Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, GTאי כתב:

מאוד מאוד קשה לשמור על ה"רוח" לאורך זמן, ואם תוסיף לזה מסיבות בעורף בגדול שחקת את הכח הלוחם.

כמו שכתבת, כל אחד מרגיש אחרת.

אבל אם נבטל רגע לגמרי באופן רגעי רגשות,

התרומה הכי מוצלחת של הלא-לוחמים למאמץ המלחמתי היא משק מתפקד ברבאק על אסיד.

אם תרבות הפנאי מכניסה כסף למשק, אז גם תרבות פנאי.

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקיפין היא אכן גורמת הכנסה.

אתה גולש כאן (או בכל אתר אחר) = יש יותר תעבורה באתר (הזה או אחר) = אנשים ישלמו יותר על הפרסומות באתרים/יקנו רכבים/יחליפו צמיגים על סמך המלצותיך והופ! יש עוד מסחר ומיסים.

• לא הבנתי... 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
בתאריך 23.10.2023 בשעה 09:20, GTאי כתב:

בכנות, אני לא חושב שאתה באמת מבין את העמדה.

זה מדרון חלקלק, מאוד. 

מאוד מאוד קשה לשמור על ה"רוח" לאורך זמן, ואם תוסיף לזה מסיבות בעורף בגדול שחקת את הכח הלוחם.

צריך לחזור לעבוד, אפשר להתעסק בספורט אישי, אבל בטח ובטח כשאנחנו עוד לפני ההתחלה אי אפשר להחזיר את החיים למסלולם, כי אם אנחנו על המסלול החבר'ה שם שהולכים למות לא יבינו למה בכלל צריך את המלחמה הזו.

במחשבה שניה אתם צודקים, אני חוזר בי.

פורסם

רק לפני 3.5 עברנו את הקורונה והבנו מה עושה לטווח הארוך שאנשים לא מפעילים את עצמם.

תחשבו שגם שאתם יוצאים לפעילות פנאי, אתם מניעים את המשק שזקוק כרגע לידיים עובדות כלשהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 23.10.2023 בשעה 21:14, hans כתב:

בשבוע האחרון, אנחנו רואים יותר "מסיבות" בשטחי הכינוס עם חיילים רוקדים ושרים סביב ליאור נרקיס, חנן בן-ארי ועוד. זה הרבה יותר מפריע לי מאשר אם בעורף היו עורכים מסיבות.

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם

אתה כנראה לא מבין כמה חשוב לתת לחיילים לפרוק מתח ולשמור על אווירה טובה.

ההמתנה היא נוראית.

מה שעושים לחיילים מעביר להם חיבוק מאוד חשוב.

אל תדאג - כשיהיו ימי לחימה, זה לא יקרה במקביל.

• אהבתי 4
פורסם (נערך)

הייתי כבר כמה פעמים בשטחי כינוס, עכשיו אני כבר מבוגר לזה.

אני לא רואה מקום לחגיגות כמו שעשו, בטח אחרי טבח שכזה:

אם כבר עדיף שיהיו מרוכזים בהבנה למה הם נמצאים בשטחי הכינוס.

עריכה אחרונה על ידי גור אדם
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

קו זה לא המתנה למשך זמן לא ידוע. ובנוסף לסיכוי גבוה מאוד לעימות בעצימות גבוהה. אלו דברים שמייצרים מתח.

אתה צודק לגבי אימונים. צריך לנצל זמן לאימון ותוכניות. 

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 3 שעות, גור אדם כתב:

הייתי כבר כמה פעמים בשטחי כינוס, עכשיו אני כבר מבוגר לזה.

אני לא רואה מקום לחגיגות כמו שעשו, בטח אחרי טבח שכזה:

אם כבר עדיף שיהיו מרוכזים בהבנה למה הם נמצאים בשטחי הכינוס.

אם אתה בוגר לחימות אתה צריך להבין את זה טוב.

זו הדרך הכמעט יחידה ללכת במודע לשדות הקטל. 

לפני 59 דקות, גור אדם כתב:

אימונים ועוד אימונים.

כשהייתי סוגר שבועיים או חודש של קו בלבנון - לא זוכר שהייתי צריך שיביאו לי אמנים שיעשו חאפלה כדי לשמור על מוראל.

וכשיצאת אחרי חודש בקו לא הלכת להתפרק ועשית שטויות שבמבט לאחור אתה לא מבין איך נשארת חי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 שעות, מיץ פטל כתב:

קו זה לא המתנה למשך זמן לא ידוע. ובנוסף לסיכוי גבוה מאוד לעימות בעצימות גבוהה. אלו דברים שמייצרים מתח.

קו במוצב חודר בלבנון... גם מייצר מתח, גם המתנה וגם סיכוי גבוה לעימות.

לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

אם אתה בוגר לחימות אתה צריך להבין את זה טוב.

עדיין אני לא רואה מקום להופעות ברמה כזו של חפלה, במיוחד כאשר נושא השרשור דיבר על חזרה לשגרה והאם לפתוח שרשור על מבחן דרכים או לפתוח בית קפה בעורף. אם עושים חפלות כאלו בשטחי הכינוס - אז אין סיבה שהעורף לא יחזור לעצמו.

לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

וכשיצאת אחרי חודש בקו לא הלכת להתפרק ועשית שטויות שבמבט לאחור אתה לא מבין איך נשארת חי?

בעיקר בעיקר הלכתי לישון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...