Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם ממש מעריך. 

בסוף החלטנו לקנות שניים, אז המעברים הפכו להיות לא קריטיים. אז בעצם בטיחות ונוחות הם הפרמטרים.  

אין צורך בעוד אנשים במושב האחורי. הילדה ואשתי וזהו. 

לגבי המוניטור, בדירה גדולה או בית שמשאירים את הילדה לישון בחדר מרוחק וכולם בסלון ברעש. מעדיף שיהיה. כאמור אשמח להמלצה ספציפית למי שמרגיש שהיה לו מוצר מוצלח. 

תודה לכולם על כל הההמלצות והעזרה!

אגב אנחנו מאזור המרכז תל אביב ומסתובבים הגבה בכפר סבא ונתניה בשרון אז אם יש המלצ לחנות טובה נשמח. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש כמה רשתות שמכסות את רוב המותגים.

מוצצים. בייביסטאר וכו׳

לך ל-2-3 חנויות גדולות כאלו.  הן מכסות את רוב קשת המוצרים.

תרכוש באינטרנט. התחרות בענף ענקית.

לגבי מוניטור -  boavision

• אהבתי 1
פורסם

ממליץ גם על boavision.

בקבוצות המבצעים נמכר בסביבות 150-160 שקל מעליאקספרס, יש לי את הדגם 801, הם מצהירים על 230 מטר טווח אבל הוא הרבה פחות, בהנחה שיש קירות בדרך הטווח האמיתי הוא סביבות 30-40 מטר.

בכל מקרה מסך טוב, רמקול טוב ושליטה נוחה.

• אהבתי 1
פורסם

קבלו תיקון יצאתי פיתה. 

לא מוניטור. 

צריך בייביסנס. 

אופס. 

חשבתי זה אותו דבר 🫠

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

קבלו תיקון יצאתי פיתה. 

לא מוניטור. 

צריך בייביסנס. 

אופס. 

חשבתי זה אותו דבר 🫠

אני עם הבייביסנס המקורי, לא עם תחליף כלשהו.

אין התרעות שווא בשימוש רציף של 3-4 חודשים, נותן קצת שקט נפשי ושווה את הכסף.

אם כבר אתה קונה אל תלך על משהו סיני, לך על הטופ.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

@יובל .מ., חכה ליום שהילד/ה יתגלגל הצידה והאזעקה של הבייביסנס תעיר אותך באמצע הלילה. 

ההתראות של פיקוד העורף זה כלום לעומת להתעורר מהבייביסנס. 

אבל, אולי כיום הם עם פחות התראות שווא. 

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.
  • מצחיק 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יצא לכם לשמוע על מישהו במנע מוות בעריסה כעקבות שימוש בבייביסינס?

האם הוא באמת מספיק רגיש כדי לזהות דום נשימתי אחרי פחות מחצי דקה 

אני לא יודע, אני שואל

ואם כבר ביביסיינס, חייב לעשות קורס החייאת תינוקות

מי שרוצה יש אפילו סרטוני הדרכה ביוטוב

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 14 שעות, ניקו פ. כתב:

בסוף החלטנו לקנות שניים, אז המעברים הפכו להיות לא קריטיים. אז בעצם בטיחות ונוחות הם הפרמטרים.  

לא נוהג להתערב לאנשים בהעדפותיהם אבל אם מבחינתך יד 2 זו אופציה.

קבל חתיכת מציאה- אם אני רואה נכון זה ברייטקס בולווארד (1500 שקל בערך לכסא) עם הקליקטייט המדובר.

במידה והם עם תוקף ארוך זה אחלה עסקה.

Screenshot_21.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, אורי מ. כתב:

@יובל .מ., חכה ליום שהילד/ה יתגלגל הצידה והאזעקה של הבייביסנס תעיר אותך באמצע הלילה. 

ההתראות של פיקוד העורף זה כלום לעומת להתעורר מהבייביסנס. 

אבל, אולי כיום הם עם פחות התראות שווא. 

אנשים מהעבודה עם הדגם הקודם דיברו איתי על התרעות שווא, הטענה של החברה שבדגם החדש הם טיפלו ברגישות של המוצר.

