Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת החיפוש אחר הרכב הבא, נכנסתי לסוכנות יבוא מקביל, שם התחילו להסביר לי למה לא כדאי יבוא אישי.

אני לא באמת מכיר את התחום, אבל לקנות רכב בן שנה וחצי ולהביא לארץ נשמע לי פתרון לא רע בכלל.

אשמח אם מי מכם יכול לשפוך אור על הנושא.

לטובת ההתייחסות ניקח רכב בנזין שעולה כחדש 55-60 אלף דולר.

תודה מראש

פורסם (נערך)

אם יש לך מספיק אינפורמציה, זמן וחשק לרוץ בין רשויות, יבוא אישי יחסוך לך בהשוואה ליבואן מקביל שגם צריך להרוויח משהו. אבל... ויש תמיד אבל, אתה לבד מול כל גחמה של הרשויות. 

ניסיתי בעבר לרכוש רכב בברלין , מסוכנות הטריידאין של מרצדס. המחיר היה אטרקטיבי לקניה, כולל אחריות בארץ לטענתם הם מודיעים ליבואן בארץ שזה רכב תחת אחריות יצרן. ההובלה הייתה אז זניחה. הם מציידים אותך בכל הניירת הדרושה , שאלו מה נמל היעד המועדף עלי אשדוד או חיפה וזהו , משם אתה ממשיך לבד , משחרר מהמכס וכל מה שכרוך בזה. הם המליצו להעזר בעמיל מכס שהם מכירים שכבר סייע ללקוחות שלהם (נתנו רק פרטי קשר) .

בסופו של דבר ירדנו מזה (אני וחבר שלי שרצה לרכוש גם) כשראינו שבכלל לא ברורות לנו העלויות מרגע שהרכב בנמל.   
חבר שלי רכש בסוף דרך יבואן מתמחה. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
הגהה

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם המתווך לא עובד בחינם.
בכל מקרה חשוב מתווך אמין ומנוסה, ללא קומבינות ש״יחסכו״ לך עלויות שבדיעבד תשלם עליהן יותר.

יש מקצוענים בתחום, שחלקם כבר הם עסק מרשים למדי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...