Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול שלט לחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אני רוצה לשכפל שלט לחניון בניין מגורים. 

מטעמי חוסר זמן אני מעדיפה לקנות שלט באליאקספרסס (ראיתי שמוכרים בזול מלא סוגים עם הרבה ביקורות טובות) ותוהה אם למישהו יש ניסיון מוצלח עם זה?

האם השלטים של החניונים של בנייני מגורים היום עובדים על תדר 433MHZ?

פורסם

תלוי במערכת המותקנת בבניין שלך. הרצון לחסוך בזמן עלול להסתיים בבזבוז זמן ומפח נפש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תלוי איזה מערכת יש. 

אם זה משהו פשוט ללא Rolling code, אפשר לשכפל בקלות. שכפלתי איזה 4 שלטים לכמה דיירים, השלט עולה 8-10 ש"ח. 

עושים לו לימוד מול שלט קיים. 

כל השלטים עובדים מצויין. 

השלטים שאני הזמנתי ושכפלתי הם מהסוג הזה:

IMG_20240212_103747.thumb.jpg.b93d3c419c280a9e22440c4b690ec70a.jpg

אבל כאמור זה תלוי בבקר שעובד עם השער של החניון. הוא יכול להיות "טיפש" ויכול להיותר יותר מתקדם.

פורסם
לפני 3 שעות, tofish כתב:

שלום, 

אני רוצה לשכפל שלט לחניון בניין מגורים. 

מטעמי חוסר זמן אני מעדיפה לקנות שלט באליאקספרסס (ראיתי שמוכרים בזול מלא סוגים עם הרבה ביקורות טובות) ותוהה אם למישהו יש ניסיון מוצלח עם זה?

האם השלטים של החניונים של בנייני מגורים היום עובדים על תדר 433MHZ?

מטעמי חוסר זמן מתקשרים למתקין של השערים ומזמינים שלט
מטעמי חוסר כסף מזמינים מאלי

בדר"כ השערים המתקדמים הם עם קוד מתגלגל, רוב הסיכויים שזה לא יעבוד לך

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא חסר שערים שהותקנו לפנו 20 שנה עם קוד פשוט.

כשהייתי צריך שלט, אמרתי אנסה להזמין ולשכפל, מקסימום זרקתי 8 ש"ח לפח.

הגיע השלט, שכפלתי, עובד. 

יופי. הזמנתי עוד כמה לשכנים שרצו ושיהיה אחד ספייר. 

מקסימום, לא היה עובד אז הייתי בודק אפשרויות אחרות. 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

לא חסר שערים שהותקנו לפנו 20 שנה עם קוד פשוט.

כשהייתי צריך שלט, אמרתי אנסה להזמין ולשכפל, מקסימום זרקתי 8 ש"ח לפח.

הגיע השלט, שכפלתי, עובד. 

יופי. הזמנתי עוד כמה לשכנים שרצו ושיהיה אחד ספייר. 

מקסימום, לא היה עובד אז הייתי בודק אפשרויות אחרות. 

איך שכפלת?

תוכנה ייעודית?

פורסם
לפני 3 דקות, mosheisrael כתב:

איך שכפלת?

בשלטים האלו יש אפשרות להכניס את השלט למוד לימוד על ידי לחיצה על צירוף כפתורים מסויים (דף הוראות מגיע עם השלט). 

אתה מכניס אותו למוד לימוד, מצמיד לשלט קיים והשלט החדש קולט ולומד את האות שמשדר השלט הקיים, זהו. 

כאמור זה עובד עם שערים שיש להם בקר פשוט עם קוד קבוע. 

פורסם

הכוונה מצב לימוד. 

מכניס את השלט למצב לימוד, שהוא לומד את מה שמשדר השלט הקיים.

פורסם

זה גם חוסך סכומי כסף לא מבוטלים. לפני כמה שנים התקינו שער בבניין בו התגוררתי דאז, שלט ראשון - חינם (ע"ח הועד), שלט שני ומעלה - 100 ש"ח ליחידה. הזמנתי שלט מעלי אקספרס ב-$9, ועבד יופי. הלימוד היה צמוד לשער (לא עבד סתם ככה בבית).

פורסם

חסכת 70 ש"ח לא מבוטלים, על שלט?
בלי להזכיר את זמן ההמתנה והסיכון שזה לא יעבוד?

לקחת ממני את התואר של סופר האפונים של הפורום

תתחדש!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 23 דקות, סולל הדרך כתב:

חסכת 70 ש"ח לא מבוטלים, על שלט?

אני לא מבין האמת...שכפול שלט כמו שלי עולה בארץ 100 ש"ח. כן נכון מקבלים את השלט החדש במקום ולא צריך להמתין כמה שבועות עד שיגיע השלט מעלי שעולה שם 8 ש"ח.

שכפלתי 4 שלטים, זה 400 ש"ח. זה לא מבוטל? מה הבעיה בזה? מה הבעיה שהבן אדם רוצה לנסות לשכפל לבד לפני שפונה לבעל מקצוע?

ולא דחוף לו לקבל את השלט מיד באותו יום?

זה בהכרח אומר שהוא חסר אמצעים או קמצן?

ואם לא?

לא מבין את הטון המזלזל... 

• אהבתי 3

פורסם

הוא הזמין שלט אחד... לא 4

זה ההבדל

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...