Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל המומחים מדברים על מסדרון אקולוגי בכביש 3 בין 443 למודיעין עילית. דווקא המומחה מטעם עיריית מודיעין טוען שאין כאן כל מסדרון, פשוט בעלי החיים כלואים שם מאז הקמת גדר ההפרדה שמונעת אפילו מצבים לעבור. אחד המקומות ההזויים שסגורים כבר שנים רבות ללא בעיה בטחונית ועם כביש (בסיסי וצר) שקיים במילא. כנ”ל כביש 3 בסמוך אליו מהצד הדרומי של 443 עד מבוא חורון, שם הכביש עובר ביישוב ערבי.

מקום נוסף: כביש שיחבר בין הכבישים 443 ו 1 בין מודיעין לכניסה לירושלים. המיקום המיטבי לעניות דעתי הינו ממחלף בית חורון להר אדר, אך יחייב שדרוג הכבישים בהר אדר ובאבו גוש. הר אדר מעריך שיתנגדו. כביש מעט ארוך יותר אבל ללא מעבר ביישובים יכול להימתח בין מחלף שורש לצומת הכבישים 443 ו 4430

לפני 10 שעות, עוזי ל כתב:

למה?

כפר האורנים הנו יישוב שהגישה אליו מתוכננת מכביש 3 הסגור. תושביו חוצים בקביעות את לפיד בכדי להגיע הביתה. זה כמו שהשכן שרכש דירה בקומה שלך יעבור בסלון שלך קבוע כי הקבלן לא סיים את הלובי הקומתי. 

• אהבתי 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

חסר: מנהרה תת קרקעית בין השפלה לבקעת ים המלח 

שתחסוך לעלות לירושלים בדרום

ולצומת תפוח במרכז 

לחפור מנהרה ממודיעין  לצומת קליה  איפה המבנה הנטוש  עם הפסי הרעדה 

• מעניין 1
פורסם

לחבר בין כפר ברוך להיוגב ואז יהיה ניתן לחצות את עמק יזרעאל מצפון לדרום.

התוואי קיים, שמעתי שיש התנגדות של היוגב. התוואי לא עובר בתוך הישובים.

מתכננים לחבר את 71 לחיפה ככביש מהיר, 73 יהיה עורק משני.

מקווה שזה ישאר רק בתכנון.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
בתאריך 17.1.2024 בשעה 01:01, tinoki כתב:

כפר האורנים הנו יישוב שהגישה אליו מתוכננת מכביש 3 הסגור. תושביו חוצים בקביעות את לפיד בכדי להגיע הביתה. זה כמו שהשכן שרכש דירה בקומה שלך יעבור בסלון שלך קבוע כי הקבלן לא סיים את הלובי הקומתי. 

לא הבנתי כיום הם עוברים דרך לפיד ואם יפתחו להם כביש אז יפסיקו לא?

פורסם

כפר האורנים יהיה רשאי (למיטב הבנתי) לחסום את המעבר מצידו בסוף היישוב לכיוון כפר האורנים. או שישאיר אותו פתוח לטובת תושביו היוצאים לכיוון ירושלים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 16.1.2024 בשעה 07:19, גור אדם כתב:

הירוקים שמדברים על השטח שנשאר כלוא בין הכביש הזה ל-446 שבו כיום יש מגוון של חיים כולל עדר צבאים.

צובט את עצמי,

100,000 איש במצור במשך שנים בגלל עדר צבאים ? ? ?

לא אוהב קונספירציות,

אבל נשמע שיש אינטרסים גדולים מאחורי ההתנגדויות.

בתאריך 17.1.2024 בשעה 01:01, tinoki כתב:

מקום נוסף: כביש שיחבר בין הכבישים 443 ו 1 בין מודיעין לכניסה לירושלים. המיקום המיטבי לעניות דעתי הינו ממחלף בית חורון להר אדר

גם באזור מודיעין אין חיבור נורמלי בין הצירים,

בינתיים צריך לחצות את מודיעין,

שם תזמנו את הרמזורים בכוונה כך שגם אם תעבור שם ל3 בלילה תצטרך להמתין בעשרה רמזורים.

