Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בשעה טובה המשפחה מתרחבת עם תאומים שיצטרפו לילדה בת 4.

דרישות המינימום לרכב הן שיהיה מקום לשלושה כיסאות תינוק מאחורה ותא מטען גדול ונוח לעגלת תאומים וציוד נוסף.

כמו כן שיהיה בטיחותי, אמין, נוח וחסכוני בדלק ככל האפשר. 

אשמח לשמוע המלצות לרכבים עד תקציב של 40 אלף וגם לרכבים עד 60 אלף, במידה ונחליט למתוח את התקציב. 

תודה מראש! 

פורסם

טויוטה אוונסיס מ-2015 ומעלה תתאים. קח  בחשבון שמעבר למושב אחורי רחב, כדאי לדאוג לכסאות בטיחות צרים יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש עוד רעיונות מלבד אוונסיס?

האוונסיס אכן עונה על רוב הצרכים שלנו, הבעיה היא שההיצע מאוד דל ומאוד קשה למצוא אקזמפלר פרטי עם קילומטרז' סביר.

רכבים נוספים שחשבתי עליהם ואשמח לשמוע חוות דעת ועל יתרנות וחסרונות של כל אחד מהם וכן איזה גרסאות מנוע מומלצות ומאיזה עדיף להימנע:

הונדה CRV

מאזדה CX5

מאזדה 6 סטיישן

סובארו אאוטבק

סובארו B4

סקודה אוקטביה 

סקודה סופרב

יונדאי I30 סטיישן

פולקסווגן טיגואן

פולקסווגן פאסאט

רנו גרנד סניק

סיטרואן ספייסטורר / C4 פיקאסו

אופל זפירה

שברולט אקווינוקס

פורסם
לפני 23 שעות, mottis כתב:

חפש סיטרואן פיקאסו 5 מושבים... מתאים בדיוק לדרישות

איזה מנוע מומלץ? בנזין או דיזל? 

איך הרכב מבחינת אמינות ועלויות החזקה? יש לי קצת חשש מרכבים צרפתיים.

פורסם

דיזל כמעט כולן היו מוניות בעבר - לא ממש מומלץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האחזקה יקרה יחסית.

אני עושה טיפול כל 10 אלף בערך אין כמעט פעם שהטיפול מסתיים בצורה סטנדרטית (שמנים, מסנן או פלגים במידת הצורך)

פורסם

מצד שני הרכב זול מאוד יחסית לתמורה. אני נהנה ממנו מאוד אבל זו לא טויוטה...

אני ממליץ דווקא על דגם ה7 מקומות. כם יותר נפוץ וגם יותר פרקטי.

אם אתה הולך על זה לא לרכוש את גירסת הבנזין 1.2 המנוע מועד לפורענות.

מנוע ה1.6 סבבה ויותר חזק.

פורסם
לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

האחזקה יקרה יחסית.

אני עושה טיפול כל 10 אלף בערך אין כמעט פעם שהטיפול מסתיים בצורה סטנדרטית (שמנים, מסנן או פלגים במידת הצורך)

זה בדיוק ממה שאני חושש. מעדיף רכב שיתן לי ראש שקט עד כמה שניתן, ללא הוצאות מיותרות וביקורים תכופים במוסך.

היום אני עם טויוטה 2007, וב9 השנים שהרכב אצלי הוא לא רואה מוסך, מלבד טיפולים תקופתיים וקצת בלאי טבעי כמו גומיות ציריה קרועות. 

• תוכן חדש...