Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מביט על הייפר מיילרים ואומר לעצמך - למה הם טורחים בכלל. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב בהמשך להודעה של יגאל, אני לא יודע איך זה במנועים אחרים אבל בטורבו דיזלים הבדל בצריכת דלק בין העונה הזו של השנה לעונת הקיץ מורגש מאוד וזה לא רק המזגן. 

מרגישים מאוד את הסחיבה הטובה הרבה יותר של האוטו כשבחוץ 15 מעלות לעומת 38 מעלות.

אני עם ברלינגו 1.6 דיזל מגיע עכשיו לצריכה של עד 1 ל 19 כשבקיץ זה לרוב סביב 1 ל 16.5.

• מעניין 1

פורסם

המזגן עובד בחלק מהזמן אבל על ספיקה נמוכה כי נדרש פחות קירור. 

זה גרום אחד. 

הגורם השני זה כמו שאמרת, אוויר קר רווי יותר במולקולות חמצן, בדיוק בשביל זה היצרנים מסדרים צינור יניקה שיוצא הצידה רחוק מהמנוע וגם אינטרקולר שמקרר את האוויר שנדחס בטורבו. 

ואולי יש גורם שלישי, שתוכנת ניהול מנוע מגבילה קצת את ההספק והמומנט מעל 35 מעלות. אצלי הירידה בסחיבה בימים מאוד חמים מורגשת מאוד.

• רעיון טוב! 1

פורסם

גם צפיפות הדלק מושפעת מהטמפרטורה.

המיכל מודד נפח וכל חישובי צריכת הדלק מתייחסים לנפח הדלק.

אבל בפועל המנוע צורך מסה של דלק.

לא יודע לחשב כמה זה רלוונטי בישראל שבה משרעת הטמפ די קטנה.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אולי במולים?

לכן יש "המלצה" לתדלק מוקדם בבוקר, כשהדלק קר וצפוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לקום בבוקר רענן - זו אגדה. לתדלק בבוקר? אני לא זוכר איך קוראים לי כשאני מתעורר בכלל. 

רק אם אני מניע ומגלה שהגיע הזמן לתדלק ויצאתי מספיק מוקדם אתדלק - מעולם, לא הרגשתי שום השפעה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לתדלק בבוקר נשמע לי כמו אגדה אורבנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לכן ציינתי "המלצה" במרכאות. ההבדל זעיר. בתחום העיסוק של שי מדובר במשמעויות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כשאתה יוצא לטיול נופש משפחתי של שלושה לילות כולל טיולים - אתה על 3/4 מיכל ואפילו לא מוטרד מהמחשבה על תחנת דלק. 

ואז כשאתה חוזר ואתה טיפונת טיפונת מתחת לחצי מיכל ואתה עדיין לא חושב על להיות מוטרד אם לתדלק או לא. 

כשאתה שוקל לקחת אותה לתחנת דלק רק בכדי שתיזכר איך נראית אחת. 

כשההורים שבאו ליום של טיול במהלך הנופש מגיעים ב10 דקות איחור ואתה שואל אותם - תידלקתם בדרך? 

• מצחיק 1

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא יודע איזה טורבו יש לעם דפה,

אבל שלי מאוד אוהב את הדיזל שלו. 

אולי בגלל שזה רכב גדול??

אגב גם לכם קרה שעברתם ליד תחנת אוטובוס וכולם מסובבים את הראש לראות איזה קו הגיע🤣

או שאנשים מתחילים לרוץ לתחנה במיידי, בלי לבדוק את מספר הקו.

• מצחיק 5
פורסם

כשנהיתה נזילה והריח במנוע מזכיר לי את הריח כשהייתי קטן וטיפסתי על טרקטורים שבנו את רמות 06

בתאריך 21.4.2024 בשעה 15:36, YTHCHAK כתב:

וכולם מסובבים את הראש לראות איזה קו הגיע🤣

קורה לי בכביש לים המלח הם מחכים לטרנזיט ואני דומה לה עם הגמפי

• תוכן חדש...