Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאלצתי לעזוב מישראל בחפזון ושכחתי לרכוש ביטוח בריאות לפני העזיבה. יום לאחר הגעתי ליעד ביצעתי רכישה, אך נראה שהביטוח על פניו אינו בתוקף. מה האפשרויות שלי כעת?

אני גם מתכנן להמשיך מהיעד בו אני נמצא ליעד אחר בסופ"ש. 

פורסם

למה שהוא לא יהיה תקף? מה זה חשוב אם אתה כבר שם או לא

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לפי תנאי פוליסת הבסיס הסטנדרטית בחברות, לא ניתן לרכוש את הביטוח כשנמצאים בחו"ל.

תנאי יסודי הוא רכישת הביטח לפני שעוזבים את הארץ.

פות"ש- נסה בפספורטקארד, הם המפעילים של "דייוויד שילד", והם היחידים שיודעים למכור פוליסה כזו.

(מכין אותך מראש- זו טעות שהולכת לעלות לך לא מעט... הפוליסה ההיא יקרה)

• אהבתי 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

להתקשר לחברת הביטוח ולבקש החרגה,
אם לא יתנו לך אחת כזו, תעדכן מי אלו שכולנו נדע
לא מאמין שבימים שכאלו מישהו יסרב להחריג את פוליסה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 37 דקות, avizaz כתב:

למה שהוא לא יהיה תקף? מה זה חשוב אם אתה כבר שם או לא

כדי שלא יווצר מצב שבמקרה ויזדקקו לטיפול רפואי, יוציאו פוליסה באותו הרגע ורק אז יפנו לרופא\מיון. זה הגיוני סך הכל.

לפני 1 דקה, סולל הדרך כתב:

להתקשר לחברת הביטוח ולבקש החרגה,
אם לא יתנו לך אחת כזו, תעדכן מי אלו שכולנו נדע
לא מאמין שבימים שכאלו מישהו יסרב להחריג את פוליסה

התקשרתי לוובי, הם בקשר עם כלל (המבטחת) ויחזרו אלי.

פורסם

תשב להם על הוריד!

כולם מבינים שצריך להתגמש בימים שכאלו 
אני באופן אישי ביטלתי כרטיס של וויז (ללא ביטול) שהחזירו את הכסף בלי למצמץ (וגם השתתפו בצער)
ומלון בלי ביטול, שהחזיר גם הכסף והזדהה עם המצב.

אז חברת ביטוח ישראלית לא תעשה את זה?
ואם לא... בשביל מה המציאו את פייסבוק?

• רעיון טוב! 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 שעות, LaCoco כתב:

נאלצתי לעזוב מישראל בחפזון ושכחתי לרכוש ביטוח בריאות לפני העזיבה. יום לאחר הגעתי ליעד ביצעתי רכישה, אך נראה שהביטוח על פניו אינו בתוקף. מה האפשרויות שלי כעת?

אני גם מתכנן להמשיך מהיעד בו אני נמצא ליעד אחר בסופ"ש. 

איפה אתה והאם יש בידך דרכון שהוא לא ישראלי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם הדרכון אירופאי אז עדיף לבחון אולי ביטוח של אזרחי אירופה. אתה צריך לבדוק מה הפרוצדורה. אני מכיר בצ'כיה שצריך ללכת למשטרה ולהודיע שאתה הגעת לצ'כיה ואז הם רושמים אותך ואז אפשר להתחיל לקבל שירותים ולהתחיל תהליך וכו וכו וכו. יש מצב שהפרוצדורה דומה לכל אירופה. אולי דריש או אחד מתושבי אירופה יכול לשפוך יותר אור על הפרוצדורה(?)

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מיועד לתושבי האיחוד האירופי המבוטחים בביטוח הממשלתי במדינת מגוריהם.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 13.10.2023 בשעה 11:44, garicho כתב:

יש כרטיס שנקרא EHIC, שמספק טיפול במערכות הבריאות הממשלתיות של 27 מדינות האיחוד. מידע נוסף אפשר לראות כאן:

https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=559

כל אזרח של המדינות הנ"ל יכול לקבל כרטיס כזה או שצריך לשלם מיסים במדינה בשביל זה?

• תוכן חדש...