Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון משותף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה ממש לא בזבוז. זו השקעה.

תחשוב על היום בו תזקק, נניח, להלוואה. קרוב לוודאי שכאשר תשב מול הפקיד תקבל תנאים יותר טובים מאשר מול המקלדת. או ייעוץ השקעות או פתרון איזו בעיה. לא יעזור כלום, כשאתה פועל מול אנשים קבועים יהיה עדיף מאשר מול מסך ומקלדת, פקיד מזדמן בטלפון או איזה צ׳אטבוטק

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סניף שקיים היום לא בהכרח יהיה קיים מחר. הבנקים במגמה מתמידה לצמצם נוכחות פיזית - יש פחות ופחות סניפי בנקים וכספומטים.

לגבי אנשים קבועים - במסגרת רפורמות (אתי אלון) יש חיוב להעביר את הפקידים תפקידים מדי כמה שנים. בנוסף, אם אתה לקוח מועדף, אתה מקבל איש שירות קבוע בדיגיטל (לפחות בבנק לאומי).

פורסם (נערך)

אכן מעבירים את הפקידים מסניף לסניף מדי 5 שנים. 

איחוד סניפים היא תופעה מוכרת שנים רבות, ויש גם תופעה של הזזת סניפים ממקום למקום. אבל קשה לחזות איזה סניף ייסגר, והייתי משאיר את השיקול הזה כמשני. כמובן לא פותח בסניף מיועד לסגירה, אלא אם עובר למקום נוח לך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 17.2.2024 בשעה 11:52, sperial כתב:

לאחרונה הייתי צריך לבצע פעולה בסכום שמעבר לגבולות האלה. הייתי חייב להתייצב עם תעודת זהות.

שוב, מדובר באירועים נדירים, אבל בדיוק בשביל זה יש סניף בנק.

בעבר נזקקתי גם לשירותי יועץ ההשקעות בסניף, היום יש לי יועצת שבאה אלי הביתה.

מכרתי בית וקניתי אחר בלי להיכנס לסניף הבנק אפילו פעם אחת.

לקוח מזרחי בסניף הוירטואלי שלהם.

עריכה:
לעומתם בפועלים עסקים אני יכול להעביר 100,000,000 שקל באתר אבל לא יכול להוסיף אפשרות צפיה בחשבון למנהלת החשבונות בלי להדפיס את הטפסים (שמולאו אחרי הזיהוי באפליקציה ובטלפון), לחתום, לסרוק ולשלוח לפקיד האנושי שיאשר.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 19.2.2024 בשעה 14:25, Night Driver כתב:

מכרתי בית וקניתי אחר בלי להיכנס לסניף הבנק אפילו פעם אחת.

לקוח מזרחי בסניף הוירטואלי שלהם.

עריכה:
לעומתם בפועלים עסקים אני יכול להעביר 100,000,000 שקל באתר אבל לא יכול להוסיף אפשרות צפיה בחשבון למנהלת החשבונות בלי להדפיס את הטפסים (שמולאו אחרי הזיהוי באפליקציה ובטלפון), לחתום, לסרוק ולשלוח לפקיד האנושי שיאשר.

זאת דוגמא קצת איזוטרית, במזרחי אין אפשרות להקים הוראת קבע באתר בלי לדבר עם בנקאי (מנסיון אישי)

להמשך השרשור- האם לחכות עם פתיחת החשבון לאחר שינוי השם? והאם אפשר לנייד תיק השקעות מחשבון אישי לחשבון משותף? 

פורסם

בדוק בבנק כי זה עשוי להיות שונה. כאשר התחתנתי לא היתה בעיה להוסיף אותי לחשבון של אשתי בבל״ל, לעומת זאת הפועלים אילץ אותי לפתוח חשבון חדש. היתה פרוצדורה של 5 דקות, אבל היתה. אבל זה לא מעודכן, אם אזכור אשאל בהמשך היום את הבנים שלי שיצרו חשבונות משותפים בשנים האחרונות. אני חושב שהם יצרו חשבונות חדשים, אבל אני לא יודע אם מבחירה שלהם או לפי נהלי הבנק.

