Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא קרה איזה משהו קיצוני וכל הקלדניות של היבואנים חלו בשפעת או קורונה, דצמבר יסתיים עם 3600 מסירות  לעומת למעלה מ-11500 כלי רכב שרישיונם לא חודש / ירדו מהכביש.

 

כך שתכל'ס כבישי ישראל  פנויים יותר ממה שהיו בתחילת החודש.

 

וברצינות נראה שהחודש קיבלנו את ההשפעה של המלחמה במלואה. 

דצמבר הוא חודש חלש באופן מסורתי כי כולם רוצים לחכות לינואר, אבל השנה נראה שגם ציי הרכב כבר הספיקו להצטייד במלאי והאפקט של המחסור שהיה בקורונה הולך ומתפוגג - כך שאין סיבה למהר ולרכוש.

ספינות שהיו צריכות להגיע מאחרות בגלל החות'ים מה שאומר שאולי גם ינואר לא יהיה חזק כמו בשנים הקודמות - נמתין ונראה.

 

נכון להבוקר הוקלדו מתחילת השנה 277644 כלי רכב, מתוכם 913 לא פעילים רובם ירדו מהכביש (וכנראה גם כמה כתוצאה של  טעויות הקלדה)

 

החשמליות יותר מהכפילו את עצמן מתחילת השנה. בתחילת השנה נעו על כבישי ישראל כ-41500 כלי רכב חשמליים אליהם נוספו עוד כ-49500 בשנת 2023.

 

דוחות מפורטים וניתוחים שונים - יהיו במהלך החודש. 

  • אהבתי 9
פורסם

 

לפני 8 שעות, PriceDevil כתב:

ינואר לא יהיה חזק כמו בשנים הקודמות

לדעתי ינואר הולך להיות חודש אחד הגרועים בעשור האחרון.

50-60% תפוקה בהשוואה לשנה שעברה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

×
×
  • תוכן חדש...