Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד רעשים

SIERA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש פרמטר רשום ברכב המציין את מידת בידוד הרעשים? לדוגמה, איך אדע איזה רכב יותר שקט, סיאט איביזה? סיאט ארונה? או פולקסווגן טי-קרוס?

פורסם

לא מכיר, גם אם היה לא שווה הרבה, ישנם סוגי רעשים שמטרידים יותר אינדיבידואלית ללא קשר לעוצמת ה DB שהם רושמים בגרפים. אותי משגע רעש צמיגים ברמה שאני מחפש אותו בשביל להתעצבן, אחרים יתחרפנו מרעש רוח או מנוע או סתם ציקצוקי פלסטיק. קצת עבודה הכרוכה בנסיעת מבחן ויודעים.

• אהבתי 1
פורסם

רמת הרעש משתנה גם בתלות במהירות ובסוג הדרך. מכונית שקטה ב 60 קמש יכולה להיות נוראית ב 120 למשל.

לכן, אפילו תקן שיתייחס למצב בדיקה מסויים לא ישקף את מכלול התנאים.

פורסם

במבחנים של המגזין המקצועי הוותיק auto motor und sport מצויינים רמות הרעש כתלוי במהירות בגרפים וגם מתוארים בטקסט המבחן.

הבעיה שעל פי רוב הם בוחנים את גרסאות הדיזל.

ברכבים שציינת הכי טוב שתעשה נסיעת מבחן. סיאט ארונה ואיביזה הן כמעט זהות. ואילו באופן מסורתי בקונצרן VAG הרכבים עם מותג VW עם פיניש ברמה מעט גבוהה מרכבי סיאט המקבילים. לא הייתי מצפה להבדל משמעותי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

רעשים משתנים לאורך חי הרכב.

אני נוהג בסוזוקי קרוסאובר. אז, מלכתחילה, הניסיון שלי עם כמה רכבים מתוצר זו הוא שהם נוטים להיות רועשים. אבל מאז שהרכב תוקן אחרי פגיעה מאחור נוספו לו כל מיני צלילים מוזרים שלא הכרתי קודם.

חוץ מזה, אפילו טיפול שגרתי כמו החלפת צמיגים יכול לשנות את מאפייני הרעש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עיקר הרעשים הם מבתי הגלגלים וקיר האש (המפריד בין חלל המנוע לפנים הרכב) צגיגים זולים וקשיחים מרעישים בדרך כלל הרבה מעבר לאחרים וחתיכת הפלסטיק (מגן בוץ) בקשת בית הגלגל אינה מתכון לבידוד. 

גומיות חלון דקות (ויבשות) מאפשרות כניסת רעשי רוח מכיוון המראות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...