמי-אך-מעצבן ובדסקטופ אין לי אף פרסומת שמפריעה לתוכן (כולל מעברונים או פרסומות צפות). אז יכול להיות שמדובר בתופעה אקסקלוסיבית למובייל. 

*הערת אגב 2 - באופן כללי, בתקופה האחרונה יש הרגשה כאילו גוגל עושים כל מה שהם יכולים כדי לקלקל את האינטרנט. אז בתכלס it's all by design. 

*הערת לא-כל-כך-אגב: יש ליטרלי פורום שלם לנושאים האלה (תמיכה טכנית) וגם שרשור ייעודי לבאגים במערכת הנוכחית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 שעות, פבל כתב:

תודה על הסבת תשומת הלב,

הפרסומות באתר מנוהלות אוטומטית ע"י גוגל, והאלגוריתם שלהם קובע אילו פרסומות להציג ואיפה להראות אותן.

הורדנו את הפרסומות למינימום לחברים רשומים (אפילו בלי מנוי) כדי להקל על העומס, אבל בחודשים האחרונים גוגל עושים כל מיני ניסויים חדשים של פרסומות. 

אני אבדוק מה אפשר לעשות בצד שלנו, אבל לא יכול להבטיח שום דבר.

*הערת אגב - אצלי מופעלות כל הפרסומות (כמו חבר רשום רגיל) כדי לחוות את הגלישה באופן הכי חינמי-אך-מעצבן ובדסקטופ אין לי אף פרסומת שמפריעה לתוכן (כולל מעברונים או פרסומות צפות). אז יכול להיות שמדובר בתופעה אקסקלוסיבית למובייל. 

*הערת אגב 2 - באופן כללי, בתקופה האחרונה יש הרגשה כאילו גוגל עושים כל מה שהם יכולים כדי לקלקל את האינטרנט. אז בתכלס it's all by design. 

*הערת לא-כל-כך-אגב: יש ליטרלי פורום שלם לנושאים האלה (תמיכה טכנית) וגם שרשור ייעודי לבאגים במערכת הנוכחית.

נראה לי שזה שינוי מדיניות גורף של גוגל:

גם ביוטיוב אורך הפרסומות עלה בלי יכולת לדלג, וגם ערוצים שקודם היו נטולי פרסומות (כמו כאן11) עכשיו יש פרסומות...

• תוכן חדש...