Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חלק מהעניין, המדינה הלא מתפקדת שלנו אפילו לא מסוגלת להגדיר ימי אבל לאומיים. יום יומיים אחרי שאנשים נשרפו חיים בבתיהם היו כאלו שנסעו לעשות לחיילים בכוננות מנגלים. 

יש לנו שבויים וחטופים מתחת לאדמה, אנשים התבצרו יום שלם כשחוליות רצח אונס וסדיזם הסתובבו ביניהם (ולך תדע מה נותנים להם לאכול ולשתות), וכאן מטר וחצי מהם עושים חגיגות אוכל עם זמרים.

הכוונה טובה (ואני רחוק מלהיות צמחוני), אבל יש קונוטציה. אלו אירועי שמחה, כיף - החיילים האלו לפני הלחימה שלהם.

לכן לדעתי זה ממש לא מתאים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

@גור אדם סתם לידע כללי, כל האירועים שאורגנו דרך הצבא (וזה רוב מוחלט של האירועים) היו לפי מדרג.

יחדות שלחמו וספגו אבדות (נניח גולני) קיבלו את ה"חאפלות". ליחידות לוחמות אחרות (לי למשל) לא אישרו דברים כאלו, אלא רק זמרים שקטים יותר.

בתור אחד שיש תחתיו מאות אנשי מילואים שפרוסים בשדות וישנים בשטח מהיום השני של המלחמה (לא בסיס, אין מקלחות אלא פעם בשבוע, אין מטבח, אפילו שולחן וכיסא לאכול אין וכו') השחיקה מגיעה ואיתה אנשים מתחילים לעשות שטויות. בנקודת השבר הזו (של השטויות) אתה חייב להרים אותם, אחרת אתה תשלם מחיר גם בהמתנה וגם בכניסה בהמשך. אי אפשר להיות במתח מבצעי כשאין מולך (פיזית מולך) אויב.

אז אני לחלוטין מסכים עם @מיץ פטל אבל גם מכבד את דעתך. 

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 25.10.2023 בשעה 15:05, גור אדם כתב:

אימונים ועוד אימונים.

כשהייתי סוגר שבועיים או חודש של קו בלבנון - לא זוכר שהייתי צריך שיביאו לי אמנים שיעשו חאפלה כדי לשמור על מוראל.

אבל הם לא בקו. הם במצב אחר. לדעתי זה טוב מאוד למורל

בתאריך 25.10.2023 בשעה 11:23, גור אדם כתב:

בשבוע האחרון, אנחנו רואים יותר "מסיבות" בשטחי הכינוס עם חיילים רוקדים ושרים סביב ליאור נרקיס, חנן בן-ארי ועוד. זה הרבה יותר מפריע לי מאשר אם בעורף היו עורכים מסיבות.

חשוב הרי שיסבלו מלא על מלא.

אחרת איפה האתגר?

עמדה מוזרה

פורסם (נערך)
בתאריך 25.10.2023 בשעה 11:23, גור אדם כתב:

בשבוע האחרון, אנחנו רואים יותר "מסיבות" בשטחי הכינוס עם חיילים רוקדים ושרים סביב ליאור נרקיס, חנן בן-ארי ועוד. זה הרבה יותר מפריע לי מאשר אם בעורף היו עורכים מסיבות.

אני לא שם, אבל אחי שם כבר מאותו יום שבת ארור (מילואים).
אני יכול להגיד לך שהחברה שם מתאמנים בלי הפסקה (לפחות אחי). בכל פעם שאני שולח לו הודעה אני מקבל תשובה לאחר כמה שעות "היינו באימון"/"היינו בתרגיל", ולא מדובר באיזו יחידת מילואים של שייטת או סיירת.
הם גם לא יוצאים הביתה, בכלל. הוא קיבל אפטר אחד של פחות מ-24 שעות בכל הזמן הזה. איפילו ביקורים זה משהו נדיר מאוד שמאשרים להם, היה שישי אחד שאישרו לבוא לבקר בין 10-15.

מעבר לזה הם רק בשיגרת אימונים/אוכל/לישון. הלוואי והצבא היה מתאמן ככה כל הזמן.
אני חושב שקצת "לשחרר" להם פעילות כזו שהיא פעילות משחררת, מאחדת ומלכדת זה לא רעיון רע, בטח שזה לא בא על חשבון דברים אחרים.

לגבי מבחני רכב קצת אסקפיזים לא הרג אף אחד להפך. גם ככה אני רק מנסה למצוא תכנים בטלויזיה שהם לא חדשות לפחות עד שיתחילו להזיז שם עניינים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מעבר לכל הדברים שנכתבו כאן פועם בי רגש חזק שמפעיל אותי:

הארורים האלה רוצים לשבור אותנו ולא ניתן להם את זה!

אי אפשר ואסור להיות אדישים. אבל גם אסור לשקוע בעצב דיכאון אי עשיה ועצירת החיים!

אנחנו כאן כדי לקום לבנות ולהמשיך בכל הכח!

• אהבתי 1
פורסם

כל ה"חאפלות" היו כדי להעלות להם את המורל, לפני שהם נכנסים קרקעית לעזה.

אי אפשר לדעת מה יהיה בקרקעי ומקווה שיחזרו משם בשלום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גלשנו לנושא אחר לחלוטין, עמוק בעולמות העוף. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...