אאל"ט יש איזו תכנית לכביש עוקף מכבים רעות.

פורסם (נערך)

יש כביש שמחבר בין דאלית אל כרמל לעין הוד, ניר עציון (מוביל לכביש החוף). 

הכביש הוא דרך עפר עם הרבה בורות, כך שלא יתאים להרבה רכבים. 

בנוסף אסורה בו הכניסה למשאיות ועל כן זה גורם לעומסים בכבישים 672 לכיוון יקנעם (כביש 6) ולחיפה. 

מצ"ב 2 תמונות: 

1. של כביש העפר אשר יכול לחסוך זמן רב. 

2. מסלול נסיעה של תושב דאלית אל כרמל שרוצה להגיע למושב עין כרמל. 

בדקתי כעת (12:20 יום שבת) כמה זמן יקח לי להגיע לעין כרמל ולפי הWaze זה 40 דקות דרך כביש 6 או עספיא. 

אולם, דרך כביש העפר לא יותר מ 20 דקות (לפי ניסיוני האישי בלבד, Waze לא נותן אופציה לנסוע דרך הכביש המדובר). 

נא לשים לב כי אלו נתונים של יום שבת, מבלי תנועה של בתי ספר, ועומסי תנועה שגרתיים. 

אני אדגיש כי מי שרוצה לנסוע דרך כביש 6 יחווה פקקים אדירים בבוקר (לא כמו המרכז אבל 30 דקות באותו המקום). 

‏‏צילום מסך (35).png

‏‏צילום מסך (36).png

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 19.1.2024 בשעה 13:52, race driver כתב:

זה לא מצור, זה רק פקקים.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
בתאריך 19.1.2024 בשעה 13:52, race driver כתב:

אחזור על מה שאמרתי - ההתנגדות שהירוקים הגישו/מגישים - היא מינורית ובוודאי לא מנעה/עיכבה את האישורים.

בדרך כלל כשאתה רוצה לחפש מה מעכב - follow the money... יש פה עניינים של רשויות (מקומיות וארציות), קבלנים ובעלי נחלות שרוצים למקסם רווחים

• רעיון טוב! 2
פורסם

אני מודע לחוסר הבנתי בעניין,

אבל קראתי את כל פרוטוקול הדיון שעסק בזה בכנסת ולא מצאתי טענה אחרת,

ייתכן ש"מתחת לשולחן" אתה צודק ומתנהלים עניינים אפלים... זה רק הופך את העניין לנושא יותר עגום וחסר תקווה.😕

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, גור אדם כתב:

אחזור על מה שאמרתי - ההתנגדות שהירוקים הגישו/מגישים - היא מינורית ובוודאי לא מנעה/עיכבה את האישורים.

בדרך כלל כשאתה רוצה לחפש מה מעכב - follow the money... יש פה עניינים של רשויות (מקומיות וארציות), קבלנים ובעלי נחלות שרוצים למקסם רווחים

יש לך מקורות?
כי מברור שלי עם משרד התחבורה (לא התקשרתי, אני מכיר מישהו שעובד שם) זה נטו ירוקים

לפני 16 שעות, M H כתב:

זה לא מצור, זה רק פקקים.

כשאמבולנס תקוע עם חולה זה לא פקק זה רצח

פורסם

פקק יכול להוביל למצבים שונים, בהם אף מצבים שעולים בחיי אדם. 

אני לא מזלזל, חלילה. 

רק דייקתי, כי מצור, זה מצב בו אויבים צרים על עיר אין יוצא ואין בא.

ברור שעיר בעלת יציאה אחת בלבד מהווה פוטנציאל למצור,

אבל כמי שלמד בעיר מספר שנים,

ומשפחה ברוכה לי שם, 

למעט מקרי קיצון שקרו, כמו התהפכות משאית בכיכר הכניסה לעיר,

שאז נראה לי פתחו זמנית את הכביש המדובר,

ביום יום, לא מתים מזה אנשים...

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
  • תוכן חדש...