Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמתי לב שיש בשוק הרבה ניסאן סנטרה SR למכירה (רובן מציי רכב, השכרה, ליסינג וכו') באתרים כמו פריזבי.
הן לרוב זולות מאוד, ומשנתונים יחסית חדישים 2020 ומעלה.

לאחר שקראתי פוסטים בפורום על הרכב, השאלה שלי (כאחד שנוהג היום על יונדאי I25 שנת 2012),
האם הוא באמת כזה גרוע?

אשמח לחוות דעתכם - אני מבחינתי מחפש להתקדם לרכב עם שנתון חדיש יותר (למרות שאין בעיה עם הרכב הנוכחי).
ואני לא מחפש רכב סקסי או הראשון ברמזור, או רכב שקיים בו כל איבזור אפשרי. מחפש רכב אמין מכנית, שייקח אותי מנקודה A לנקודה B.

בתשובה שלכם, תנסו לשים בצד את ההעדפות האישיות שלכם ויותר לכוון לשלי.

אם אתם מגיבים ויש ברשותכם את הרכב הזה, אשמח אם תציינו זאת.

תודה!

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם

היה לי סנטרה לסופש כרכב חלופי.

רכב מזעזעז, מראות אמרקיאיות מעוותות, גיר רציף לא נעים ותא נוסעים משנות השמונים.

פורסם

לשכנים שלי יש - והם דווקא מבסוטים. רכב קצת מיושן, מכוון ציי רכב במהותו - אבל עושה את עבודה. לדעתי - יספק אותך.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 59 דקות, mottis כתב:

היה לי סנטרה לסופש כרכב חלופי.

רכב מזעזעז, מראות אמרקיאיות מעוותות, גיר רציף לא נעים ותא נוסעים משנות השמונים.

תודה. ע"פ הידוע לך, האם ניתן ע"פ החוק להחליף מראות צד למראות שאינן אמריקאיות? או שחייב להשאר איתן?

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם

החלפתי קיה פורטה 2011 בניסאן סנטרה 2017. 

הרגשתי שאני באותו מקום בחיי.

חוץ ממרווח הכל פשוט מרגיש אותו דבר. 

מה גם שהלך לי הגיר בניסאן ב115,000 קילומטר כשאת הפורטה מכרתי עם 185,000 במצב מעולה כשלא חוויתי ממנה שום תקלה חריגה.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הגיר הרציף בניסאן זאת נקודה כואבת מאוד ( גם אמינות וגם אופן פעולה ), עד כדי כך שמהווה דיל ברייקר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיבלתי את הרכב ל3 שבועות מטעם העבודה, וחוץ ממרווח פנימי לא רע אין לי דבר אחד טוב להגיד עליו.

תוסיף לזה אץ האמינות ועלויות של הגיר הרציף, הייתי לוקח כל רכב יפני אחר בקטגוריה גם במחיר של ירידה במס שנתונים.

• תוכן חדש...