פורסם
לפני 13 דקות, mrmiki1234 כתב:

את דוגמא קצת איזוטרית, במזרחי אין אפשרות להקים הוראת קבע באתר בלי לדבר עם בנקאי (מנסיון אישי

גם את זה עשיתי.

שלחתי הודעה, שלחו לי ופסחם דרך האפליקציה, חתמתי, סרקתי ושלחתי.

ומדובר לא על מוסדות אלא לחשבון אחר בבנק אחר שאני מחזיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בשנים האחרונות הקמתי בפועלים מספר הוראות קבע דרך האתר, הפרוצדורה היתה פשוטה. מדובר בגביית שכ״ל, איזה חשבון חסכון וכו׳ שבו הסכומים נמשכים על ידי גורם אחר. לא הוראות ״בדחיפה״.

עריכה. בדקתי עם הבכור. קצת טופסולוגיה  וצורפה לחשבון שלו בבנה״פ והוא לשלה בלאומי. עד כמה שהבנתי גם בלי בעיה אחרי ששינתה את שמה שנתיים אחרי הנישואין.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפני כמה שנים הם עשו שינוי במבנה מספר החשבון, אין לי מושג למה.

אכן לכל חשבון יש מספר קצר ומספר ארוך. המערכות הבנקאיות תומכות בשניהם.

המספר "האמיתי" הוא המספר הקצר.

פורסם
לפני 3 שעות, mrmiki1234 כתב:

בסוף הוחלט על דיסקונט. משהו מאוד מוזר- יש מספר חשבון קצר וארוך. מישהו יודע למה הכוונה?

לדעתי האפליקציה שלהם הכי טובה בפער מכל מה שפגשתי עד היום

השתמשתי בלאומי מזרחי פועלים פאגי והם לא משתווים לאפליקציה של דיסקונט

כמובן שזה לא אישיו אבל לדעתי אם משקיעים באפליקציה כמו שצריך זה מראה שהם חושבים על הלקוח

פורסם
לפני 20 דקות, tan tan כתב:

לדעתי האפליקציה שלהם הכי טובה בפער מכל מה שפגשתי עד היום

השתמשתי בלאומי מזרחי פועלים פאגי והם לא משתווים לאפליקציה של דיסקונט

כמובן שזה לא אישיו אבל לדעתי אם משקיעים באפליקציה כמו שצריך זה מראה שהם חושבים על הלקוח

בבנקאות אני תמיד מעדיף מחשב אמיתי. וברוב הדברים האמת

פאגי- נשמע חוויה מעניינת

פורסם

לא הספקתי לראות את השרשור בעבר, אבל בחירה טובה. מניח שפתחת חשבון טאצ'ר ללא עמלות? תנצל גם את הטבת כרטיסי האשראי שהם נותנים (מפתח דיסקונט). מאוד נוח. הכרטיס ללא דמי כרטיס חודשיים, ובתנאי שאתה מגיע למחזור חיובים מינימלי (אם אני זוכר נכון סביב ה-1000₪), אתה נהנה מהטבת החניה שלהם - כחול לבן חינם בסופי שבוע, וחניונים מובחרים חינם בסופי שבוע ובלילות. שווה.

פורסם
לפני 24 דקות, chrono כתב:

לא הספקתי לראות את השרשור בעבר, אבל בחירה טובה. מניח שפתחת חשבון טאצ'ר ללא עמלות? תנצל גם את הטבת כרטיסי האשראי שהם נותנים (מפתח דיסקונט). מאוד נוח. הכרטיס ללא דמי כרטיס חודשיים, ובתנאי שאתה מגיע למחזור חיובים מינימלי (אם אני זוכר נכון סביב ה-1000₪), אתה נהנה מהטבת החניה שלהם - כחול לבן חינם בסופי שבוע, וחניונים מובחרים חינם בסופי שבוע ובלילות. שווה.

לקחנו סניף בתנאים מועדפים, בפועל קיבלנו בלי עמלות ועוד כמה תנאים ממש טובים 

• תוכן חדש...