Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב אמין וחסכוני (ככל שמאפשר התקציב), אשמח לשמוע על דגמים שאנשים כאן ממליצים.
האם כדאי לי לקנות יאריס 2005? (סביבות 10000) שנתון ישן אבל שמעתי שהרכב מאוד אמין.
אשמח לדעת איזה דגמים יש לאנשים פה להציע בכללי.

פורסם

ב15 אפשר לקנות משנתון מתקדם יותר, למשל פיאסטה 1.4. 7 כריות אוויר,בטיחות עדיפה, לא זריזה או חסכונית במיוחד, אך תספק נהג ממוצע.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה. מה עם אווניס והונדה סיוויק? כדאי לחפש עם התקציב שלי? אגב אני מחפש אוטומט, אתפשר על ידני רק אם העסקה משתלמת מאוד.
וכדאי לי לקנות מסוכנות? מבין שעדיף פרטי אם אפשר אבל התחיל כבר הסמסטר וקצת קשים לי החיפושים. אם כן אשמח לטיפים לקנייה מסוכנות והמלצות על סוכנויות (איזור עמק חפר)

פורסם

למה אתה צריך רכב גדול ומשפחתי?

בתקציב שלך זה לא הגיוני כלכלית.

בסכום הזה סוכנות, לא יודע אם מחזיקים רכבים כאלו ישנים, ואם כן, אתה יכול לתאר את מצבם.

תחפש בפרטי.

אתה יכול לחפש

מזדה 2

סיריון

יאריס 2005, זה אכן רכב טוב, אבל עדיין די ישן כבר.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אוונסיס בכזה תקציב תהיה ישנה או גמורה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי i30 מהשנים 2008-2011 לרוב בתקציב הזה, אולי יתאים. 

לא מזמן קניתי אחת כזו 2011 עם גיר ידני בקצת פחות מהתקציב שלך ואני מאוד מבסוט עושה עבודה מצוינת כתמורה למחיר. 

פורסם

זה לא רק אמינות.

צריך תקציב לתחזק רכב ישן, ורכב גדול יהיה יותר יקר.

ודלק. וביטוח. ומקום חניה.

• אהבתי 1

יאריס 2005

פורסם

כסא של חצרוני יקר!

כ-ו-ל-ם מחפשים  קטן אמין וחסכוני - בתקציב שלך זה קצת בעייתי.

15K יכולים לקנות לך מכוניות אמינות וחדשות יחסית אך לא בהכרח חסכוניות.

לדוגמא:

פורד פוקוס מ-2010-2011 (2011 רק הדגם הישן)

יונדאי אקסנט 2010-2011

קיה ריו 2010-2011

פיג'ו 301 / סיטרואן C-אליזה 2013-2014 - רק עם מנוע 1.6 בנזין.

יאריס 2005 - עבר זמנו יש לו כבר תקלות בלאי שאינן קשורות לאמינות הבסיסית של הדגם. מתחילות להיות גם בעיות של זמינות חלפים לדגמים הללו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, לירון .ה. כתב:

זה לא רק אמינות.

צריך תקציב לתחזק רכב ישן, ורכב גדול יהיה יותר יקר.

ודלק. וביטוח. ומקום חניה.

קיבלתי, תודה על העצה.

תודה רבה על התגובה המפורטת ZVIT

אני רוצה לשאול גם על קילומטראז'- לא לפסול אוטו על סביבות 300 אלף קילומטר? האמת שאני אפילו מחפש משהו כזה כי בטח יש הרבה רכבים מצויינים בטווח הזה שאנשים מפחדים לקנות בגלל הקילומטרים.

עריכה אחרונה על ידי הכסא של חצרוני
פורסם

אין סיבה לרכוש רכב עם ק״מ כול כך גבוה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 37 דקות, הכסא של חצרוני כתב:

קיבלתי, תודה על העצה.

תודה רבה על התגובה המפורטת ZVIT

אני רוצה לשאול גם על קילומטראז'- לא לפסול אוטו על סביבות 300 אלף קילומטר? האמת שאני אפילו מחפש משהו כזה כי בטח יש הרבה רכבים מצויינים בטווח הזה שאנשים מפחדים לקנות בגלל הקילומטרים.

הייתי מציע פחות בכיוון של 300 אלף קמ אבל כן בכיוון של 200 אלף ק"מ. 

300 אלף קמ זה כבר כמעט וודאי שתצטרך להשקיע עליו עוד סכום מסוים כדי לנסוע בראש שקט. 

פורסם
לפני 39 דקות, zvit כתב:

יאריס 2005 - עבר זמנו יש לו כבר תקלות בלאי שאינן קשורות לאמינות הבסיסית של הדגם. מתחילות להיות גם בעיות של זמינות חלפים לדגמים הללו

דווקא, יאריס 2005, יש חלקים, וקל לתחזק. ואפשר גם לקנות הרבה בחול.

אם מוצאים אחד כזה מטופל וקמ לא בשמיים, זו אופציה טובה וחסכונית.

* אני מחזיק אחת כזאת 

יאריס 2005

פורסם
לפני 3 דקות, לירון .ה. כתב:

דווקא, יאריס 2005, יש חלקים, וקל לתחזק. ואפשר גם לקנות הרבה בחול.

אם מוצאים אחד כזה מטופל וקמ לא בשמיים, זו אופציה טובה וחסכונית.

* אני מחזיק אחת כזאת 

אני מניח שאתה שלא חושב שאני בודה ממוחי הקודח. לבן-דוד שלי יש יאריס כזאת שהלך לה המאוורר - אי אפשר היה למצוא אחד, והיה צורך לקמבן משהו.

אני כעקרון חושב שלקנות רכב בן 19-20 כרכב יומיומי זה דבר מטופש (אם יש לך אחד שהזדקן אצלך - זה משהו אחר)

לפני 54 דקות, הכסא של חצרוני כתב:

יש מספיק היצע  גם עם פחות מ-200000 ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...