Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שבכותרת, יצא לי להזמין פעם או פעמיים מ-cars245 למי שמכיר, רכשתי פילטרים בעיקר ולא ממש מעבר.

השאלה שלי האם ניתן להזמין משם עוד דברים בלי בעיות או שאז אני מסתכן? למשל חלקי חילוף שאינם קשורים לבטיחות הרכב (שזה ברור שלא ניתן) כמו משאבת מים, תרמוסטט וכו'

ומה לגבי פנסים לרכב (הגוף עצמו ולא מנורות, למשל פנס ערפל) ובאותה נשימה גם מנורות לרכב (מנורות ראשיות, ברקס, איתות וכו'...)

אני מניח שלגבי הראשון זה בסדר כי הזמנתי כבר מאמאזון דברים בסגנון, או שסתם היה לי מזל שלא ביקשו ממני משהו? השאלה מה לגבי השני, אני יודע שלהזמין נורות מחו״ל זה בעייתי זה סיכוי גדול שתופסים והמשלוח לא מגיע, מצד שני הזמנתי לא מעט פעמים מאליאקספרס נורות ברקס, איתות ועברו בלי בעיה, גם בת הזוג שלי הזמינה נורה DRL שנתפסה במכס אבל שיחררו בלי שום פעולה מצידה.

אני יודע שיש אתר כזה כמו מחשבון שאמור להגיד מה אפשר להביא ומה אי אפשר, אבל לדעתי הוא יחסית עמום וקשה להבין בדיוק מה מותר ומה אסור

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, שחר 1 כתב:

אפשר לייבא גם חלקי חילוף שקשורים לבטיחות, כל עוד יש עליהם את התקן שמשרד התחבורה דורש.

תראה פה

אפשר לייבא הכל בתכלס כל עוד מביאים אישור תקן. התכוונתי באופן כללי למוצרים שלא צריך להמציא עבורם אישור.

בדקתי ועבור הפנס ערפל שרציתי, יש לו את התקן. האם במידה ויעצרו את המשלוח מספיק לצרף את התקן לאן שצריך או שאני נקנס גם בכסף? בהנחה כמובן שאני משתמש בחברת שליחויות רגילה ולא FedEX או משהו כזה.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם

איך יודעים אם יש תקן? אם זה מוצר סיני למשל (עליאקפסרס וכו'), איך בודקים?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...