Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל שאני מפרסם גם פה אחרי שפרסמתי בפורום הטכני, אבל אני מחדד את השאלה ואולי כאן אקבל תשובות...
איבדנו מפתח חכם (יותר שלט - ברכב כניסה והנעה ללא מפתח). בדקתי הצעות מחיר לשכפול. בעיקרון מפתח מקורי (כלומר של טויוטה) יעלה 1200-1300 ש"ח ומפתח חלופי (כלומר בלי סמל של טויוטה או חברה מוכרת) יעלה 750. אני בטוח ששניהם יעבדו באותו אופן אבל תוהה אם יש סיבה לקחת את היקר.

דבר אחד ששמעתי עליו בעבר הוא שאם הרכב נגנב חס וחלילה חברת הביטוח דורשת לקבל שני מפתחות מקוריים. האם זה נכון? האם מישהו יודע מה יקרה במצב כזה אם יש לי מפתח חלופי במקום מקורי?

החשש השני שלי הוא שמפתח חלופי יהיה פחות איכותי ובעוד כמה שנים יפסיק לעבוד (מהר יותר ממקורי). האם למישהו יש ניסיון עם מפתח חלופי כזה ויכול להעיד על איכות?

תודה מראש לכל מי שיכול לתרום

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לא מפתח חכם אלא רגיל עם האימובלייזר ושלט רחוק לנעילה מרכזית. 

שכפלתי באחד העסקים המקצועיים ולא דרך היבואן. המפתח ה"חליפי" זהה לגמרי למקורי כולל הלוגו של יצרן הרכב, אין סיכוי לגלות שזה  לא מפתח מקורי.  

פורסם

אתה מעלה נקודות רלוונטיות.

לגבי ביטוח - גם לי יצא להתקל באיזו כתבה פעם. אתה יכול לוודא מול הביטוח שלך שגם מפתח משוכפל קביל, תקליט את השיחה.

איכות - יכול מאוד להיות, זה תלוי במקום הספציפי שתשכפל בו ובאיזה מפתחות הוא משתמש.

שים לב ששכפול אמור גם לקודד מחדש את 2 המפתחות (הקיים והמשוכפל) כך שהמפתח הישן כבר לא יכול להניע את הרכב.

בהפרש מחירים הזה, אם מתכנן להחזיק את הרכב עוד שנים, יש מצב שהייתי הולך כבר על המקורי.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 14.11.2023 בשעה 19:10, motior כתב:

אם הרכב נגנב חס וחלילה חברת הביטוח דורשת לקבל שני מפתחות מקוריים.

וגנב שנכנס הביתה לקח את המפתחות ואת האוטו? 

לא נראה הגיוני אבל מה אני מבין בהתחמקוות מתשלום ביטוח. 

לגבי השאלה של פות"ש -- אין תשובה כללית. במקרה שלי התחליפי עבד יותר טוב ממקורי שג'יעג'ע, תחליפי רע היה עובד רע. השאלה אם המנעולן שלך אמין להמליץ. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...