Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, דובצע כתב:

יש אתרים שיש להם מצלמות הבטחה על המגדל

היום לא עבדתי מהבוקר-ההתקנה של האנטי קוליז׳ן לא 100 %. החיישן על העגלה לא טוב

גם המנוף השני ניתקע עכשיו

אז ישנתי כמה שעות. קצת באינטרנט. אוכל שתיה. בקיצור אני כמו שומר בבוטקה 

זה המצב ואיתו אני מתמודד

הטכנאי יגיע רק ביום ראשון 

בממוצע כמה שעות ביום אתה עובד?

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 33 דקות, דובצע כתב:

אז ישנתי כמה שעות.

ואתה חייב להישאר על המנוף? לא יכול לרדת למטה לתפוס איזו פינה בצד, לזרוק מזרון ולנמנם?

פורסם
לפני 55 דקות, Liquidator כתב:

בממוצע כמה שעות ביום אתה עובד?

באתר הזה 12 ויום אחד חופש באמצע שבוע

שישי אני יכול אחד כן לעבוד אחד לא. בנתיים אני עובד כול שישי

לפני 39 דקות, Fazer כתב:

ואתה חייב להישאר על המנוף? לא יכול לרדת למטה לתפוס איזו פינה בצד, לזרוק מזרון ולנמנם?

כן חייב להישאר-גם יכולים לתת לי משימה פתאום-אם זה טכנאי דרך שיחת וידאו או לזוז קצת כדי לא להפריע למנוף השני…

למעשה אמרו לי בחברה שעוד מעט יפתח אתר במרכז העיר ירושלים ואני יהיה שם קבוע

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

הטכנאי יגיע רק ביום ראשון 

אתה רוצה להגיד שמשביתים מנוף בגלל שאין טכנאי? מטורף.

מחיר השימוש וחשיבות המנוף כ"כ משמעותים באתר בניה שציפיתי שיביאו במונית ספישל מהקצה השני של המדינה.

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

מחיר השימוש וחשיבות המנוף כ"כ משמעותים באתר בניה שציפיתי שיביאו במונית ספישל מהקצה השני של המדינה.

אולי בגלל שאני מנוף צדדי

המנוף המרכזי עבד היום קשה 

לפני כשעה, גור אדם כתב:

נראה לי שהשלב הבא של אחרי להיות מנופאי, זה להיות טכנאי מנופים...

עבודה קשה-גם מטפס על כמה מנופים ביום-גם בשמש-גם הגדרות כול מני חיישנים. לא בשבילי

פורסם
בתאריך 6.6.2024 בשעה 15:55, Haim_gds כתב:

אני מנחש שאין הרבה אמיצים ומוכשרים כאלה בארץ, לכן אין עם מי לריב על ה-SLA ואומרים תודה על זה שהוא בכלל מגיע.

בלי קשר, להשאיר אדם בתוך מנוף למשך 12 שעות סתם למקרה ש... זה תאונת עבודה שממתינה לקרות וטמטום עילאי. פחות או יותר כמו מערך השמירות בבסיסים העורפיים של צה"ל, רק שהפעם זה באזרחות ובמימון פרטי.

פורסם

המנופאי מגיע מצוייד ל12 שעות-אוכל שתיה-ככה שאם יש עבודה או אין לא אמור לשנות הרבה

יום שישי עבדתי עם תקשורת עם מנוף 2 שלא יהיו תאונות. ביום ראשון צריך להגיע טכנאי ולסדר את האנטי קוליז׳ן 

כמו שאמרתי לא שווה לעבוד עם אופציה לתאונה עם מנוף חופף-זה סתם סיכון מיותר

בסוף העבודה האתת הסיני אמר לי אתה חדש-הוא בדוק יודע מהתנועות שלי אבל כול עוד הוא נחמד אני בידיים טובות

פורסם
לפני 22 דקות, דובצע כתב:

המנופאי מגיע מצוייד ל12 שעות-אוכל שתיה-ככה שאם יש עבודה או אין לא אמור לשנות הרבה

אולי לא למנופאי עצמו, אבל לתפקוד שלו היעדר הריכוז ורצף הפעולות אינם מועילים, בלשון המעטה. וכשמדובר במכונה כבדה, ריכוז זה חשוב.

זו אחת הסיבות שמאבטחים מקצועיים (לא אלו שיושבים שמונה שעות במגדל/בוטקה) נדרשים לעשות פטרולים, לדווח בקשר וכו' - כדי שהמוח שלהם ישאר במצב עבודה וכוננות לאורך המשמרת.

פורסם

נכון אני מרגיש את זה עליי. אבל לפעמים פשוט אין עבודה כמה שעות   אז אמנם העבודה תהיה פחות איכותית אבל היא עדיין ברמה סבירה-וגם אם זה ממש גרוע לי אני יכול להגיד לסדרן שזה משפיע עליי לרעה ואני לא מוכן לעבוד שם ככה ושיתן לי מקום אחר

פורסם

מעניין איך זה עובד. ניחוש שלי, מדידת זווית הסיבוב בשני (או יותר) עגורנים הממוקמים זה ליד זה.

ד"א, יש לך תקשורת קווית מהמנוף?

פורסם

יש חיישן שמודד איפה אני בסיבוב וחיישן על העגלה-ומשדר רדיו לשאר העגורנים החופפים

image.jpg

בתמונה האנטנה של הרדיו

לעגורן הנמוך לא משנה איפה העגלה. אלא איפה הזרוע כי תמיד הוא יפגע עם הזרוע אם הכבל שלי למטה

יש תמיד אפשרות לבטל את המערכת אבל זה דורש אישור ממנהל עבודה - הטכנאי אמר לי שאפשר להוציא מהמחשב באיזה שעות המערכת הייתה מבוטלת בדיוק…

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

מעניין איך זה עובד.

האמת שזה לא נשמע לי מאוד מורכב - יש מעט מאוד משתנים בסיפור הזה: חיישנים על כל הצירים של המנוף ותוכנה שמוודאת שאין חפיפה.

פורסם
לפני 4 שעות, Fazer כתב:

האמת שזה לא נשמע לי מאוד מורכב - יש מעט מאוד משתנים בסיפור הזה: חיישנים על כל הצירים של המנוף ותוכנה שמוודאת שאין חפיפה.

למנוף הנמוך חיישן רק איפה הזרוע 

למנוף הגבוה איפה הזרוע ואיפה העגלה

ושידור רדיו כי זה יכול להישתנות כול רגע

אם הכבל למעלה או למטה אין על זה חיישן אז כאילו הוא תמיד למטה

ואם הוא למעלה ואני רוצה לעבור ולא לעשות את כול הסיבוב מהצד השני אני יכול לבטל את המערכת

יש ביטול שאחרי איזה 20 דקות היא חוזרת ויש ביטול על ידי ניתוק כבל והכנסת פין שאם אני זוכר נ הוא ניקרא פין מקצר שזה ממש מבטל-אולי גורם שגם המנוף השני לא יתחשב באנטי קוליז׳ן-אבל אני עדיין לא בקיא מספיק אז זה בערבון מוגבל

וחוקית כול ביטול מערכת דורש אישור מהמנהל עבודה

IMG_8763.jpeg

IMG_8764.jpeg

בתמונה סתם חומר שלמדנו שנותן עוד מידע על העבודה בעגורן

• תוכן חדש...