Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,
סיוויק האצ' 2013, הגיע הזמן להחליף את הזוג הקדמי 205/55/16.
נסוע קטנה מ-8 אלף בשנה. נהיגה רגוע, לרוב בבין עירוני ובעיר.
בראש סדר העדיפויות מקסימום אחיזה, הבא בסדר - נוחות.
עם נסוע כזאת שחיקה וצריכת דלק פחות חשובים,
אבל שרידות הצמיג בשמש חשובה לכן מישלן לא אופציה.
התקציב עד 450 לצמיג.

הכיוונים לבנתיים:
ZE310  FALKEN
K125  HANKOOK
Goodyear EfficientGrip Performance

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Electron

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

נסעתי 4 שנים על הגודייר (במידה 17) והיו מצויינים. לפני מספר שבועות החלפתי לפאלקן (זה מה שהצמיגאי הציע, ואני מכיר את חוות הדעת בפורום). הייתי מרוצה מאוד מהגודייר, אבל תביא בחשבון שהם יותר יקרים משמעותית. עדיין מוקדם לי להתייחס לפאלקן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, Electron כתב:

בראש סדר העדיפויות מקסימום אחיזה, הבא בסדר - נוחות.
עם נסועה כזאת שחיקה וצריכת דלק פחות חשובים.

TOYO PROXES-R888R 😏😅

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

נסעתי 4 שנים על הגודייר (במידה 17) והיו מצויינים. לפני מספר שבועות החלפתי לפאלקן (זה מה שהצמיגאי הציע, ואני מכיר את חוות הדעת בפורום). הייתי מרוצה מאוד מהגודייר, אבל תביא בחשבון שהם יותר יקרים משמעותית. עדיין מוקדם לי להתייחס לפאלקן.

Goodyear EfficientGrip Performance?  אך הם שרדו את הקיץ הישראלי? 

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

מצויין. החזיקו 4 שנים, התכוונתי להחליף לקראת הטסט (צפוי החודש), הקדמתי בשבוע בגלל פנצ׳ר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לצערי הרב אין continental premium contact במידה הזאת.

בעבר היו דורות ישנים יותר של הpc אבל כרגע אין.

אני התאכזבתי מאוד מהגודייר efficient grip performance, החליקו לי כל הזמן מהיום הראשון. לא יודע למה אנשים ממליצים עליהם.

במידה הזאת, מכיוון שהגדרת שאתה לא רוצה את המישלן, הייתי לוקח hankook ventus prime 3 (מה שנקרא k125) שהפתיעו אותי ממש לטובה מבחינת אחיזה.

אבל לא ניסיתי לשמר אותם בשמש, הם מורכבים אצלי על רכב אספנות ששמור בחניה מקורה.

חוץ מזה אמליץ לך להתקין 4 צמיגים זהים ואחת לשנה לעשות הצרחה קדימה/אחורה. ככה לא תגיע למצב שנדרש להחליף רק זוג קדמי.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

טעות

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...