ברוך השם הילד נותן בזחילות כמו טירון, ניסיתי מלא קומבינציות ולא ראיתי איזה תקלה עם זה בינתיים בשימוש של כמה חודשים.

בייבי סנס 7 פלוס • שילב (shilav.co.il)

בגלל זה אמרתי שבמקרה של בייביסנס לא שווה להתעסק עם כל מיני דגמים סינים.

לפני 7 שעות, om2 כתב:

אני לא יודע, אני שואל

אצלי אם מרימים את התינוק ולא מכבים את המוצר אחרי 15 שניות בערך מתחילים תיקתוקים ואם לא מנטרלים תוך 5 שניות נוספות מתחילה אזעקה.

השאלה היא מה קורה אם יש האטה בנשימה, אבל את זה לא בדקתי.

בכל מקרה, בשביל ה-400-500 שקל - שווה לקנות את זה לפי דעתי ברגע שהתינוק מתחיל להתהפך.

• אהבתי 1
פורסם

גילוי נאות: בבעלותי חנות למוצרי תינוקות באזור מודיעין.

לפי דרישות פות”ש לעניות דעתי יתאים לך מאוד גראקו פור אבר דלוקס. די קומפקטי ונותן מענה עד למצב בוסטר. איזופיקס כמובן עם כוונון מצבים אוטומטי.

קל יחסית להעביר מרכב לרכב אבל כדאי לנסות לפני הקנייה.

לגבי מוניטור נשימתי: ממליץ מאוד על snuza, קומפקטי ורגיש יותר אבל מעיר את התינוק ע”י רטט וכך לא מייצר התראות שווא, אלא אם התינוק לא חוזר לנשום.

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא קראתי את כל השרשור. מהניסיון שלי - קנינו כיסאות בעיקר בהתבסס על דירוגי בטיחות גבוהים.

Graco Triogrow Snuglock - הראשון שקנינו. ההתקנה קצת מעצבנת ודורשת לפרק את הריפוד, תנוחת הישיבה לא נוחה תמיד (אבל אינדיבידואלי כנראה)

Chicco Nextfit Zip (לא MAX) - מאוד מרוצים, התקנה קלילה, הילדה יותר נינוחה בתוכו. הייתי קונה אותו שוב אם הייתי צריך (אלא אם יצא משהו שקיבל דירוג בטיחותי גבוה יותר)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, om2 כתב:

אני לא יודע, אני שואל

אני ואישתי כנראה הורים פח, אבל נתנו לילד לישון איך שבא לו.
בילד הראשון עוד היה לי וויכוח עם אישתי. אמרתי לה שאני לא מוכן שהוא ישן על הבטן.
היא אמרה לי אין בעיה תרדים אותו. אני מודה שעד לאותו הרגע בעיקר ישנתי ולא התמודדתי עם הרדמות, אז חשבתי שאני גיבור... זה הסתיים בזה שב-2 בלילה הפכתי את הילד על הבטן צרחתי כמה קללות תוך כדי שאני בוכה והלכתי לישון.
כן כן שמעתי על הסטטיסטיקה, סטטיסטיקה לא מעניינת תינוקות. לגבי המכשיר הזה שאמור לתת התראה... לדעתי אחלה גימיק להורים חרדתיים (שזה פחות או יותר כולנו). נראה לי שיותר יעיל להתפלל. ביום יום הילד מוקף בכל כך הרבה דברים שיכולים להרוג אותו ולא ראיתי שעוטפים ילדים בbubble wrap.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ממליץ על מושב בטיחות ברייטקס בולווארד ננוטק. יש לנו 2. אפשר לשטוף את הקיא בצינור בחניה וזה מתייבש בקלות.

בנוגע לבייביסנס, אחרי הרבה התרעות שווא שהעירו אותנו וגם את הילד, בפעם השניה כבר וויתרנו על התענוג. מזרן יעודי של עריסה אמור לאפשר להם לנשום גם כשישנים על הבטן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצטרף להמלצות על ברייטקס. יש לנו ברייטקס (אפילו לא הקליקטייט) וגם גרקו, הגרקו פשוט מתוכנן דפוק לגמרי מבחינת אופן ההתקנה, במיוחד אם רוצים להחליף כיוון נסיעה קדימה / אחורה. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...