Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב סחיר ב-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה רכב הייתם ממליצים עם תקציב של עד 25 אלף, הדרישות שלי הן: 

1)משהו שלא יהיה קשה למכור אחרי.

2)שנתון מינימום 2011

3)שלא יהיה יותר מ160 אלף קילומטר

4)רכב לא גדול שיהיה יחסית חסכוני ואוטומט.

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר 2013-2014.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חושב שסחירות צריכה לעניין אותך - בסכומים האלה (אלא אם אתה מתכנן למכור בקרוב את הרכב) הכי חשוב זה עלויות תחזוקה

לגבי מה שהומלץ אני לא חושב ש i20 חסכונית

פורסם (נערך)

צריך נקודת ייחוס,  גם לגבי צריכת דלק וגם לגבי הגודל של הרכב.

I20 לא חסכונית כמו ספייס סטאר, אבל לא בזבזנית כמו רכב משפחתי.  אילו הייתי מחפש סופר מיני בתקציב הזה,  עם מגבלת שנתון, זה מה שהייתי קונה.

רכב אמין, פשוט, די נוח, לא גדול מדי וכן יחסית לא קשה למכור אותו (זה מה שביקשו, ואני מסכים עם זה שעניין הסחירות פחות חשוב ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הספייס סטאר יכולה להיות אופציה, אמינה ולא יקרה לאחזקה, אך יש צורך בהחלפת שמן גיר כול 80 אלף או 4 שנים, זה לא זול.

הרכב חסכוני, בבין עירוני אפשר לקבל 1/18 ויותר תלוי איך נוהגים.

מאחור יחסית מרווח לקטגוריה, מסוף 2014 קיבל הרבה תוספות אבזור.

לרעה רועש, רוכן בפניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב קטן ובאמת סחיר, זה קיה פיקנטו. יש לה גיר אוטומטי פלנטרי ( לא רציף)  ומנוע 4 בוכנות ( לא 3 כמו במיצובישי).

אבל משמעותית פחות חסכונית מאשר ספייס סטאר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

קח בחשבון שרכב סחיר זה יתרון במכירה אבל חסרון בקניה.

כלומר בהשוןאה בין רכב סחיר לאחד לא סחיר באותו המחיר וקטגוריה אז הסחיר יהיה עם יותר קילומטראז או יותר ישן או שניהם.

במצבך הייתי מתעסק פחות במכירה העתידית ומחפש רכב אמין ומתוחזק. וכן, אני יודע שהאמינים בד"כ סחירים יותר.

אני מאחל לך שתוך שנה וחצי מצבך יתייצב, אבל אם יהיה לך רכב מוצלח ואמין כנראה שישתלם לך להחזיק יותר זמן גם אם מצבך התייצב.

כלכלית משתלם להמשיך להחזיק רכב ישן וזול אם הוא אמין.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...