Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,
הרכב הנ"ל זקוק לשיפוץ כללי - מזגן (הלך) ורדיאטור, פרונט וציריות, אבל גם קוסמטיקה (צבע, פחחות, גומיות בדלתות ובחלונות ועוד).
המנוע סבבה למרות שנסע 215,000 ק"מ. 

האם מישהו יוכל להמליץ על מוסך או בעל מקצוע שיקח פרויקט כזה על עצמו? 

אני אשמח גם לחו"ד האם חכם לשהשקיע - אני פשוט מאוהב ברכב הזה וקשה לי להיפטר ממנו... 

אשמח לטיפים והמלצות אבל בעיקר - הפניה למומחה! 

תודה ובשורות טובות! 

פורסם

זה רכב בן 17-18 שלא נמכר בכמויות גדולות.

קודם כל תראה מה זמינות החלפים לתיקון המזגן, ציריות וכד'. לך תדע, אולי יש חלקים שכבר אין להשיג.
קבל הצעת מחיר לתיקון כל מה שצריך ומשם תתחיל לשקול אם זה בשבילך או שאתה משחרר את הרכב.

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

(*) אם זה מנוע של ה 200כ"ס אז אחלה רכב.

אבל: (וזה אבל גדול):

רכב חסר מזל בארץ הקודש.

אם אתה גר באנגליה, הייתי כנראה אומר לך ... גם כן לקחת אותה לפירוקיה.

אבל כאן בארץ ?

אין סיכוי שכדאי לעשות איתה משהו מלבד למצוא מוסך שרוצה אותה לחלקים (או לברזל).

(*) אלא אם אין כאן חשבון כלכלי נטו,

כלומר, אתה מתייחס אליה כמו רכב פרוייקט בגישה של אספן רכב. שזה מתאים יותר לפורד קאפרי משנות ה70' 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מזגן אם זה מדחס, בערך 1500, ציריות וכיוון פרונט בערך 1000, גומיות תנסה למצוא בחוײל ולהחליף לבד יעלה כמה מאות, פחחות וצבע תלוי אם זה כל הרכב או רק כמה חלקים ובאיזו רמת צביעה, בכל מקרה זה כמה אלפים, רדיאטור ומי קירור בערך 1000.

תצטרך לגשת, לכמה מקומות, כל מקום וההתמחות שלו. 

המנוע, אם הוחלפו שמן ומסנן שמן בתדירות נכונה הוא אמור להחזיק, גיר יש לו כנראה עוד בערך 100,000 עד שיתחיל לסמן לך שהגיע הזמן. 

כמובן שיהיו עוד דברים בדרך כמו מסרק הגה שעולה לא מעט וכו'. 

חכם זה לא כי זה יעלה יותר מהרכב. 

תשאל את עצמך עד כמה אתה אוהב את הרכב ומה האלטרנטיבה. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...